Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Απογείωσε την επιχείρησή σου μέσω του LinkedIn

23 Φεβρουαρίου, 2022 @ 18:00

free online webinar Μάρκος Κορκοβέσης
👑Νέο Free Online Workshop του Women Do Business, την 📅Τετάρτη 23/02/2022 στις 🕡18:00, με τίτλο: “Απογείωσε την επιχείρησή σου μέσω του LinkedIn” με τον Μάρκο Κορκοβέση.
Το LinkedIn είναι η Βασίλισσα στην αγορά εργασίας! Όπως στο σκάκι η Βασίλισσα κινείται προς όλες τις κατευθύνσεις! Το ίδιο συμβαίνει και με το LinkedIn. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να αναδείξεις το προσωπικό επαγγελματικό σου προφίλ όπως και της επιχείρησής σου. Μπορείς να προσελκύσεις νέες συνεργασίες, νέους πελάτες ή προσωπικό. Μπορείς να απογειώσεις τις πωλήσεις σου. Μπορείς να δημιουργήσεις μεγάλο κοινωνικό αντίκτυπο μοιράζοντας τις γνώσεις και την εμπειρία σου με πολύτιμες αναρτήσεις. Μπορείς να δικτυωθείς με επαγγελματίες από τον κλάδο σου και όποιο αντικείμενο σε ενδιαφέρει, ακόμα και να αποκτήσεις έμπειρους μέντορες από Ελλάδα και εξωτερικό. Είσαι έτοιμη να ανακαλύψεις όλες τις δυνατότητες του LinkedIn; Αυτό το webinar είναι για εσένα!
👉🏻Βρες το link στο bio.
📩Τετάρτη 23/02/2022 & ώρα 18:00.
Λίγα λόγια για τον ομιλητή μας:
Ο Μάρκος Κορβέσης βοηθάει άτομα σε όλο τον κόσμο να βρουν το ikigai τους: μια εργασία που αγαπούν, την κάνουν καλά, τη χρειάζεται ο κόσμος και μπορούν να ανταμειφθούν για αυτή.
• Είναι Σύμβουλος Καριέρας και συνιδιοκτήτης της LeadCompass με 2500+ ώρες εκπαίδευση σε 12 χώρες.
• Παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στην παγκόσμια αγορά εργασίας όπως αξιολόγηση υποψηφίων με εικονική πραγματικότητα και συνέντευξη με πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης.
• Έχει βοηθήσει πάνω από 1000 άτομα, 50+ εθνικοτήτων με επιτυχίες σε 25+χώρες να βρουν την εργασία που επιθυμούν σε εταιρείες όπως Google και Microsoft, όπως και να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση.
• Στόχος του είναι να βοηθήσει εκατομμύρια άτομα με την καριέρα τους παγκοσμίως.
📍Μάθε περισσότερα για τον Μάρκο:
5. Company Website: https://leadcompass.gr/

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
23 Φεβρουαρίου, 2022
Ώρα:
18:00
Μετάβαση στο περιεχόμενο