Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ομιλίες από τις Μαργιάννα Τζεβελέκου και Μαρία Αγογλωσσάκη

22 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 21:00

fb live Τζεβελέκου Αγογλωσσάκη
💪Επιστρέφουμε δυναμικά στις δράσεις μας με ένα special edition Facebook live στις 22/09 και ώρα 18:00!
🎉Υποδεχόμαστε δύο εξαιρετικές γυναίκες νέες επιχειρηματίες, την Μαργιάννα Τζεβελέκου & τη Μαρία Αγογλωσσάκη , οι οποίες συμμετείχαν & διακρίθηκαν στον διαγωνισμό Incubator (1ος Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας που διοργανώθηκε από το Women Do Business το 2020). Έχουν λάβει mentoring από τον οργανισμό μας και θα μοιραστούν μαζί μας το ταξίδι τους στο χώρο του επιχειρείν και την εξέλιξη της πορείας τους!
👩🏼‍💼Η Μαργιάννα Τζεβελέκου είναι εξειδικευμένη καθηγήτρια Αγγλικής και Γαλλικής Γλώσσας-Ειδική Παιδαγωγός και ιδρύτρια του ολιστικού χώρου μάθησης langability .
Ύστερα από χρόνια πορείας στην ιδιωτική εκπαίδευση και δουλεύοντας εντατικά με μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, αποφάσισε να δημιουργήσει έναν ψηφιακό χώρο με στόχο να υποστηρίξει τόσο τους μαθητές όσο τους γονείς τους στη πορεία τους προς τη μάθηση. Έχει υπάρξει ομιλήτρια στο TedEx Salon στη Θεσσαλονίκη το 2019 με θέμα που στηρίζεται στη μέθοδο της και αφορά τις Νευροεπιστήμες & τη χρήση γνωσιακών χαρτών. Τέλος, τον Μάιο του 2020 ήταν η νικήτρια του Incubator!
👩‍💼Η Μαρία Αγογλωσσάκη έχει σπουδάσει εσωτερική διακόσμηση.Τα τελευταία χρόνια δημιούργησε ένα εργαστήριο Βιτρό,όπου εξειδικεύεται στο χειροποίητο κόσμημα αλλά και σε κάθε άλλο είδος καλλιτεχνικης δημιουργίας από γυαλί Gloss Vitro .
Φτιάχνοντας όμως και ένα καινοτόμο προϊόν εξασφάλισε την συμμετοχή της στο διαγωνισμό γυναικείας επιχειρηματικότητας (Incubator) τον Σεπτέμβριο του 2020 και έλαβε την 2η θέση!

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
22 Σεπτεμβρίου, 2021
Ώρα:
21:00
Ιστότοπος:
https://www.facebook.com/womendobusiness.eu/

Διοργανωτής

Women Do Business
Email:
info@womendobusiness.eu
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής
Μετάβαση στο περιεχόμενο