Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Τεχνητή νοημοσύνη και εργαλεία για επιχειρήσεις

10 Μαΐου @ 18:00 - 19:30

Τεχνητή νοημοσύνη και εργαλεία για επιχειρήσεις

Νέο Free Online Webinar του Women Do Business, την Τετάρτη 10/05/2023 στις 18:00, με τίτλο: “Τεχνητή νοημοσύνη και εργαλεία για επιχειρήσεις” με τη Lilian Balatsou .

Το συγκεκριμένο webinar απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να μάθουν σχετικά με πρακτικές τεχνικής νοημοσύνης που χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις.

Μπες στο link: https://tinyurl.com/3um3bwxn

Λίγα λόγια για την ομιλήτριά μας:
-Είναι γνωστική νευροεπιστήμονας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο πως ο εγκέφαλός μας αντιλαμβάνεται, επεξεργάζεται και παράγει τη γλώσσα.

-Πήρε το διδακτορικό στις νευροεπιστήμες από το Πανεπιστήμιο Bangor και τα τελευταία χρόνια εργάζεται στο χώρο της Τεχνητής Νοημοσύνης. Έχει επιβλέψει και αναπτύξει έργα ψηφιακών βοηθών, τεχνητής κατανόησης φωνής και κειμένου και βιομετρικής αναλυτής φωνής στην Ευρώπη, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

-Έχει εργαστεί σε διάφορες θέσεις σε startups και τελευταία αναπτύσει τα δικά της επιχειρηματικά βήματα στον χώρο της τεχνολογίας

-Είναι κεντρική ομιλητρια για τα δικαιώματα των γυναικών στην τεχνολογία και τις επιχειρήσεις και ιδρύτρια του Greek Girls Code, μιας κοινωνικής πρωτοβουλίας που ξεκίνησε το 2021, δίνοντας βήμα και έμπνευση σε νέα κορίτσια να ασχοληθούν με τις θετικές επιστήμες, την τεχνολογια και την επιχειρηματικότητα.

Website: https://ebalatsou.com/, https://greekgirlscode.com/

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
10 Μαΐου
Ώρα:
18:00 - 19:30
Ιστότοπος:
https://tinyurl.com/3um3bwxn

Διοργανωτής

Women Do Business
Email:
info@womendobusiness.eu
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής
Μετάβαση στο περιεχόμενο