Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Μη Λεκτική Επικοινωνία – τι λέμε όταν δεν μιλάμε

20 Οκτωβρίου, 2021 @ 21:00

Arthur Antonopoulos Free online webinar
📢Νέο Free Online Webinar του Women Do Business με θέμα: “Μη Λεκτική Επικοινωνία – τι λέμε όταν δεν μιλάμε” με τον καθηγητή και συγγραφέα Άρθουρ Αντωνόπουλο!
👉Βρείτε το link: https://tinyurl.com/3kbp8e62
📅Τετάρτη 20/10/2021 & ώρα 18:00
Κατά τη διάρκεια του Webinar, ο κ. Αντωνόπουλος θα μας μιλήσει για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την μη λεκτική επικοινωνία και το πως μπορούμε να γίνουμε αρχιτέκτονες των συναισθημάτων μας!
Λίγα λόγια για τον ομιλητή μας:
Ο Άρθουρ Αντωνόπουλος γεννήθηκε στη Μελβούρνη, όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες και λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιο του Monash. Το μεταπτυχιακό του πάνω στις ελληνοτουρκικές σχέσεις στάθηκε η αφορμή να επισκεφθεί αρκετές φορές την Αθήνα, γεγονός που τον έφερε σε επαφή με τις ρίζες του και τη βαθιά αγάπη του για την Ελλάδα. Έκτοτε εργάστηκε ως καθηγητής της αγγλικής γλώσσας σε ενήλικες, ενώ η κλίση του για επικοινωνία (είναι NLP Practitioner & Scrum Master) ήταν αυτή που τον οδήγησε στα μονοπάτια της συγγραφής του πρώτου του μυθιστορήματος με τίτλο Σκοτεινή Αθήνα. Σήμερα ζει στην Αθήνα, κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Κλινική Ψυχολογία στο Ελληνοαμερικανικό Πανεπιστήμιο και συνεχίζει το συγγραφικό του έργο, παράλληλα με τα σεμινάρια εκπαίδευσης προσωπικού επιχειρήσεων στη Λεκτική και μη Λεκτική Επικοινωνία. Λατρεύει τα ταξίδια και πιστεύει ότι κάθε μέρα είναι η ευκαιρία να ζήσει κανείς μια γεμάτη ζωή.
Μάθε περισσότερα για τον Άρθουρ Αντωνόπουλο εδώ:
1. Facebook: Arthur Antonopoulos
2. Instagram: Arthur Antonopoulos

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
20 Οκτωβρίου, 2021
Ώρα:
21:00
Μετάβαση στο περιεχόμενο