Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Νάσια Φιλιππίδη, ιδρύτρια του fashion brand “Musa Collection” & του περιοδικού “FAS.MA” (Fashion.Manifesto).

24 Νοεμβρίου, 2021 @ 20:00

Νάσια Φιλιππίδη Musa Collection

📣Συντονιστείτε στο Facebook live του Women Do Business την Τετάρτη 24/11 & ώρα 18:00 με την Νάσια Φιλιππίδη, ιδρύτρια του fashion brand “Musa Collection” & του περιοδικού “FAS.MA” (Fashion.Manifesto).
🎯Ένα ξεχωριστό live, με μία γυναίκα, που διανύει τα πρώτα της βήματα στον τομέα της γυναικείας επιχειρηματικότητας. Αγαπώντας την ηθική και βιώσιμη μόδα δημιουργεί νέους ορίζοντες στα ελληνικά δεδομένα.
💻👩Η Νάσια γεννήθηκε στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης. Είναι επιχειρηματίας και υπεύθυνη στρατηγικής μάρκετινγκ στον κλάδο της μόδας και της φιλοξενίας.
Είναι κάτοχος πτυχίου Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και MSc στο International Luxury Marketing από το Oxford Brookes University.
Έχει ζήσει και εργαστεί σε πολυεθνικούς οργανισμούς καθώς και startups στο Λονδίνο, το Μιλάνο και την Αθήνα.
Μετά από χρόνια εργασίας στον εταιρικό τομέα, αποφάσισε να ακολουθήσει το πάθος της για τη μόδα, το οποίο επηρεάστηκε από το κατάστημα γυναικείων ρούχων που διατηρούσε η μητέρα της για 28 χρόνια.
Έτσι δημιούργησε το δικό της ηθικό και βιώσιμο fashion brand που ονομάζεται «Musa Collection», το οποίο είναι μια premium συλλογή ρούχων και αξεσουάρ που σχεδιάστηκε από τη Nasia και κατασκευάστηκε στην Ελλάδα από ντόπιους τεχνίτες χρησιμοποιώντας μόνο αειφόρα υλικά.
Η Νάσια είναι, επίσης, ιδρύτρια του περιοδικού FAS.MA (Fashion.Manifesto), το πρώτο περιοδικό βιώσιμης μόδας στην Ελλάδα. Η έμπευση προήλθε από την καραντίνα του Covid-19, που υπογράμμισε την ανάγκη να αναδιατάξουμε τις προτεραιότητές μας και να ανακαλύψουμε περαιτέρω ποιοι είμαστε στον πυρήνα μας.
Της αρέσει να υποστηρίζει ανθρώπους και επιχειρήσεις που πιστεύουν και έχουν πάθος για αυτό που κάνουν 💪 .

📌Το μότο της Νάσιας: «Αν θέλεις να δεις την αλλαγή, γίνε η αλλαγή!».

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
24 Νοεμβρίου, 2021
Ώρα:
20:00
Μετάβαση στο περιεχόμενο