Φεστιβάλ Connected We Stand

φεστιβάλ Connected We Stand
Το Women Do Business συμμετείχε στο 4ο Connected We Stand Festival 2023, το πολύχρωμο φεστιβάλ εθελοντισμού που διοργανώθηκε από τους ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ, InfinityGreece, ESN Thessaloniki, ΕΨΥΚΑ, ΧΑΝΘ, AddArt & τον Δήμο Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε για 4η χρονιά στη Θεσσαλονίκη, στη Νέα Παραλία, με πολλές δράσεις και εκδηλώσεις.
wdb

Η ομάδα εθελοντριών και εθελοντών της Θεσσαλονίκης του Women Do Business ήταν εκεί, εκπροσωπώντας την οργάνωση και δίνοντας την ευκαιρία να γνωριστούμε με γυναίκες της πόλης αλλά και εκπροσώπους του Δήμου Θεσσαλονίκης, οι οποίοι έδειξαν πολύ έντονο ενδιαφέρον για τις δράσεις και το έργο της οργάνωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως, η συμμετοχή στο φεστιβάλ Connected We Stand αποτελεί τη πρώτη συμμετοχή του Women Do Business σε παρόμοια δράση εκτός της περιοχής της Κρήτης, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την εξέλιξη της οργάνωσης και της δραστηριοποιησης της σε πανελλαδικό επίπεδο.

Το «Women Do Business» δηλώνει τις ευχαριστίες του στους διοργανωτές για την πρόσκληση, αλλά και την εξαιρετική διοργάνωση του φεστιβάλ.

Το φεστιβάλ Connected We Stand είναι ένα φεστιβάλ κοινωνικού χαρακτήρα το οποίο αποτελεί έναν τρόπο έκφρασης και ένα μέσο για να γιορτάσουμε τον πολιτισμό και την κληρονομιά μας. Είναι ένα πανευρωπαϊκό πολυθεματικό και πολύχρωμο φεστιβάλ, αφιερωμένο στην κοινωνία των πολιτών. Ξεχωριστές στιγμές, συναισθήματα και όλη η ζωή μας αξίζει να τη μοιραστούμε με αγαπημένα μας πρόσωπα. Όλες οι δράσεις όπως τα Φεστιβάλ κοινωνικού χαρακτήρα έχουν καταλυτικό ρόλο στην κοινωνική συνοχή και δημιουργούν δεσμούς και συνδέσεις με το ανθρωπιστικό μας υπόβαθρο, με όλα όσα μας κάνουν ενεργά μέλη της κοινωνίας. Παράλληλα αποτελούν πηγή έμπνευσης και δημιουργίας, δημιουργούν ξέγνοιαστες στιγμές και μας αποσπούν με ευχάριστο τρόπο από την καθημερινότητά μας. Μέσα από τα κοινωνικά φεστιβάλ περνάμε γνώση, συνήθειες, γεγονότα και κουλτούρα από γενιά σε γενιά. Σκοπός του Connected We Stand Festival είναι να ευαισθητοποιηθούν όλοι οι νέοι άνθρωποι σε θέματα ενεργής συμμετοχής, αλληλεγγύης, στην αλλαγή νοοτροπίας μέσα από απλές καθημερινές πράξεις και η ένωση των ανθρώπων ανεξαρτήτου εθνικότητας, φύλλου και ηλικίας.
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο