Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

“Σεξουαλική παρενόχληση στην εργασία: Πως να θέτεις αποτελεσματικά τα όρια σου!” με τον καθηγητή και συγγραφέα, Γιώργο Λάγιο!

3 Νοεμβρίου, 2021 @ 20:00

free online webinar Γιώργος Λάγιος
📢Νέο Free Online Webinar του Women Do Business με θέμα: “Σεξουαλική παρενόχληση στην εργασία: Πως να θέτεις αποτελεσματικά τα όρια σου!” με τον καθηγητή και συγγραφέα, Γιώργο Λάγιο!
👉Βρείτε το link εδώ: https://bit.ly/3CtvPZ5
📅Τετάρτη 3/11/2021 & ώρα 18:00
Ένα διαφορετικό σεμινάριο που δεν πρέπει σίγουρα να χάσεις!
Λίγα λόγια για τον ομιλητή μας:
Ο Γιώργος Λάγιος PhD ( c ), M.Sc. (CBT), είναι καθηγητής Ψυχοσεξουαλικής θεραπείας και συγγραφέας των δύο best sellers “Eσύ θα σε επέλεγες για γονιό σου?” (2018) και “Μέσα στο Μυαλό σου” (2020). Είναι επίσης, κλινικός σύμβουλος ψυχικής υγείας και ομιλητής και έχει βραβευτεί με το President’s Achievement Award από την ελληνοαμερικάνικη ένωση.
Η πρώτη του επίσημη ακαδημαϊκή καριέρα τον οδήγησε στην απόκτηση του πτυχίου του στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Αμερικανικό Κολλέγιο της Ελλάδος. Αργότερα, συνέχισε τις σπουδές του και έγινε πιστοποιημένος σύμβουλος Χρηματιστηριακών Παραγώγων. Κατά τη διάρκεια της ενασχόλησης του με αυτό το εξαιρετικά απαιτητικό πεδίο, ο Γιώργος άρχισε να συλλαμβάνει και να κατανοεί το ρόλο που παίζει η ψυχολογία των ανθρώπων στη διαδικασία λήψης αποφάσεων στον τομέα των επενδύσεων. Αυτή η ανάγκη του να έρθει σε επαφή με μία πιο ανθρώπινη πλευρά της ζωής, τον οδήγησε στην ίδρυση του M.K.O ‘’Μοιράζομαι’’ το 2013. Το ‘’Μοιράζομαι’’ ήταν η πρώτη online πλατφόρμα αλληλεγγύης, αναγνωρισμένη για τη μοναδική και διαφανή συνεισφορά της στους ανθρώπους που είχαν ανάγκη.
Έχοντας ζήσει μία πολύπλευρη ζωή και ανακαλύπτοντας διαρκώς νέους ρόλους, ο Γιώργος έχει διακρίνει τα οφέλη του ενεργού ακροατή, όταν η συζήτηση αναλύεται διεξοδικά και δίνεται προσοχή στις σημαντικές πτυχές. Το ανοιχτό μυαλό του, η ειλικρίνεια του και ο σεβασμός είναι κάποια από τα στοιχεία που τον κάνουν τόσο μοναδικό. Όποιος και αν είσαι, όποιο και αν είναι το μονοπάτι σου, ο Γιώργος μπορεί να γίνει συνταξιδιώτης σου σε αυτό το περίπλοκο ταξίδι- το ταξίδι της ζωής.
Μάθε περισσότερα για τον Γιώργο εδώ:
1. Facebook: Giorgos Lagios
2. Instagram: @glagi0s

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
3 Νοεμβρίου, 2021
Ώρα:
20:00
Μετάβαση στο περιεχόμενο