Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Γυναίκες στην Πολιτική, προκλήσεις και στερεότυπα που αντιμετωπίζουν

8 Μαρτίου @ 18:00 - 19:30

Γυναίκες στην Πολιτική

Το Women Do Business πραγματοποιεί διαδικτυακή εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας με τίτλο “Γυναίκες στην Πολιτική, προκλήσεις και στερεότυπα που αντιμετωπίζουν”

Την Τετάρτη 08/03/2023, το Women Do Business διοργανώνει ένα διαδικτυακό Πάνελ με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας. Οι ερωτήσεις και οι συζητήσεις γύρω από τις οποίες θα κινηθούν οι άξονες της εκδήλωσης αφορούν τις Γυναίκες στην Πολιτική, τις προκλήσεις και τα στερεότυπα που αντιμετωπίζουν. Το πάνελ υλοποιείται στα πλαίσια του ευρωπαϊκού έργου “FEM-ABLE”, σε συνεργασία με 7 χώρες και την χρηματοδότηση της Ε.Ε.

Στο Πάνελ συμμετέχουν εκπρόσωποι του Δήμου Ηρακλείου και Χανίων,ενώ τη συζήτηση συντονίζουν οι συνιδρύτριες του Women Do Business, Έρη Παυλάκη και Νατάσα Γρηγοράκη. Η παρακολούθηση της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί live μέσω της facebook σελίδας του Women Do Business και είναι ανοιχτή προς όλους.

Ομιλητές:

  • Βαρδάκης Αντώνιος: Αντιδήμαρχος Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης και Προεδρος στην Β/βάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Χανίων.
  • Γιαννακάκης Ιωάννης: Αντιδήμαρχος Χανίων με τομέα ευθύνης τον Πολιτισμό και πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ και της Δημοτικής Πινακοθήκης Χανίων.
  • Ζερβουδάκη Ελένη: Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας ΑΜΕΑ και Ισότητας , Δράσεων Εθελοντισμού.
  • Καλουδιώτη Μαρία: Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Ηρακλείου, Διευθύντρια του Καλλιτεχνικού σχολείου Ηρακλείου και Πρόεδρος από το 2004, του αθλητικού συλλόγου ΑΘΛ.Ε.Σ.Η.
  • Καναβάκη Μαρία: Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου και Υπεύθυνη για την Οικονομική Διαχείριση Χρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων στο Ίδρυμα Τεχνολογίας & Έρευνας (ΙΤΕ), στο Τμήμα Συμβάσεων & Διαχείρισης Έργων της Κεντρικής Διεύθυνσης και είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Τμήμα Ανατολικής Κρήτης).
  • Μηλάκη Γεωργία: Διευθύντρια του Ογκολογικού Τμήματος Creta InterClinic HHG και Εντεταλμένη Περιφερειακή σύμβουλος Εθελοντισμού και Διασύνδεσης με Φορείς και Οργανώσεις της Περιφέρειας Κρήτης και Ιατρός, Παθολόγος, Ογκολόγος.
  • Σισαμάκης Γεώργιος: Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης Υπαίθρου & Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου.
  • Συγγελάκη Δέσποινα: Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού, Νεολαίας και Ολοκληρωμένης διαχείρισης συνεπειών κατάστασης εκτάκτου ανάγκης στο Δήμο Ηρακλείου και Δικηγόρος.

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
8 Μαρτίου
Ώρα:
18:00 - 19:30
Ιστότοπος:
https://www.facebook.com/womendobusiness.eu

Διοργανωτής

Women Do Business
Email:
info@womendobusiness.eu
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής
Μετάβαση στο περιεχόμενο