Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

“Success Story του Modern Marketing” με την Χριστίνα Τριποδιανάκη

2 Φεβρουαρίου, 2022 @ 18:00

Free Online Webinar Χριστίνα Τριποδιανάκη
👑Νέο Free Online Webinar του Women Do Business, την 📆 Τετάρτη 02/02/2022 στις⏱️18:00, με τίτλο: “Success Story του Modern Marketing” με την Χριστίνα Τριποδιανάκη.
➡️Σε αυτό το Webinar, θα συζητηθούν οι βασικοί πυλώνες του modern marketing, βάσει των όσων συμβαίνουν σήμερα, όσο και μέσα από την προσωπική επαγγελματική εμπειρία.
💪Οι παρευρισκόμενοι θα αποκτήσουν ένα σημαντικό Know-how, marketing wise, που θα τους ξεκλειδώσει την σκέψη για οποιοδήποτε μελλοντικό βήμα επιθυμήσουν να πραγματοποιήσουν.
Πιο συγκεκριμένα θα μάθουν:
✔Τι πρέπει να γνωρίζω για να ξεκινήσω το δικό μου brand?
✔Πώς να δημιουργήσω αξία για το online και όχι μόνο κοινό μου;
✔Content Ideas Pillars.
👉🏻Βρες το link εδώ: https://tinyurl.com/bdhs333t
📩Τετάρτη 02/02/2022 & ώρα 18:00.
🧍🏻♀Λίγα λόγια για την Χριστίνα:
H Χριστίνα Τριποδιανάκη είναι Επικοινωνιολόγος, Communications & Marketing Strategist, απόφοιτη του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης. Διαθέτει Μaster στο Ε-Business & Digital Marketing από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος και διπλωματικές εξειδικεύσεις στην Επικοινωνιακή Διαχείριση Κρίσεων από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 2016 μέσω της εταιρείας της “CT Communications” προσφέρει premium PR, Communications & Μarketing υπηρεσίες βοηθώντας επιχειρήσεις να δομούν μια άρτια ψηφιακή εικόνα. Αρθρογραφεί, ενώ είναι μέντορας και συνεργάτης σε διεθνή και ελληνικά προγράμματα επιχειρηματικότητας.
📍Μάθε περισσότερα για την Χριστίνα εδώ:
 Site: www.christinatripodianaki.com

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
2 Φεβρουαρίου, 2022
Ώρα:
18:00
Μετάβαση στο περιεχόμενο