Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

“Χρηματοοικονομικός Αλφαβητισμός : Πως να οργανώσεις και να σχεδιάσεις το προσωπικό σου budget” με την οικονομολόγο, σύμβουλο ανάπτυξης , επικοινωνίας και συντονίστρια έργων, Μίνα Μισυρλή.

17 Νοεμβρίου, 2021 @ 20:00

free Online Webinar Χρηματοοικονομικός αλφαβητισμός Μίνα Μισυρλή
📣Νέο Free Online Webinar του Women Do Business με θέμα:
“Χρηματοοικονομικός Αλφαβητισμός :
Πως να οργανώσεις και να σχεδιάσεις το προσωπικό σου budget” με την οικονομολόγο, σύμβουλο ανάπτυξης , επικοινωνίας και συντονίστρια έργων, Μίνα Μισυρλή.
Βρες το link εδώ: https://tinyurl.com/yydjem9u
Τετάρτη 17/11/2021 & ώρα 18:00
Κατά τη διάρκεια του Webinar, η Μίνα Μισυρλή θα μας απαντήσει σε ερωτήματα όπως:
• Ποια πρέπει να είναι η σχέση σου με τα χρήματα;
• Πώς να οργανώσεις τα οικονομικά σου;
• Πώς μπορείς να σχεδιάσεις και να παρακολουθείς το προσωπικό σου budget;
Σκοπός του εργαστηρίου είναι να έρθουν οι συμμετέχουσες/συμμετέχοντες σε επαφή με κάποιες βασικές έννοιες χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού, έτσι ώστε
να ενισχύσουν, με προσωπική εξάσκηση και περαιτέρω διερεύνηση, την αυτοπεποίθησή τους για να μπορούν να λαμβάνουν τις χρηματοοικονομικές αποφάσεις που τις/τους αφορούν.
👩‍💻Λίγα λόγια για την ομιλήτριά μας:
Η Μίνα σήμερα είναι οικονομολόγος, σύμβουλος ανάπτυξης, επικοινωνίας και συντονίστρια έργων, με πτυχίο και μεταπτυχιακό στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Έμπειρο στέλεχος με 17 χρόνια εργασιακή εμπειρία σε πολύ μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις στον χώρο των Χρηματοοικονομικών, Τραπεζικών και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών. Στο πλαίσιο της διαρκούς επιμόρφωσής της έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για την Εκπαίδευση Ενηλίκων, το Project Management και το Digital Marketing. Αγαπάει την επικοινωνία και επιδιώκει να βρίσκεται πάντα σε χώρους με προκλήσεις που προϋποθέτουν συνεχή ενημέρωση, εκπαίδευση και συνεργασία με ανθρώπους από διαφορετικά περιβάλλοντα. Αγκαλιάζει την κάθε αλλαγή που φέρνει ευκαιρίες για επαγγελματική αλλά και προσωπική ανάπτυξη.
📍Μάθε περισσότερα για την Μίνα εδώ:
1. Facebook: Mina Misyrli
🆘 Σημαντική διευκρίνηση:
Για την παρακολούθηση του εργαστηρίου δεν χρειάζεται να έχετε γνώσεις οικονομικών.
Απευθύνεται σε όλες/όλους που θέλουν να μάθουν ή να βελτιώσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους σε καθημερινά θέματα οικονομικής διαχείρισης.
Disclaimer: “Το υλικό είναι βασισμένο στον οδηγό χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού που σχεδιάστηκε στο πλαίσιο του έργου Μαθήματα Οικονομίας. Το έργο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund Greece με φορέα υλοποίησης το Women On Top .”

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
17 Νοεμβρίου, 2021
Ώρα:
20:00
Μετάβαση στο περιεχόμενο