Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

“Το προφίλ του Έλληνα καταναλωτή: πως αυτό έχει διαμορφωθεί στη μετα-Covid εποχή; Πώς προβλέπουμε ότι θα διαμορφωθεί στο μέλλον;”

17 Μαρτίου, 2022 @ 18:00 - 23 Μαρτίου, 2022 @ 18:00

free online webinar Γιάννης Βιδρας
👑Νέο Free Online Webinar του Women Do Business, την 📅Τετάρτη 23/03/2022 στις 🕡18:00, με τίτλο: “Το προφίλ του Έλληνα καταναλωτή: πως αυτό έχει διαμορφωθεί στη μετα-Covid εποχή; Πώς προβλέπουμε ότι θα διαμορφωθεί στο μέλλον;” με τον Γιάννη Βίδρα Yiannis G. Vidras.
👌🏻Το workshop αυτό, είναι μια καταναλωτική έρευνα που απευθύνεται σε όλους και κυρίως σε επαγγελματίες που θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα τους καταναλωτές, να προσαρμόσουν καλύτερα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, ώστε να ανταποκρίνονται στα νέα trends.
🙏🏼Συγκεκριμένα, θα μιλήσουμε για: – Τις αλλαγές στον τρόπο διασκέδασης. -Τις νέες τάσεις που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία 2 χρόνια και πως έχουν αλλάξει το προφίλ των καταναλωτών. -Ποιοι θα είναι οι τρόποι διασκέδασης μελλοντικά.
👉🏻Μπες στο link: https://tinyurl.com/3acw3jvb 📩Τετάρτη 23/03/2022 & ώρα 18:00
🧍🏻‍♀Λίγα λόγια για τον ομιλητή μας: ✔️Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, είναι 46 ετών, παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών, του Γιώργου 15 και της Όλγας 8 ετών.
✔️Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Αμερικάνικο Κολλέγιο και στη συνέχισε τις σπουδές του στη Μ. Βρετανία. ✔️Είναι διευθυντικό στέλεχος στην Coca-Cola 3E, στην οποία εργάζεται τα τελευταία 18 χρόνια.
✔️Είναι mentor νέων στελεχών, agile coach και έχει δώσει πολλές ομιλίες για leadership και personal skills.
✔️Η κόρη του, Όλγα παρουσίασε σακχαρώδη διαβήτη όταν ήταν μόλις 8 μηνών και αυτό ήταν η αφορμή να ξεκινήσει τον τρίαθλο.
✔️Με σύνθημα το #trifordiabetes, λαμβάνοντας μέρος σε μεγάλους αθλητικούς θεσμούς και μέσω της προσωπικής του εμπειρίας σαν γονιός, έχει στόχο να συμβάλει στην ενημέρωση του κοινού για το σακχαρώδη διαβήτη, τα συμπτώματά του, τα συναισθήματα που προκαλεί, την αντιμετώπισή του και να μοιραστεί μηνύματα αισιοδοξίας.
✔️To moto του είναι «Ονειρευόμαστε για να κοιτάμε ψηλά, είναι στάση σώματος»
📍Μάθε περισσότερα για τον Γιάννη εδώ:

Λεπτομέρειες

Αρχή:
17 Μαρτίου, 2022 @ 18:00
Τέλος:
23 Μαρτίου, 2022 @ 18:00
Μετάβαση στο περιεχόμενο