Ειρήνη Γωνιανάκη

CEO της εταιρείας L’esclusivo Lighting, συνιδρύτρια στη FEGGO, ιδρύτρια του Retreat in Crete 

Η Ειρήνη Γωνιανάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι κάτοχος πτυχίου Βachelor BSc από το Αμερικάνικο Κολέγιο Ελλάδος (Deree College) από όπου αποφοίτησε με διπλή ειδικότητα: International Business Administration και Marketing Management. Είναι επίσης κάτοχος Information Age ΜΒΑ από το Bentley University στη Βοστώνη των ΗΠΑ, με κατεύθυνση στην Επιχειρηματικότητα (Entrepreneurship).

Έχει εργαστεί στο παρελθόν στις οικογενειακές επιχειρήσεις στον ξενοδοχειακό κι εμπορικό τομέα. Επί 17 έτη συνδιοικεί με τον σύζυγό της, επιχειρηματία Γιάννη Τσακιρέλη την εταιρεία L’esclusivo Lighting η οποία αναλαμβάνει έργα αρχιτεκτονικού, επαγγελματικού και οικιακού φωτισμού με εγχώριες και διεθνείς συνεργασίες. Παράλληλα είναι συνιδρύτρια στη FEGGO η οποία εξειδικεύεται σε ειδικές κατασκευές φωτιστικών και επίπλων.

Τα τρία τελευταία χρόνια είναι επίσης συνιδιοκτήτρια του «Μπαχάρι» στο Ηράκλειο Κρήτης, ένα κατάστημα με τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας, βιολογικά είδη, ξηρούς καρπούς και καφέ.

Επιπλέον είναι ιδρύτρια του Retreat in Crete και δημιουργός του Youtube Channel “Events in Crete” και οργανώνει κάθε χρόνο στην αγαπημένη της Κρήτη retreats Αυτοβελτίωσης.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια προσωπικής εξέλιξης με Έλληνες και ξένους εισηγητές τα οποία έχουν αποτελέσει το κύριο έναυσμα για να οργανώνει events που μεταδίδουν χρήσιμες γνώσεις για τη διαχείριση προκλήσεων και καλλιεργούν αξίες όπως ενσυναίσθηση και ενδυνάμωση ιδιαίτερα στα παιδιά προσχολικής ηλικίας.Η Ειρήνη Γωνιανάκη είναι μητέρα δύο παιδιών του δημοτικού.

Μετάβαση στο περιεχόμενο