Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

“Κάνοντας ένα βήμα πίσω: Ποιές είναι οι δεξιότητες που πρέπει να αποκτήσεις τώρα για να είσαι ανταγωνιστικός στο μέλλον;” με την Ζωή Ντελέκου

1 Δεκεμβρίου, 2021 @ 20:00

Free Online Webinar Ζωή Ντελέκου

📣Νέο Free Online Webinar του Women Do Business, με τίτλο:

“Κάνοντας ένα βήμα πίσω: Ποιές είναι οι δεξιότητες που πρέπει να αποκτήσεις τώρα για να είσαι ανταγωνιστικός στο μέλλον;” με την Ζωή Ντελέκου, Χημικό Μηχανικό ΕΜΠ, με επιπλέον σπουδές στο marketing, τη στρατηγική και το digital transformation.

✅ Ένα σεμινάριο που θα μας δώσει απαντήσεις σε καίρια ζητήματα που μας απασχολούν σήμερα, περισσότερο από ποτέ. COVID, εκτόξευση της χρήσης του διαδικτύου, τεχνολογική επανάσταση, αυτοματισμοί και μηχανές που σκέφτονται όπως εμείς, υβριδικές δομές, συναισθήματα και αξίες. Buzz words? Ή είναι τελικά, οι νέες συνθήκες που ήδη διαμορφώνουν ένα νέο εργασιακό περιβάλλον και υπαινίσσονται ένα νέο σετ δεξιοτήτων ανεξαρτήτως εργασιακού ρόλου (επιχειρηματίας, CEO, Leader, Manager, υπάλληλος κλπ)

Βρες το link εδώ: https://tinyurl.com/vkvyewf5

👩‍💻Λίγα λόγια για την ομιλήτριά μας:
Η Ζωή Ντελέκου είναι Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ με επιπλέον σπουδές στο marketing, τη στρατηγική και το digital transformation. Για 20 χρόνια κατέχει ηγετικές θέσεις σε πολυεθνικές εταιρίες στην Ελλάδα και στις Βρυξέλλες και τα τελευταία 2 χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο του career coaching και του mentoring.
Είναι μέλος της ευρωπαϊκής ομάδας μεντόρων manatee mentor όπου εθελοντικά και με μεγάλη χαρά και αφοσίωση βοηθά νέους να εισέλθουν στον κόσμο των πολυεθνικών εταιριών και να βρουν τον ρόλο που τους ταιριάζει. Τον ρόλο με τον οποίο μπορούν να νιώσουν πλήρεις και ελεύθεροι!
Οι σπουδές της στη μηχανική μαζί με τη σημαντική εμπειρία στη στρατηγική και το marketing συμβάλουν σε μια πρακτική και μετρήσιμη αντιμετώπιση των πραγμάτων είτε πρόκειται για την καριέρα ή το επιχειρείν.

📍Μάθε περισσότερα για την Ζωή εδώ:
1. Facebook: Για career tips βρείτε τη στο private group Corporate females feeling great (https://www.facebook.com/groups/716205412412266)
2. Instagram: @ZoiDelek

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
1 Δεκεμβρίου, 2021
Ώρα:
20:00
Μετάβαση στο περιεχόμενο