Ποιες είμαστε

Το Women Do Business είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που προάγει την γυναικεία επιχειρηματικότητα και την κατάργηση στερεοτύπων μέσα από ποικίλες δράσεις, αρχικά στην Περιφέρεια της Κρήτης.

Ξεκινήσαμε τoν Μάιο του 2019, στο Ηράκλειο της Κρήτης, διοργανώνοντας φόρουμ με στόχο την προαγωγή γυναικείας επιχειρηματικότητας και εξελιχθήκαμε στο 1ο business incubator στην Κρήτη.

Σκοπός

Σκοπός μας είναι η προαγωγή της γυναικείας επιχειρηματικότητας, η έμπνευση, παρακίνηση και υποστήριξη των γυναικών που επιθυμούν να υλοποιήσουν μία ιδέα τους ως επιχείρηση. Να αλλάξουμε περιοριστικε΄ς πεποιθήσεις και στερεότυπα γύρω από τη γυναίκα μέσα από την ανάδειξή τους στο επιχειρείν.

Vision Statement

Ένας κόσμος με γυναίκες που δεν φοβούνται να βγουν μπροστά, να μιλήσουν και να επιχειρήσουν, κόντρα σε περιοριστικές πεποιθήσεις και πιστεύω, που ξέρουν ότι έχουν υποστήριξη για την υλοποίηση των ονείρων τους.

Οι Αξίες μας

Αξιοπιστία & Ακεραιότητα: Προχωράμε με γνώμονα και τις δικές μας προσωπικές αξίες, με ακεραιότητα και ευθύνη στην πληροφορία που δίνουμε και αξιοπιστία απέναντι σε όλους όσους ερχόμαστε σε επαφή.

Δημιουργικότητα: Πορευόμαστε με ανοιχτό μυαλό και με γνώμονα τη φαντασία και τη δημιουργικότητα. Εξάλλου σε έναν κόσμο δημιουργικό, όλα είναι δυνατά!

Ισότητα: Δεν είμαστε μία φεμινιστική οργάνωση, ούτε απορρίπτουμε τους άνδρες. Κατανοούμε, όμως, τις ιδιαιτερότητες της γυναικείας επιχειρηματικότητας και καλούμε άνδρες και γυναίκες να συμμετέχουν ισότιμα στην ανάδειξή και την ενίσχυσή της.

Καινοτομία: Πιστεύουμε στη μοναδική διάνοια του κάθε ανθρώπου και αφουγκραζόμαστε κάθε καινοτόμα ιδέα. Επικροτούμε το θάρρος όσων σκέφτονται έξω από το κουτί, καθώς κι εμείς ακολουθούμε την ίδια γραμμή.

Συνεργασία: Όλες μαζί συνδημιουργούμε και είμαστε ανοιχτές πάντα σε νέες συνεργασίες. Δίνουμε λύσεις ως ομάδα και χώρο έκφρασης για όλους με στόχο το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Αφοσίωση & Πίστη: Είμαστε δεσμευμένες στο όραμά μας και κινούμαστε με την  πίστη σε αυτό, στις αξίες μας και και για το αποτέλεσμα που επιθυμούμε. 

Πάθος: Δίνουμε την καρδιά μας σε ό,τι κάνουμε και υποστηρίζουμε βαθιά ότι αυτή είναι και η συνταγή της επιτυχίας. Από την ιδέα μέχρι την υλοποίηση, από την γνωριμία ως την συνεργασία λειτουργούμε με το ίδιο πάθος.

Εθελοντισμός: Υποστηρίζουμε και προαγουμε τον εθελοντισμό και την αξία της συνεισφοράς προς έναν ανωτέρο  σκόπο για την ευνοια του κοινωνικού συνόλου. Άλλωστε το ίδιο το WDB ξεκίνησε με εμάς ως εθελόντριες.

Εξέλιξη: συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε, να εξελισσόμαστε και να μαθαίνουμε σε προσωπικό επίπεδο και ως οργανισμός. Παραμένουμε «μαθητές«, διδάξιμοι όπου κι αν έχουμε φτασει.

Τα πρόσωπα

Δύο γυναίκες ενώσαμε τις δυνάμεις μας για να αναδείξουμε την πιο δυναμική πλευρά των γυναικών στο επιχειρείν, μέσα από την έμπνευση και την υποστήριξη

Έρη Παυλάκη

Πωλήσεις & Μάρκετινγκ Msc Διεθνές Δίκαιο & Διπλωματικές Σπουδές, Ιδρύτρια εθελοντικού σωματείου "Είμαι Ακόμα Παιδί"

Νατάσα Γρηγοράκη

Ιδιοκτήτρια και υπεύθυνη πωλήσεων στο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Βρες τη δική σου θέση

Θέλεις να συνεισφέρεις με κάποια χορηγία στην πρωτοβουλία μας; Είσαι μέντορας ή business coach και θέλεις να έρθουμε σε επαφή;
Επικοινώνησε μαζί μας στο info@womendobusiness.com

Χορηγός

Μέντορας

Επικοινωνήστε
μαζί μας!

Στείλτε μας ένα email, βρείτε μας στα social ή συμπληρώστε τη φόρμα για να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

info@womendobusiness.eu

Ηράκλειο, Κρήτης

made with ❤️️ by Maria Fragkaki, mariafragkaki.com ©2019 Women Do Business. All rights reserved