Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Παγκόσμια Ημέρα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

19 Νοεμβρίου, 2021 @ 19:00

Η εξέλιξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας στη σύγχρονη κοινωνία

📣Διαδικτυακό πάνελ για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας από το Women Do Business.

📍Διαδικτυακά μέσω Fb

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, θα πραγματοποιήσουμε διαδικτυακό πάνελ με θέμα: “Η εξέλιξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας στη σύγχρονη κοινωνία”.

Στη διάρκεια του πάνελ θα συζητήσουμε απόψεις και έρευνες σχετικά με την εξέλιξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας. Στο πάνελ θα λάβουν μέρος οι εξής ομιλητρίες-ές:

👩Ανδρεδάκη Όλγα, Ροδομηλιά Παιδικός Σταθμός Δημιουργός του Παιδικού Σταθμού- Νηπιαγωγείου “Ροδομηλιά” .

👩‍🦰Βάμβουκα Εύα, Kritikes Foresies Kritika Ifanta Ιδιοκτήτρια Εργαστηρίου Κατασκευής Παραδοσιακών Φορεσιών ‘’Κρητικό Αργαστήρι”.

👩Καναβάκη Μαρία, Maria G. Kanavaki Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου.

👱‍♀️Κοντογεωργάκη Μαρία Γεωργία, Μαρία Κοντογεωργάκη Ιδρύτρια της Artefact360.

👨Στρατάκης Μανόλης, Manolis Stratakis Σύμβουλος Καινοτομίας και Καθοδηγητής Προσωπικής Εξέλιξης.

🚩Στη διάρκεια του πάνελ θα θέσουμε ερωτήματα σχετικά με τη σημασία της γυναικείας επιχειρηματικότητας, τους παράγοντες που θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην αύξηση της, καθώς και στους λόγους που οδηγούν μία γυναίκα στην έναρξη της δική της επιχείρησης.

🚩Επιπλέον, θα αναφερθούμε σε απόψεις σχετικά με το πόσο σημαντική είναι για την εθνική οικονομία η όλο και μεγαλύτερη συμμετοχή των γυναικών στην επιχειρηματικότητα και κατα πόσο τα στερεότυπα της οικογένειας ή της κοινωνίας, επηρεάζουν το ποσοστό της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

🚩Θα αναζητήσουμε επίσης τρόπους αντιμετώπισης των δυσκολιών της καθημερινότητας των γυναικών επιχειρηματιών με σκοπό την παραγωγικότερη απόδοση τους.

▪️Τέλος, στη διάρκεια του πανελ θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του ευρωπαϊκού έργου Let women choose από την InterMediaΚT

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
19 Νοεμβρίου, 2021
Ώρα:
19:00
Μετάβαση στο περιεχόμενο