Κάνε την ιδέα σου πραγματικότητα

Τι είναι το Business Incubator;

Σε απλή μετάφραση σημαίνει “Εκκολαπτήριο Επιχειρήσεων”. Ουσιαστικά ο στόχος ενός Business Incubator είναι να στηρίξει νέες startups για να ξεκινήσουν την επιχειρηματική τους πορεία. Η στήριξη που τους προσφέρει δεν είναι χρηματική, καθώς δεν δρα ως επενδυτής, αλλά είναι γνωσιακή, ενώ ταυτόχρονα γίνεται ο μεσάζοντας για να έρθουν τα μέλη της startup σε επαφή με μέντορες, coaches, συνεργάτες, οργανισμούς και γενικά σε οποιονδήποτε μπορεί να τους βοηθήσει στην εξέλιξή τους.

Εμείς, ως Women Do Business, αναλαμβάνουμε αυτό το ρόλο και καλούμε γυναίκες που έχουν μία ιδέα και κατά προτίμηση μένουν στην Περιφέρεια της Κρήτης, να τη μοιραστούν μαζί μας και έτσι να κάνουν το πρώτο βήμα για την υλοποίηση του ονείρου τους.

Ποιοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή;

Είσαι γυναίκα και έχεις μία ιδέα;

Βρίσκεσαι στην Ελλάδα ή ακόμα καλύτερα στην Περιφέρεια της Κρήτης;

Θέλεις να κάνεις τη δική σου startup, αλλά δεν ξέρεις πώς να ξεκινήσεις;

Αναζητάς καθοδήγηση από τους σωστούς επαγγελματίες;

Δεν έχεις ιδέα από business plans, marketing, λογιστικά και νομικά για να στηρίξεις την ιδέα σου;

Θέλεις να προσεγγίσεις επενδυτές;

Απάντησες "ναι" στις παραπάνω ερωτήσεις;

Τότε ήρθε η ώρα που περίμενες!

Από τις 15 Μαΐου μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2020 μπορείς να μας στείλεις την ιδέα σου στη φόρμα που θα βρεις παρακάτω, εμείς θα την αξιολογήσουμε και δεκαπέντε (15) ιδέες θα περάσουν στη 2η φάση. 

Σε αυτή τη φάση το Women Do Business μαζί με τους μέντορες θα καλέσουν τις επιλαχούσες να δώσουν συνέντευξη και να πραγματοποιήσουν ένα 5άλεπτο pitching. Στις 16 Σεπτεμβρίου θα επιλέξουμε ποια ομάδα είναι η νικήτρια και αυτή που θα κερδίσει:
1 χρόνο δωρεάν Mentoring
Δωρεάν Business Coaching
Δωρεάν Λογιστική και Νομική Καθοδήγηση
Δωρεάν Social Media εκπαίδευση
Πρόσβαση σε πανελλήνιους διαγωνισμούς και startup accelerators
και πολλά άλλα που θα ανακοινωθούν στην πορεία

Οι μέντορες, οι χορηγοί, το πρόγραμμα της 2ης φάσης, τα έπαθλα και το εκπαιδευτικό υλικό θα ανακοινώνονται καθόλη τη διάρκεια της 1ης φάσης και οι συμμετέχουσες θα ενημερώνονται με email.

Μη χάσεις αυτή την ευκαιρία

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και την ιδέα σου παρακάτω και θα σε κρατάμε ενήμερη!