Η Άννα Γουίλσον είναι Ελληνίδα από την Αθήνα. Το 2014 τη βρίσκει διαζευγμένη με ένα παιδί. Μέσα στις δυσκολίες της οικονομικής κρίσης αποφάσισε να μεταναστέψει στην Αγγλία για το καλύτερο μέλλον το δικό της και του γιου της.

Greek Dream Planners

Το 2015 δουλεύοντας part time σε ένα καφέ είχε πλέον καταφέρει να σπουδάσει και να γίνει wedding planner. Δημιούργησε τη δική της online επιχείρηση διοργάνωσης γάμων Greek Dream Planners για ξένα ζευγάρια από όλο τον κόσμο που θέλουν να κάνουν τον γάμο τους στην Ελλάδα. Η επιχείρησή της είχε μεγάλη επιτυχία με αναγνώριση από Διεθνή Περιοδικά Γάμου όπως το BRIDES MAGAZINE, DESTINATION WEDDING & HONEYMOON MAGAZINE, PERFECT WEDDING MAGAZINE καθώς και Blogs γάμου της Αγγλίας και Αυστραλίας.

Anna Wilson Coaching

Στη συνέχεια η Άννα Γουίλσον αποφάσισε να σπουδάσει Life Coaching μέσω της online σχολής του Anthony Robbins. Αποτέλεσμα ήταν να πάρει ακόμα ένα πτυχίο σε NLP Life Coaching με ειδικότητα και έμφαση στο Online Business Coaching. Δημιούργησε τη δεύτερη της επιχείρηση τον Απρίλιο του 2019 την Anna Wilson Coaching ακολουθώντας, έτσι, το πάθος της. Αποστολή της είναι να βοηθήσει δυναμικές και αποφασισμένες, Ελληνίδες επιχειρηματίες στην Ελλάδα να πετύχουν με την online επιχείρηση τους. Έτσι θα βελτιώσουν τη ζωή τους και θα αποκτήσουν μεγαλύτερη ισορροπία και χρόνο ανάμεσα σε δουλειά και οικογένεια.

Μετάβαση στο περιεχόμενο