Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

“Η Σχέση με τους Συνεργάτες μου” με την Κατερίνα Μπίτζιου, ACC, Personal & Executive Coach, Communication & Relationship Expert and CRM Consultant.

8 Δεκεμβρίου, 2021 @ 20:00

Free Online Webinar Κατερίνα Μπίτζιου

📣Νέο Free Online Webinar του Women Do Business, την 📆Τετάρτη 8/12/2021 στις ⏰18:00, με τίτλο:
“Η Σχέση με τους Συνεργάτες μου” με την Κατερίνα Μπίτζιου, ACC, Personal & Executive Coach, Communication & Relationship Expert and CRM Consultant.

✅ Ένα σεμινάριο που θα μας δώσει απαντήσεις σε ζητήματα που μας απασχολούν, σήμερα, περισσότερο από ποτέ. Θα μιλήσουμε για τη διαφορετικότητα, τη συμπερίληψη, τη δικαιοσύνη, την προκατάληψη αλλά και τη συναισθηματική νοημοσύνη.

Βρες το link εδώ: https://tinyurl.com/2cady8ez

🔔Τετάρτη 8/12/2021 & ώρα 18:00

Κατά τη διάρκεια του Webinar, η Κατερίνα Μπίτζιου θα μας απαντήσει σε ερωτήματα όπως:
• Ποιά είναι τα 5 σημαντικά στοιχεία για μια καλή συνεργασία;
• Αναγνωρίζετε το προσωπικό σας στυλ στο μοντέλο DiSC;
• Τι να βελτιώσετε στην επικοινωνία σας σε σχέση με τους συνεργάτες σας ;

👩‍💻Λίγα λόγια για την ομιλήτριά μας:

Η Κατερίνα Μπίτζιου μετά από πολλά χρόνια εργασιακής εμπειρίας σε πολυεθνικές εταιρείες στον τομέα του marketing, εκπαιδεύτηκε και διαπιστεύθηκε ως επαγγελματίας coach. Ειδικεύεται στην επικοινωνία και στις διαπροσωπικές σχέσεις των ατόμων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ως CRM expert ενισχύει την εμπειρία πελατών και την διαχείριση σχέσεων επιχειρήσεων (CRM/CEM).
Επιπλέον, έχει εκπαιδευτεί στη συμβουλευτική και στη θεραπεία για ζευγάρι και οικογένεια στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι ιδρύτρια της Live Your Life, όπου παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες coaching, mentoring, consulting & training σε στελέχη και ομάδες εταιρειών. Από κοινού μαζί με την συνεργάτη της Εύα Τσίγκου στηρίζουν το όραμα και τις αξίες τους, ώστε να είναι καταλύτες της αλλαγής και υποστηρίκτριες της βελτίωσης της ανθρώπινης επικοινωνίας, των σχέσεων, των ηγετικών ικανοτήτων, της κοινωνικής και περιβαλλοντικής ευθύνης, της διαφορετικότητας, της συμπερίληψης και της δικαιοσύνης.

📍Μάθε περισσότερα για την Κατερίνα εδώ:
1. Facebook: Katerina Bitziou
2. LinkedIn: Katerina Bitziou
3. Website: /https://liveyourlife.consulting/

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
8 Δεκεμβρίου, 2021
Ώρα:
20:00
Μετάβαση στο περιεχόμενο