In Person Events

Every year Women Do Business organizes in person Events that highlight the stories of women entrepreneurs.

Event No.8
16/12/23

χριστουγεννιάτικη εκδήλωση WDB 2023

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 , το Crete Golf Club στη Χερσόνησο υποδέχτηκε το #wintergala του 𝐖𝐨𝐦𝐞𝐧 𝐃𝐨 𝐁𝐮𝐬𝐢𝐧𝐞𝐬𝐬 μέσα σε γιορτινό  κλίμα που ξεχείλιζε  έμπνευση, παρακίνηση και δικτύωση!

Το 8o event της Οργάνωσης έγραψε ιστορία , συνεχίζοντας την παράδοση των επιτυχημένων της εκδηλώσεων.

150 πενήντα άτομα αγκάλιασαν- για μια ακόμα φορά- την κορωνίδα των δράσεων της Οργάνωσης, το Live event, ανάμεσά τους φορείς, γυναίκες επιχειρηματίες της κοινότητάς της, αλλά και άτομα με προοπτική στο επιχειρείν.

Τέσσερις ξεχωριστές γυναίκες επαγγελματίες, μοιράστηκαν την δική τους ιστορία, τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, τις επιτυχίες αλλά και τις αποτυχίες με στόχο την έμπνευση και την παρακίνηση, μέσα σε συγκινησιακό κλίμα, υπό την καθοδήγηση της Inspirational Transformational Speaker & Coach Μαρίνας Χαιρέτη :

 1. Άρτεμις Αδάμη, Dancer – Founder of BEONMOVE
 2. Μαρία Γρηγοράκη, Ιδιοκτήτρια Πολυδιαδραστικού χώρου HUGS – Εναλλακτική Θεραπεύτρια
 3. Δέσποινα Λιμνιωτάκη, Κοινωνική ψυχολόγος, co-founder The Healing Tree Community for Mental Health, Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων
 4. Ειρήνη Σβυρινάκη, Αισθητικός/ Κοσμητολόγος

 Η βραδιά ξεκίνησε μελωδικά με την  Κωνσταντίνα Σηφάκη όπου με το ταμπεραμέντο της ερμήνευσε μοναδικά από το έργο ΄΄Κάρμεν΄΄  με  τη συνοδεία του Μάνου Αποστολάκη στο αρμόνιο.

Τον εναρκτήριο λόγο  στην εκδήλωση είχε η κα Παπαδάκη-Σκαλίδη Ρένα / Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Δ.Ηρακλείου-Πρόεδρος ΔΗΚΕΗ όπου μεταξύ των άλλων συνεχάρει την Οργάνωση για το έργο, το όραμά της και την έως σήμερα εξαίρετη  συνεργασία της με τους φορείς.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, όπως κάθε φορά, ακολούθησε networking, finger food και ποτό, με μουσικές επιλογές του DJ, καθώς και αξιόλογα δώρα που κληρώθηκαν για τις καλεσμένες και τους καλεσμένους μας.

Η εκδήλωση μεταδιδόταν 𝐋𝐢𝐯𝐞 𝐬𝐭𝐫𝐞𝐚𝐦𝐢𝐧𝐠 στην επίσημη ιστοσελίδα του Women Do Business στο Facebook και στο ομώνυμο κανάλι στο YouTube!

Ιδιαίτερες Ευχαριστίες :

-Στους Χορηγούς / συντελεστές:

 • Crete Golf Club,
 • SKY express,
 • Veneziano Boutique Hotel Heraklion,
 • Hashtag Digital Agency,
 • Profile Photography,
 • Studio Kavlentakis-Live Streaming,
 • ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ restaurant,
 • RIVAZZO ένδυση,
 • HED κομμωτήριο,
 • Ultra events DJ Κωνσταντίνος Ροδιτάκης,
 • Tεμπέλης καφενείο,
 • The art of Face,
 • Coca cola 3E,
 • House of colours by RERAKI.

-Στους Χορηγούς  δώρων:

 • Όλγα Κουμπαράκη-Relationship Coach/Breakup Expert for Women,
 • Γριβάκη Δέσποινα -Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών,
 • Ευρωπαϊκή Πρόοδος,
 • Star Sleep,
 • κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ Λ.Κνωσσού 210,
 • VASILIKATA Guest Houses,
 • Garis Tours,
 • Πιτσικάκης κόσμημα,
 • Μαρία Γρηγοράκη -Εναλλακτική Θεραπεύτρια,
 • BeOnMove,
 • RED SKI SCHOOL/ Καϊμακτσαλάν,
 • The Healing tree Δ.Λιμνιωτάκη,
 • I BELIEVE IN YOU Μαρίνα Χαιρέτη.

 

Event No.7
01/07/23

Εκδήλωση Χανιά 1-7-2023

Η 2η εκδήλωση του Women Do Business στα Χανιά, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 1 Ιουλίου 2023 στο ΚΑΜ.
Φορείς και κοινότητα αγκάλιασαν – για ακόμη μία φορά -αυτή την πρωτοβουλία με πολύ μεγάλη θέρμη όπου στόχο της οργάνωσης αποτελεί η δημιουργία ενός δικτύου γυναικών
επιχειρηματιών και στην πόλη των Χανίων και η αλληλοϋποστήριξή τους ευρύτερα σε όλη την περιφέρεια της Κρήτης.
Οι ομιλήτριες της εκδήλωσης Κλαίρη Κεκάκη, Owner Σχολών Οδήγησης/ Εκπαιδεύτρια / Οδηγός Rally , η Τζωρτζίνα Σκαλίδη, Founder & Designer at Georgina Skalidi GS , η Δήμητρα Νίκα, CEO Founder of MYA Collection , η Έφη Σγουράκη, Ιδιοκτήτρια
γραφείων Παροχής Υπηρεσιών “ΚΕΡΔΟΣ” , συγκίνησαν το κοινό με τις ιστορίες τους και με τα διδάγματά τους για το όσα βίωσαν και βιώνουν στην πορεία τους στο επιχειρείν.

Έκπληξη της βραδιάς η ομιλία της Μαρίας Πάλλα , Fashion Designer  Founder of Pallas Brand ως πρωτοεμφανιζόμενης στο επιχειρείν, δίνοντας τη δυνατότητα σε νέες γυναίκες να επικοινωνήσουν στο κοινό το επιχειρηματικό τους πλάνο.
Η Οικονομολόγος, Coach και ιδρύτρια του Προγράμματος “Believe In You” Μαρίνα Χαιρέτη τοποθετήθηκε συμβουλευτικά και με βάση το προσωπικό βίωμα της κάθε ομιλήτριας προσπάθησε να “περάσει” στο κοινό τις προκλήσεις και τα διδάγματα που ακολουθούν κάθε επιχειρηματική ενέργεια.
Στο event απονεμήθηκαν και βεβαιώσεις στις συμμετέχουσες του Τρίμηνου προγράμματος Επιχειρηματικότητας 2023 “Βρες την ηγέτιδα μέσα σου” που ολοκληρώθηκε πρόσφατα από τον Οργανισμό : Ιωάννα Κακουλάκη , Κατσούλη Ελευθερία,Ζωή Πετράκη, Λαγουδιανάκη Ρίκα, Ρούλα Πρωτοπαπαδάκη , Παντελίδη Κατερίνα , Όλγα Λιάρα .
Με την παρουσία τους μας τίμησαν η Μαρία Πετραντωνάκη από την Αναπτυξιακή Χανίων , η Δώρα Κυριακάκη – Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων , ο Ροκάκης Αντώνης – Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων , η Έλενα Παπαθανασίου – η 1η γυναίκα Διοικητής ΒΟΑΚ , ενώ σχετικό χαιρετισμό στο κλείσιμο της εκδήλωσης απηύθυνε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γιάννης Γιαννακάκης.
Ευχαριστούμε τον πανέμορφο χώρο του Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου ( ΚΑΜ ) που μας φιλοξένησε για άλλη μια φορά , τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Γιαννακάκη όπως και τον Δ/ντη κ. Μανωλικάκη.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς που συνεισέφεραν δώρα αξίας στην κλήρωση που ακολούθησε live στα social media μας:
Chania Old port Pharmacy/APIVITA, Κυριακάκη-κόσμημα , Δρόμοι Ζωής , Ertha , Χουδαλάκης -Κόσμημα , Star Sleep, Liana Reraki , Koev Slow Living, Energy Fitness , Elli Lyraraki, Workhub , Pronomia Club , Οίκος Αρωμάτων.
 
Εδώ το Link της κλήρωσής μας στα social media Women Do Business κλήρωση δώρων
 
Ευχαριστούμε Θερμά τον επιχειρηματικό κόσμο που στήριξε με αγάπη αυτήν την πρωτοβουλία , ώστε να γίνει πραγματικότητα -όχι μόνο με την παρουσία του αλλά και – με χορηγίες :
Sκy Express Χορηγό -Υποστηρικτή
Mene & Jo Creative Digital Marketing agency που ήταν δίπλα στην Οργάνωση από την πρώτη στιγμή με το δημιουργικό αφίσας , posts , DJ. Mi.Alpha που ομόρφυνε τη βραδιά με τις μουσικές επιλογές του , Datashop Chania & DROMAN PRODUCTIONS για την επίγεια
(live streaming ) και ουράνια (drone ) κάλυψη , Moderno Catering που προσέφερε τον καταπληκτικό μπουφέ με fingerfood , ΑΜΥΓΔΑΛΟ vegan ζαχαροπλαστείο για τις γλυκές προτάσεις του, Ζυθοποιία ΧΑΡΜΑ για τη δροσιστική τους μπύρα , Go Hania για το
αφιέρωμα , CHANIA SOUND για τον τεχνικό εξοπλισμό , Ioanna Douroudaki, για την επιμέλεια του όμορφου μακιγιάζ , Hair Studio Mastoraki με την έμπειρη Ρενάτα , Sιgma Kappa και την ενδυματολογική επιλογή , Α & Ω Κιβωτός αγαπημένα κρητική Aloe Vera &
Χαρουπόμελο , Ταβέρνα Bourakis για το τέλειο δείπνο στους εθελοντές μας , Μεταφορές ΚΡΟΝΟΣ Αφοί Δρακάκη για την ευελιξία και την αμεσότητά τους καθώς και όλα τα μέσα μαζικής επικοινωνίας για την προβολή του event –ZARPA NEWS/NEA ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ / ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ / ΣΚΑΪ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 88,8 FM , Δίκτυο FM.
 
Για όσους δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν δια ζώσης την εκδήλωσή μας μπορούν να την απολαύσουν στο κανάλι μας Εκδήλωση Επιχειρηματικότητας Γυναικών| Womendobussiness | Χανιά 1 Ιουλίου 2023 – YouTube

Event No.6
17/12/22

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Women Do Business στο Ηράκλειο, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, με θέμα την Επιχειρηματικότητα των Γυναικών !

Το ξεχωριστό αυτό Χριστουγεννιάτικο event, θεσμός πια για το δίκτυο της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Women Do Business, πραγματοποιήθηκε στον υπέροχο χώρο του CRETAquarium – Thalassokosmos, στις Γούρνες Ηρακλείου, σε συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων events. Σχεδόν 160 άτομα παρευρέθηκαν ενώ οι φορείς και η κοινότητα του Ηρακλείου αγκάλιασαν αυτή την πρωτοβουλία με πολύ μεγάλη θέρμη.

Στόχος ήταν η έμπνευση και η παρακίνηση μέσα από τις προσωπικές ιστορίες των ομιλητών.

Οι τρεις ομιλήτριες, Γιακουμάκη Ασπασία, ιδιοκτήτρια του εργαστηρίου ζυμαρικών ΜΑΓΓΙΡΙ, Δαβράδου Αριστέα, ιδιοκτήτρια του Manos Ice cream Delights και του ΣΗΣΑΜΟΥΣ Delights by Aristea, Κουζούλογλου Μαρία, Διατροφολόγος και ιδιοκτήτρια του Health Nutrition και ο ομιλητής μας, Βίδρας Γιάννης , Αθλητής Τριάθλου και Στέλεχος της Coca-Cola 3E, συγκίνησαν το κοινό με τις ιστορίες τους και με τα διδάγματά τους για το όσα βίωσαν και βιώνουν στην πορεία τους στο επιχειρείν και στην προσωπική τους ζωή.

Σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε η Οικονομολόγος, Inspirational Transformational Speaker & Coach Μαρίνα Χαιρέτη η οποία τοποθετήθηκε συμβουλευτικά, εξατομικευμένα και γενικά, για τις προκλήσεις και τα διδάγματα που ακολουθούν κάθε επιχειρηματική ενέργεια.

Η έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε από την δημοσιογράφο Αντιγόνη Ανδρεάκη, η οποία μας συγκίνησε με την υποστήριξη της, οι χορεύτριες του Infinity Dance Project μας χάρισαν μια αξέχαστη εμπειρία με το χορευτικό τους ενώ οι καλεσμένες κυρίες τη βραδιάς έλαβαν δώρο μια υπέροχη, ιδιαίτερη χειροποίητη καρφίτσα από το Pitsikakis-Jewellery Designer .

Με την παρουσία τους μας τίμησαν η Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, ΚΕΠ και Αδέσποτων Ζώων, Καναβάκη Μαρία, η Υπεύθυνη του Τομέα Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΔΕΕΠ Ηρακλείου, Κτιστάκη Ελένη, η Περιφερειακή Σύμβουλος, Μηλάκη Γωγώ , η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών, Παπαδάκη-Σκαλίδη Ειρήνη, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Σισαμάκης Γιώργος και η Δημοτική Σύμβουλος, Συγγελάκη Δεσποινα.

Θερμές ευχαριστίες στους Χρυσούς Χορηγούς: Oikos Αρωμάτων, Super Creta Gas Koumoulas και την επιχειρηματία Τζίνα Τσαντρίζου, KOUVIDIS, Εστιατόριο Λαδόκολλα και Pitsikakis-Jewellery Designer.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, που συνεισέφεραν με αγάπη και μεράκι στο έργο μας για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο που για ακόμη μια φορά στήριξε αυτή τη δράση και μας τίμησε με την παρουσία του στην εκδήλωση.

Event No.5
09/07/22

Εκδήλωση Επιχειρηματικότητας Γυναικών στα Χανιά από το Women Do Business.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η εκδήλωση του Women Do Business στα Χανιά, το Σάββατο 9 Ιουλίου, με θέμα την Επιχειρηματικότητα των Γυναικών !

Το ξεχωριστό αυτό #𝐬𝐮𝐦𝐦𝐞𝐫𝐠𝐚𝐥𝐚 event, θεσμός πια για το δίκτυο της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Women Do Business, ταξίδεψε για πρώτη φορά εκτός Ηρακλείου , στα πανέμορφα Χανιά, σε συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων events. Πάνω από 120 άτομα παρευρέθηκαν ενώ οι φορείς και η κοινότητα των Χανίων αγκάλιασαν αυτή την πρωτοβουλία με πολύ μεγάλη θέρμη.

Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός δικτύου γυναικών επιχειρηματιών και στην πόλη των Χανίων και η αλληλοϋποστήριξη τους ευρύτερα σε όλη την περιφέρεια της Κρήτης.

Οι 4 ομιλήτριες της εκδήλωσης Έλλη Λυραράκη , Artist Designer – Entrepreneur, Γεωργία Μαραγκουδάκη, Owner Οίκος Αρώματος, Νίκη Μαρτιμιανάκη, Founder Plants First Ethos, Founder We Are Hormona, Co-founder ertha.gr και Μάρω Βεργανελάκη, Φαρμακοποιός Msc Α.Π.Θ., ιδρύτρια των 1866 sq Pharmacy, Chania Old Port Pharmacy, Chania Old Port Apivita Spa, συγκίνησαν το κοινό με τις ιστορίες τους και με τα διδάγματά τους για το όσα βίωσαν και βιώνουν στην πορεία τους στο επιχειρείν.

Σημαντικό ρόλο στην επικοινωνία και την αμεσότητα των ιστοριών στο κοινό, διαδραμάτισε η Οικονομολόγος, Coach και ιδρύτρια του Προγράμματος “Believe In You” Μαρίνα Χαιρέτη, η οποία με βάση το προσωπικό βίωμα της κάθε ομιλήτριας τοποθετήθηκε συμβουλευτικά, εξατομικευμένα και γενικά, για τις προκλήσεις και τα διδάγματα που ακολουθούν κάθε επιχειρηματική ενέργεια.

Την εκδήλωση συντόνισαν οι συνιδρύτριες του Οργανισμού Έρη Παυλάκη και Νατάσα Γρηγοράκη, με την αρωγή του Δήμου Χανίων & την Υποστήριξη του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας ΑμεΑ και Ισότητας και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, Μουσικής, Φιλαρμονικής, Δια Βίου Μάθησης & Τουρισμού.

Η Γενική Γραμματέας Ισότητας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής , κα. Καλυψώ Γούλα, απηύθυνε χαιρετισμό διαδικτυακά, δείχνοντας την υποστήριξη της, ενώ μας τίμησαν με την παρουσία τους οι κυρίες Ελένη Ζερβουδάκη, Αντιδήμαρχος Κοινων. Πολιτικής Προστασίας, η Δώρα Κυριακάκη, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων και η Μαρία Πετραντωνάκη από την Αναπτυξιακή Χανίων.

Ευχαριστούμε τον πανέμορφο χώρο του Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου ( ΚΑΜ ) για την φιλοξενία, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Γιαννικάκη όπως και τον Δ/ντη κ. Μανωλικάκη.

Ευχαριστούμε τους δωρητές -που συνείσφεραν δώρα αξίας στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε με το πέρας της εκδήλωσης :

Συνεργατικός χώρος “Workhub Chania”, Κοσμηματοπωλείο Κυριακάκη, Σχεδιάστρια Έλλη Λυραράκη, Digital Marketer Έφη Ψαράκη, Μακιγιάζ Ιωάννα Δουρουντάκη, Menelaos Apartments από την Άννα Νεμπαυλάκη, Κοσμηματοπωλείο Χουδαλάκης, το γυμναστήριο Energy Fitness και το permanent make up “Face Bar”.

Event No.4
21/07/21

Mε την είσοδο στον χώρο όλες και όλοι λάμβαναν ένα όμορφο δωράκι βραχιολάκι, φτιαγμένο από την madamsousou.gr,με το μήνυμα «κάθε γυναίκα που το επιθυμεί μπορεί και αξίζει να έχει τη δική της επιχείρηση». Παράλληλα τους καλωσόριζαν χαμογελαστά πρόσωπα της ομάδας του Women Do Business φορώντας μπλουζάκια ειδικά σχεδιασμένα από το οικολογικό brand Barbara.gr.

Την εκδήλωση άνοιξε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, από το «Love Radio», Χάρης Γαρεφαλάκης, που δέχτηκε από την πρώτη στιγμή την πρόσκληση, δηλώνοντας την υποστήριξη του στη θηλυκή δύναμη.

Ενώ, η Οικονομολόγος & cost controller Αριστέα Ξυλούρη, που αποδέχτηκε τον ρόλο ως mentor στην εκδήλωση με ενθουσιασμό, προσέδωσε εμπεριστατωμένες, συμβουλές, διδάγματα και μια άλλη ματιά, στις ιστορίες που ακούστηκαν.

Στιγμές συγκίνησης ακολούθησαν με την εθελοντική ομάδα της Οργάνωσης πάνω στην σκηνή, που ήρθαν μόνο για την εκδήλωση από Αθήνα, Θεσ/νικη, Καλαμάτα, Λακωνία, Γρεβενά, χάρη στα «φτερά» που τους έδωσε η Skyexpress, και λόγω της αγάπης και της πίστης τους, όλα κύλησαν εξαιρετικά.

Επιπλέον, οι παρευρισκόμενες-οι είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν όμορφα δώρα μεγάλης αξίας από το Κέντρο Αισθητικής Ειρήνη Σβυρινάκη, από την σχεδιάστρια Έλλη Λυραράκη, τους παραδοσιακούς Ξενώνες Vasilikata στο Λασίθι, τις ενοικιάσεις αυτ/του Mevis Tours, από το ασφαλιστικό γραφείο Μαρκαντώνης και από το Κόσμημα Ζαχαρόπουλος.

Οι ομιλίες των τεσσάρων γυναικών επιχειρηματιών με τη δική τους ιστορία ήταν μοναδικές, εμπνέοντας το κοινό και παρακινώντας το να συμμετάσχει ενεργά, αλλά και να λάβει πολύτιμα μηνύματα για το ρίσκο, τους κινδύνους, τις ευκαιρίες, την τόλμη αλλά και τον τρόπο σκέψης στο επιχειρείν.

Στην εκδήλωση μίλησαν οι κυρίες:

 1. Βελεντάκη Σοφία, Ιδιοκτήτρια του delicatessen οπωροπαντοπωλείου “Λαχανόκηπος”
 2. Γαράκη Μαρία, Ιδιοκτήτρια-Οδηγός ταξί, Εκπαιδεύτρια Οδήγησης, Ασφαλίστρια, Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών ΕΣΤΙΑ
 3. Γιαπουτζή Γιώτα,Ιδιοκτήτρια και Διευθύντρια της ΚοινΣΕΠ “Φροντίδα στο Σπίτι”
 4. Πεδιαδίτη Ειρήνη, Ιδρύτρια του Ανδρολογικού Κέντρου Κρήτης, Διευθύντρια Ουρολογικής Κλινικής creta interClinic & Ιδρύτρια του πολυϊατρείου MediAtt

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν δροσερά ποτά & finger food, προσφερόμενα από την Five Star Catering και τον εκπληκτικό Κώστα Βενέτη που προνόησε για τα πάντα και ήταν ο άνθρωπος που στήριξε την Οργάνωση από την πρώτη στιγμή.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις ομιλήτριες και στους χορηγούς, καθώς με την υποστήριξή τους στο όραμά της Οργάνωσης, έλαβε χώρα η γεμάτη έμπνευση εκδήλωση.

Ακόμη, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες-ους παρευρισκόμενες-ους που βρεθήκαν κοντά μας και έδωσαν «χρώμα» στην εκδήλωση με τα χαμόγελά τους. Αλλά και σε όσες-ους μας παρακολούθησαν μέσω Livestreaming στην επίσημη σελίδα του Women Do Business στο Facebook ή στο κανάλι στο You Tube, χάρη στην ευγενική συνεισφορά της Livestream.gr.

Η αγάπη και η υποστήριξη του κόσμου δίνει δύναμη στο Women Do Business να συνεχίσει να υποστηρίζει όλο και περισσότερες γυναίκες προκειμένου να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα!

Ευχαριστίες σε ανθρώπους με Α κεφαλαίο που είναι πάντα δίπλα μας όπως από: HK KIΑ motors, Iraklion Hotel, Kastro Hotel, πολυχώρος καφέ Hugs, Costis Pastry, Πολύτροπο – Εκήβολος Εκτυπώσεις, Γερμανός (Λ.Κνωσού), Input-Output, Τεμπέλης (μεζεδοπωλείο) & Lemonpie (digital marketing agency).

Το ταξίδι συνεχίζεται…

Event No.3
05/08/20

Την Τετάρτη 5 Αυγούστου από τις 19:00 ως τις 22:00 στον πανέμορφο χώρο του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου,στον Καρτερό, πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή εκδήλωση του “Women Do Βusiness”.

Μία εθελοντική πρωτοβουλία που στόχο έχει για ακόμα μία φορά να μας φέρει κοντά στο επιχειρείν με έναν απλό και άμεσο τρόπο. Οι ιστορίες τεσσάρων γυναικών επιχειρηματιών φορτισμένες με συναίσθημα, που ξεκίνησαν από το μηδέν και σήμερα απολαμβάνουν τους καρπούς των προσπαθειών τους, μοιράζονται τις γνώσεις, την εμπειρία, τις αποτυχίες και τις επιτυχίες τους, με σκοπό να παρακινήσουν και να ενθαρρύνουν αντίστοιχες πρωτοβουλίες!

Στο τέλος μένουμε για το αγαπημένο socializing για να γνωριστούμε καλύτερα παρέα με fingerfood & υπέροχα cocktails από τον bartender Alex Gialitakis και μουσικές επιλογές από τον DJ Κώστα Αγγελάκη, μια προσφορά από τους χορηγούς μας προς όλους & όλες που θα παρευρεθούν εκείνη την βραδιά.

Μετά τις προηγούμενες εκδηλώσεις που αγκαλιάστηκαν τόσο έντονα από εσάς, αποδεικνύοντας ότι η δύναμη της γυναίκας είναι αστείρευτη, ότι η φλόγα της επιχειρηματικότητας στον τόπο μας είναι πολύ δυνατή ετοιμαζόμαστε για την επόμενη εκδήλωση που πλέον είναι θεσμός με μεγαλύτερο πάθος και ενθουσιασμό!

Είναι μεγάλο στοίχημα για εμάς αλλά και ανάγκη έπειτα από το lockdown να εμπνεύσουμε και να εμπνευστούμε, να δείξουμε μια άλλη οπτική, να στηρίξουμε όλες τις γυναίκες που έχουν ένα όνειρο και ψάχνουν την μικρή προωθητική δύναμη για να κάνουν το πρώτο βήμα και να περάσουμε ενα βράδυ με θετική διάθεση!!

Μαζί μας οι εξαιρετικές:
– Ελένη Γαρυφαλάκη founder του πρωτοποριακού εκπαιδευτηρίου για παιδιά και ενηλίκους “Καλός Αγωγός” μας δείχνει έναν διαφορετικό και πιο διασκεδαστικό τρόπο εκμάθησης!

-Εμμανουέλα Χατζάκη owner του ξενόγλωσσου φροντιστηρίου “Chinese for you” μας ταξιδεύει στην ασιατική κουλτούρα, δημιουργώντας μια επιχείρηση όταν δεν υπήρχε καμία άλλη στην Κρήτη.

– Μαρία Βασιλείου owner του γυμναστηρίου και cross fit center “Flow 858” , με μία ιστορία που δείχνει τη δύναμη της θέλησης αλλά και της αναζήτησης για το πoια ήθελε να είναι και τί ήθελε να κάνει!

– Έλενα Γκέκα, πρ. ιδιοκτήτρια του “Elena G”, με μία πολυετή εμπειρία στον χώρο του ενδύματος, μας δείχνει την αξία του να αναγνωρίζεις μια ευκαιρία, να ξέρεις πότε να αφήσεις κάτι, αλλά και να συνεχίζεις να επιχειρείς.

Είσοδος δωρεάν με δήλωση συμμετοχής!

Ποτά & σνακ προσφέρονται δωρεάν.

Για λόγους ασφάλειας της υγιεινής και των κανόνων που πρέπει να τηρηθούν, προαπαιτείται κράτηση θέσης ηλεκτρονικά. Κρατήστε θέση εδώ:

Διοργάνωση Εκδήλωσης :
Women Do Business (Συντονισμός: Νατάσα Γρηγοράκη, Έρη Παυλάκη)

Event No.2
11/12/19

event-2-women-do-business-712x1024

Η ολοκληρωτική επιτυχία της 1ης εκδήλωσης έδωσε τη σκυτάλη στο 2ο event,που πραγματοποιήθηκε στις 11/12/2019 σε μια πανέμορφη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα,με τη χορηγία από“4 εποχές”,στο γνωστό, υπέροχο πλέον χώρο του black book στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Τέσσερις νέες ομιλήτριες που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικό τομέα η καθεμία στο χώρο του επιχειρείν,καθήλωσαν,συγκίνησαν,κατέπληξαν αλλά και ενέπνευσαν το κοινό που έμεινε μέχρι το τέλος του event.

Η πρώτη μας ομιλήτρια, ιδιοκτήτρια του “fingertips “ Έφη Σηφάκη,που ομορφαίνει τα άκρα των γυναικών,έκανε πολλές γυναίκες να δακρύσουν δείχνοντας πως επιμένοντας σ’ αυτό που αγαπάς όσες απορρίψεις κι αν έχεις, πετυχαίνεις!

Η 2η μας ομιλήτρια Γιάννα Καραγιώργου ,ιδιοκτήτρια του “Profile Photography” γεννήθηκε για να φωτογραφίζει και να χαρίζει μοναδικές αναμνήσεις στις ομορφότερες στιγμές της ζωής μας .Ο έρωτας της για τη φωτογραφική της μηχανή είναι η ιστορία για την επιτυχία της!

Η 3η ομιλήτρια του event , Όλγα Κουμπαράκη ιδιοκτήτρια του “hoppy feet”, με τις πανέξυπνες επιλογές παιδικών παπουτσιών,μοιράστηκε με πάθος πώς όλα μπορούν να συμβούν αρκεί να τολμήσεις! Η πίστη στον εαυτό σου σε κάνει να ξεχωρίζεις!

Τέλος, η 4η ομιλήτριά μας Έλλη Τιτάκη,ιδρύτρια του “Ε lliama” με το αγνό κρητικό λάδι της,καθήλωσε κυριολεκτικά το κοινό από την αρχή της ιστορίας της, δείχνοντας ότι η αγάπη για την οικογένειά σου,τα προϊόντα του τόπου σου μπορούν να αναδείξουν το όνειρό σου και σε άλλες πτυχές, βοηθώντας και την υγεία των ανθρώπων!

Προς μεγάλη μας έκπληξη και χαρά,οι θέσεις ήταν γεμάτες και αν και υπήρχαν όρθιοι στην αίθουσα που ξεπερνούσαν τα 130 άτομα,επικρατούσε μια μαγευτική σιγή! Η εμπειρία της οργάνωσης του 1ου event,η άψογη συνεργασία και κατανομή αρμοδιοτήτων μεταξύ μας και το πάθος για το όραμά μας έστεψαν και την 2η εκδήλωσή μας με επιτυχία. Πόσο σημαντικό το “εγώ” να γίνεται “εμείς”! Η άμεση ανταπόκριση των χορηγών της πόλης μας,τους οποίους ευχαριστούμε ξανά,έντυσαν την εκδήλωση με θετική αύρα,πηγαία χαμόγελα και ένα απολαυστικό socialize .

Τα κομμωτήρια “Νεκτάριος Σαίτης” πάντα δίπλα στη γυναίκα ,ο χώρος αισθητικής ” Element”“Kally atelier”,οι γραφιστικές τέχνες Πολύτροπο και “Itanos concept” ήταν μερικές από τις επιχειρήσεις που συντέλεσαν στα παραπάνω.

Όλοι θέλησαν μετά τις ομιλίες να γνωριστούν μεταξύ τους ,να επικοινωνήσουν, να δημιουργήσουν επαφές για συμβουλές και γιατί όχι συνεργασίες.Μ’ευχάριστη μουσική από το “μουσικό διάζωμα “,1 ποτήρι κρασί από τα κρασιά “Τατάκης” και γευστικά εδέσματα από τον φούρνο“Επιούσιο” και την πίτσα από το “Envy” κύλησε όμορφα η βραδιά.

Η κυρία Πιτσικάκη πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης μάλιστα, επιβραβεύοντας την προσπάθεια της εκδήλωσης, πρότεινε να υπάρξουν και από αυτό το event συνεργασίες σε κάποια project που θα γίνουν. Κάπως έτσι μια φλόγα άναψε και η προσέλευση εθελοντών στην ομάδα Women do business αυξήθηκε,οι δράσεις μας πολλαπλασιάστηκαν και το όραμά μας άγγιξε πολλές περισσότερες γυναίκες που θα τολμήσουν να βγουν μπροστά με πίστη στο όνειρό τους!

Βίρα τα πανιά και φύγαμε για επόμενο event!

Event No.1
15/05/19

event-1-Women-Do-Business
Στις 15 Μαΐου του 2019 το όραμα μας έγινε πραγματικότητα! Ένα forum, μια εκδήλωση αν θέλετε, που προάγει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα.
Είχαμε ήδη οραματιστεί καιρό πριν τον κόσμο να γεμίζει την αίθουσα, τις ομιλήτριες με τα χειλόφωνα, τα κολονάτα ποτήρια, τη μουσική… Κι έτσι κι έγινε. Πάνω από 120 άτομα μας τίμησαν με την παρουσία αλλά κυρίως με τα χαμόγελα και τη θετική τους διάθεση στον πανέμορφο χώρο του Black Book Moderators στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η σκέψη ήταν να δώσουμε το βήμα σε τέσσερις γυναίκες επιχειρηματίες που ξεκίνησαν από το μηδέν, τόλμησαν, απέτυχαν, πόνεσαν ξανά κ ξανά, πήγαν κόντρα σε φίλους και οικογένεια, ώσπου κατάφεραν να υλοποιήσουν την ιδέα τους!
Αυτό έκαναν και οι 4 εκπληκτικές ομιλήτριες μας όπως : η Έβελιν Μπάκιντα από την Chic Greek Gifts φτιάχνοντας πρωτότυπα δώρα με αέρα Ελλάδος, που έφτασαν μέχρι και στον Πρίγκιπα Κάρολο.Η Αγγελική Γενιτσαριδου από την Kurelu υφαίνοντας μοναδικές δημιουργίες στον αργαλειό που είχε βρει στο υπόγειο της ξεχασμένο, αναβιώνοντας μια τέχνη που έπεφτε στη λησμονιά. Η Αλίκη Διαλυνά από τα Vasilakata που έδωσε πνοή στο χωριό της ανακαινίζοντας παλιά εγκαταλελειμμένα σπίτια σε όμορφους ξενώνες.Η Κάλλυ Κοκκινάκη απο το Kaly’s Wedding που με αφορμή τον δικό της γάμο ανακάλυψε κάτι που τη γέμιζε κι αποφάσισε να το σπουδάσει στολίζοντας τις νύφες με αγάπη και κομψότητα.
Όλες μαζί μας συγκίνησαν, μας ενέπνευσαν, μας έδειξαν τι είναι εφικτό και μας παρακίνησαν να υλοποιήσουμε τα δικά μας όνειρα. Παράλληλα οι καφέδες από το Hacienda και οι λιχουδιές απο πλήθος ανθρώπων και επιχειρήσεων που πίστεψαν στον σκοπό μας γέμιζαν τα τραπέζια αλλά και τα στομάχια των καλεσμένων μας ! Άλλωστε νηστικό αρκούδι…
Στο τέλος μείναμε συντροφιά με μπιρίτσα Νότος από Κρήτη ανταλλάσσοντας απόψεις, σκέψεις, όνειρα και ευχές. Θέλαμε να γνωριστούμε, να έρθουμε πιο κοντά, να δημιουργηθούν νέες συνεργασίες και τα καταφέραμε! Ευγνώμονες για όλες και όλους εκείνους που ήσασταν εκεί! Όλους εκείνους που έβαλαν το λιθαράκι τους για να σταθεί στο ύψος της φωνής της ακόμα μια γυναίκα! Για να βγει μπροστά χωρίς φόβο και απλά να κάνει αυτό που τη γεμίζει και την κάνει χαρούμενη, δίνοντας έτσι χαρά και στους ανθρώπους γύρω της. Δίνουμε το ραντεβού μας σε λίγο καιρό με ακόμα τέσσερις εμπνευσμένες ιστορίες.
Contribute with a donation

Do you want to contribute with some sponsorship to our initiative?
Are you a mentor or business coach and do you want us to get in touch?

Scroll to Top
Skip to content