Αγγελή Πωλίνα

Σύμβουλος Επιχειρήσεων – Προγράμματα επιδοτήσεων

Η Αγγελή Πωλίνα  είναι απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων με μετεκπαίδευση στο Project Management & Risk και στο Business Coaching. Είναι μαμά 2 παιδιών και ιδρύτρια της EasyMind Consulting.

Η εμπειρία της στον χώρο των επιδοτούμενων προγραμμάτων του ΕΣΠΑ μετράει απο το 2009 ως Project Manager σε εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων. Έχοντας διαχειριστεί και υλοποιήσει με επιτυχία έργα επιχειρήσεων όλων των κλάδων, ήρθε η κατάλληλη στιγμή το 2020 να δημιουργήσει τη δική της ομάδα. Στόχος της, να βοηθήσει κάθε μικρομεσαία επιχείρηση να αναπτυχθεί με τα κατάλληλα μέσα και εργαλεία. Η Αγγελή Πωλίνα δημιούργησε την EasyMind Consulting με πολλή αγάπη και σεβασμό, με σκοπό να υποστηρίξει κάθε μικρομεσαία επιχείρηση στην ανάπτυξή της.

Το όραμά της είναι να καταφέρει να παρέχει εξειδικευμένη τεχνογνωσία για την αξιοποίηση χρηματοδοτικών προγραμμάτων ΕΣΠΑ & ΟΑΕΔ. Επιπλέον, παρέχει Συμβουλευτική Ανάπτυξης σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Αυτές οι επιχειρήσεις είναι η ραχοκοκαλιά της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, και έχουν ανάγκη από πρόσβαση σε πληροφόρηση και χρηματοδότηση για την ανάπτυξή τους!

.

Μετάβαση στο περιεχόμενο