Τρίμηνο Πρόγραμμα Mentoring Find Your Mentor

Τρίμηνο Πρόγραμμα Mentoring -Find Your Mentor. Αφορά σε 1 On 1 Mentoring διαδικτυακά για 30 γυναίκες από την Kρήτη και όλη την Ελλάδα, με 30 αντίστοιχα έμπειρους-ες και καταρτισμένους-ες mentors, προκειμένου να λάβουν τη σωστή καθοδήγηση για τα επιχειρηματικά τους βήματα.

Παράλληλα υλοποιούνται υβριδικά εξειδικευμένα workshops σε διάφορες θεματικές όπως: Business Model Canvas, Marketing, Οικονομικό Management, Γυναικεία Ηγεσία και Success stories

Στόχος: η ενημέρωση, η εκπαίδευση και η παρακίνηση των συμμετεχουσών.

 

 

Το πρόγραμμα
απευθύνεται

Σε όσες επιθυμούν να ξεκινήσουν την επιχειρηματική τους πορεία ή και σε εκείνες που επιζητούν να εξελίξουν την ήδη υπάρχουσα επιχείρηση τους.

Σκοπός του Προγράμματος

Η προσωπική και επιχειρηματική ανάπτυξη των mentees και η παρακίνησή τους, έτσι ώστε να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους, να βελτιώσουν την απόδοσή τους ή να οργανώσουν την επιχειρηματική τους ιδέα.

Τι περιλαμβάνει το Τρίμηνο Πρόγραμμα Mentoring – Find Your Mentor.

Τρεις ατομικές συνεδρίες, βραχείας διάρκειας (short term), καθοδήγησης (45-60λεπτά) – δια ζώσης ή διαδικτυακά, με μία συνεδρία mentor-mentee ανά μήνα.
Ο/Η mentor παραμένει διαθέσιμος/η μεταξύ των συνεδριών

Υπεύθυνη του Προγράμματος για τη δομή, το εκπαιδευτικό υλικό και την παρακολούθηση είναι η Μάγδα Κατόπη, MSc. Economist – Corporate Affairs & Communications Advisor | Storyteller | Mentoring Coaching Consulting.

Το Πρόγραμμα “Find Your Mentor” αποτελεί μια από τις σημαντικότερες δράσεις καθώς οι συμμετέχουσες επωφελούνται σε πολλούς τομείς, τόσο της επαγγελματικής όσο και της προσωπικής ζωής.

Πρόσφερε κι εσυ

Θέλεις να συνεισφέρεις με κάποια χορηγία στην πρωτοβουλία μας; Είσαι μέντορας ή business coach και θέλεις να έρθουμε σε επαφή;

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο