Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

“Αναπτύσσω τη δεξιότητα της σωστής διαχείρισης χρόνου και μειώνω την αναβλητικότητα μου”

26 Ιανουαρίου, 2022 @ 18:00

Λίλα Τζινερη Free online webinar

📣Νέο Free Online Webinar του Women Do Business, την Τετάρτη 26/01/2022 στις 18:00, με τίτλο: “Αναπτύσσω τη δεξιότητα της σωστής διαχείρισης χρόνου και μειώνω την αναβλητικότητα μου” με την Λίλα Τζινερη, Ψυχολόγο Α.Π.Θ. με μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση Ενηλίκων και εκπαιδευμένη στην Συστημική Οικογενειακή ψυχοθεραπεία, καθώς και στην Τραυματοθεραπεια EMDR.

Σου έχει τύχει να νιώθεις πως η μέρα θα έπρεπε να έχει 48 ώρες για να μπορείς να τα καταφέρεις όλα; Νιώθεις πολλές φορές ότι αφήνεις τα πάντα για την τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνεις να ολοκληρώσεις τις περισσότερες αρμοδιότητές σου; Αναρωτιέσαι πως γίνεται άλλοι να τα προλαβαίνουν όλα και εσύ τίποτα ενώ η μέρα έχει 24 ώρες για όλους μας; Τότε το webinar αυτό είναι το κατάλληλο για εσένα!

Ο χρόνος είναι το μεγαλύτερο δώρο που έχουμε. Κι όμως σε πολλές περιπτώσεις, νιώθουμε να φεύγει χωρίς να τον έχουμε αξιοποιήσει όπως θα θέλαμε. Στο συγκεκριμένο εργαστήριο θα μιλήσουμε για τις παγίδες στις οποίες πέφτουμε με αποτέλεσμα να φεύγει άσκοπα ο χρόνος και θα μάθουμε συγκεκριμένες τεχνικές για το πώς να κάνουμε καλύτερη οργάνωση και έτσι να τον αξιοποιούμε στο έπακρο. Επίσης, θα μιλήσουμε για την αναβλητικότητα, η οποία συνδέεται με τη κακή διαχείριση του χρόνου, γιατί είναι χρήσιμο να περιορίσουμε την αναβλητικότητα και τί μπορούμε να κάνουμε ώστε να την εξομαλύνουμε. Όλα αυτά μέσα από συζήτηση και βιωματικές ασκήσεις. Το εργαστήριο απευθύνεται σε όποιον θέλει να οργανώσει καλύτερα τον χρόνο του και να μειώσει την αναβλητικότητα.

👉🏻Βρες το link εδώ: https://tinyurl.com/2t25uhjw
📆 Τετάρτη 26/01/2022 & ώρα ⏰ 18:00

👩‍💻Λίγα λόγια για την ομιλήτριά μας:

Η Λίλα Τζινέρη έλαβε το πτυχίο ψυχολογίας από το Α.Π.Θ και στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε στη Συστημική Οικογενειακή ψυχοθεραπεία, καθώς και στην Τραυματοθεραπεια EMDR. Αποκτησε το μεταπτυχιακό μου στην Εκπαίδευση Ενηλίκων από το Ε.Α.Π, κάτι που της προσέφερε πολύτιμη γνώση για τη δημιουργία ομάδων και εκπαιδεύσεων. Έχει παρακολουθήσει πλήθος άλλων εκπαιδεύσεων που εμπλούτισαν τις γνώσεις τις γύρω από την υποστήριξη και ενδυνάμωση ατόμων και ομάδων. Από το 2010 έως και σήμερα ασχολείται με την ψυχολογική υποστήριξη και ενδυνάμωση ατόμων, ομάδων και οικογενειών, καθώς έχει εργαστεί σε διάφορες οργανώσεις, δημόσιες δομές και ιδιωτικά.

📍Μάθε περισσότερα για την Λίλα εδώ:
Instagram: https://www.instagram.com/psy.prosvasi/
Facebook: https://www.facebook.com/psyprosvasi
Ιστοσελίδα: www.psyprosvasi.gr

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
26 Ιανουαρίου, 2022
Ώρα:
18:00
Μετάβαση στο περιεχόμενο