Άγγελος Φίσκιλης μέντορες

Πρόεδρος ΚοινΣΕπ.
(KoinSEp.gr) (PoKoinSEp.org)

Ο Άγγελος Φίσκιλης είναι Σύμβουλος Ανάπτυξης Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας από τον Δεκέμβριο του 2012 μέσα από την ενημερωτική πύλη KoinSEp.Org . Στηρίζει πάνω από 490 ΚοινΣΕπ που βοήθησε στη δημιουργία τους και διαχειρίζεται πάνω από 190 ιστοσελίδες τους. 

Είναι Πρόεδρος του Αυτόνομου Κέντρου Στήριξης Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και Υποστήριξη ΚοινΣΕπ (KoinSEp.gr). Επίσης, είναι Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (PoKoinSEp.org) που αριθμεί πάνω από 155 ΚοινΣΕπ από όλη την Ελλάδα.

Παρουσίασε τον αρχικό σχεδιασμό του το 2011,τι έχει γίνει μέχρι σήμερα, τι προβλήματα έχουν οι ΚοινΣΕπ και τι αντιμετωπίζει ένας Κοινωνικός Επιχειρηματίας στην εκπομπή της ΕΡΤ1 “Άλλη Διάσταση” του δημοσιογράφου Κώστα Αρβανίτη στις 29 Μάιου 2018 “Φάκελος Κοινωνική Οικονομία

Πανελλαδικές συναντήσεις των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων

  • Διοργάνωσε την πρώτη πανελλαδική συνάντηση των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων στην Αθήνα τον Αύγουστο του 2013 με 60 παρουσίες ΚοινΣΕπ. 
  • Διοργάνωσε τη δεύτερη πανελλαδική συνάντηση των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων στην Αθήνα με την συμπαράσταση του Ελληνικού γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Αντιπροσωπίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα τον Μάρτιο του 2014 με 90 παρουσίες ΚοινΣΕπ.
  • Διοργάνωσε την τρίτη πανελλαδική συνάντηση των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη τον Οκτώβριο του 2014 με πολλές παρουσίες ΚοινΣΕπ. 

 

Ο Άγγελος Φίσκιλης είναι κάτοχος Ευρωπαϊκής Διάκρισης για προσφορά Καινοτόμων Υπηρεσιών στην Ελλάδα για την ανάπτυξη της Κ.Αλ.Ο. Επιπλέον, στο πλαίσιο διοργάνωσης του 6ου Ευρωπαϊκού Φόρουμ για την Κοινωνική Οικονομία που έγινε στις στη Βουλγαρία είχε τη χαρά να βραβευτεί για τις υπηρεσίες που προσφέρει στην ανάπτυξη της Κοινωνικής Οικονομίας στην Ελλάδα. Υπηρεσίες που παρέχει από το 2012 μέσα από τη μοναδική ενημερωτική πύλη στην Ελλάδα KoinSEp.Org. Σε συνεργασία με άλλες 2 ΚοινΣΕπ και 2 ΑΜΚΕ διαχειρίζεται την Κοινωνική Επιχειρηματική Θερμοκοιτίδα. Η συγκεκριμένη παρέχει υπηρεσίες Ενοικίασης Γραφείων, Καταστημάτων, Φορολογικές Έδρες στο εμπορικό κέντρο της Νικαίας.