Οι Αξίες μας

Αξιοπιστία & Ακεραιότητα:

Προχωράμε με γνώμονα και τις δικές μας προσωπικές αξίες, με ακεραιότητα και ευθύνη στην πληροφορία που δίνουμε και αξιοπιστία απέναντι σε όλους όσους ερχόμαστε σε επαφή.

Δημιουργικότητα:

Πορευόμαστε με ανοιχτό μυαλό και με γνώμονα τη φαντασία και τη δημιουργικότητα. Εξάλλου σε έναν κόσμο δημιουργικό, όλα είναι δυνατά!

Ισότητα:

Δεν είμαστε μια φεμινιστική οργάνωση, ούτε απορρίπτουμε τους άνδρες. Κατανοούμε, όμως, τις ιδιαιτερότητες της γυναικείας επιχειρηματικότητας και καλούμε άνδρες και γυναίκες να συμμετέχουν ισότιμα στην ανάδειξη και την ενίσχυσή της.

Καινοτομία:

Πιστεύουμε στη μοναδική διάνοια του κάθε ανθρώπου και αφουγκραζόμαστε κάθε καινοτόμα ιδέα. Επικροτούμε το θάρρος όσων σκέφτονται έξω από το κουτί, καθώς κι εμείς ακολουθούμε την ίδια γραμμή.

Συνεργασία:

Όλες μαζί συνδημιουργούμε και είμαστε ανοιχτές πάντα σε νέες συνεργασίες. Δίνουμε λύσεις ως ομάδα και χώρο έκφρασης για όλους με στόχο το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Αφοσίωση & Πίστη:

Είμαστε δεσμευμένες στο όραμά μας και κινούμαστε με πίστη σε αυτό, στις αξίες μας και και για το αποτέλεσμα που επιθυμούμε. 

Πάθος:

Δίνουμε την καρδιά μας σε ό,τι κάνουμε και υποστηρίζουμε βαθιά ότι αυτή είναι και η συνταγή της επιτυχίας. Από την ιδέα μέχρι την υλοποίηση, από τη γνωριμία ως τη συνεργασία λειτουργούμε με το ίδιο πάθος.

Εθελοντισμός:

Υποστηρίζουμε και προάγουμε τον εθελοντισμό και την αξία της συνεισφοράς προς έναν ανώτερο  σκοπό για την εύνοια του κοινωνικού συνόλου. Άλλωστε το ίδιο το Women Do Business ξεκίνησε με εμάς ως εθελόντριες.

Εξέλιξη:

Συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε, να εξελισσόμαστε και να μαθαίνουμε σε προσωπικό επίπεδο και ως οργανισμός. Παραμένουμε «μαθητές«, διδάξιμοι όπου κι αν έχουμε φτασει.

Υπάρχει χώρος για όλους

Αν ταυτίζεσαι με τις αξίες μας και θέλεις να συνεισφέρεις κι εσύ στον οργανισμό, δες τις επιλογές σου παρακάτω.

Επικοινωνήστε
μαζί μας!

Στείλτε μας ένα email, βρείτε μας στα social ή συμπληρώστε τη φόρμα για να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

info@womendobusiness.eu

Ηράκλειο, Κρήτης

Μετάβαση στο περιεχόμενο