Όλγα Κουμπαράκη

Relationship Coach και Breakup Expert.

Η Όλγα Κουμπαράκη είναι μια πολύ θετική γυναίκα από το Ηράκλειο Κρήτης, με ανήσυχο πνεύμα και πάθος για την εξέλιξη, τη δημιουργικότητα και τις διαπροσωπικές σχέσεις. Είναι απόφοιτος της Νοσηλευτικής σχολής από το (κάποτε) ΤΕΙ Ηρακλείου, όμως την κερδισε ο χώρος των πωλήσεων, όπου
και για πολλά χρόνια εργάστηκε σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία.

Στα χρόνια αυτά εκπαιδεύτηκε με άπειρα σεμινάρια, για τη σωστή επικοινωνία, την ενσυναίσθηση, το marketing, τρόπους διαχείρισης αντιρρήσεων, αλλαγή mindset, κλπ.

Η ανάγκη της για δημιουργία, την οδήγησε να αφήσει τον ασφαλή χώρο της ιδιωτικής υπαλλήλου το 2009 και να δημιουργήσει τη δική της εμπορική επιχείρηση, το κατάστημα παιδικών υποδημάτων Hoppy Feet, το οποίο διατηρεί ακόμα. Μετά το δύσκολο διαζύγιο της όμως, η εσωτερική της αναζήτηση για προσωπική εξέλιξη και μεταμόρφωση σε μια καλύτερη και πιο ευτυχισμένη εκδοχή του εαυτού της, την έφερε να σπουδάσει Life Coaching στην Global Academy of Coaching.

Από το 2021, είναι εγκεκριμένη από τον ICF (International Coaching Federation), ως Relationship Coach και Breakup Expert.

Εχει επίσης εκπαιδευτεί στην ενεργειακή θεραπευτική τεχνική Theta Healing από το Theta Healing Institute of Knowledge, και στη μέθοδο NLP.

Συνεχίζει καθημερινά να εξελίσσεται, παρακολουθώντας αξιόλογα επιμορφωτικά σεμινάρια από μεγάλους δάσκαλους της προσωπικής ανάπτυξης όπως o Tony Robbins, o Jack Canfield, η Oprah Winfrey, η Μarissa Peer κ.α.

Ορμώμενη από τη δική της προσωπική μεταμόρφωση και την αποτελεσματική διαχείριση δύσκολων καταστάσεων στη ζωή της, έχει πλέον αφοσιωθεί στη γυναικεία ενδυνάμωση.

Είναι πιστή φίλη και υποστηρίκτρια της ΜΚΟ Women Do Business και συμμετέχει ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας.

Όραμά της είναι να στηρίξει, να καθοδηγήσει και να εκπαιδεύσει όλες τις γυναίκες του κόσμου, ν’αγαπήσουν τον εαυτό τους, ν’ανακαλύψουν την αξία τους και να καλλιεργήσουν την αυτοπεποίθηση τους, ώστε να νιώθουν σημαντικές, χαρούμενες και δημιουργικές.

Πλέον εκτελεί καθημερινά τον σκοπό της ζωής της, ξεκινώντας τη δεύτερη επιχείρησή της κι εκπαιδεύοντας γυναίκες που θέλουν να μεταμορφώσουν τον εαυτό τους και να βελτιώσουν τις σχέσεις τους σε 1:1 ατομικές συνεδρίες.

Η Όλγα Κουμπαράκη είναι περήφανη μητέρα ενός υπέροχου νέου άνδρα, απόφοιτου της νομικής σχολής του Dundee University in Scotland.

Μετάβαση στο περιεχόμενο