Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Talks by Women Do Business

10 Νοεμβρίου, 2021 @ 20:00

Facebook live Μαρίνα Αρπλιά
📣Συντονιστείτε στο Facebook live του Women Do Business την Τετάρτη 10/11 & ώρα 18:00 με την Μαρίνα Αρπλιά, Δημιουργό & Υπεύθυνη Συνεργασιών του Project Parenting.
Ένα ξεχωριστό live με μία γυναίκα, που συνεισφέρει στη γυναικεία επιχειρηματικότητα με τον καλύτερο τρόπο, αγαπώντας τα παιδιά, υποστηρίζοντας και ενημερώνοντας σωστά τους γονείς.
👩💻 Η Μαρίνα Αρπλιά στα 25 εγκατέλειψε μια πολλά υποσχόμενη καριέρα στην πολυεθνική εταιρεία GSK (όπου ήταν στο Future Leaders Program), για να κυνηγήσει το όνειρό της και να ξεκινήσει κάτι δικό της. Με όχημα τις σπουδές της στο Παιδαγωγικό, η Μαρίνα ίδρυσε, με ιδίους πόρους, τον Μάρτιο του 2020 την πρώτη online πλατφόρμα για γονείς στη χώρα μας, που συγκέντρωνε για πρώτη φορά οργανωμένη και έγκυρη γνώση με στόχο την πρακτική υποστήριξη των γονέων στο ταξίδι της γονεϊκότητας. Όπως λέει η Μαρίνα: το Project Parenting ήρθε να καλύψει ένα τεράστιο κενό στην αγορά καθώς πριν από εμάς δεν υπήρχε καμία οργανωμένη στήριξη και κανένα ολιστικό πρόγραμμα υποστήριξης για γονείς. Στόχος της ήταν να ενώσει τους καλύτερους επαγγελματίες της χώρας κάτω από την ομπρέλα του Project Parenting, ώστε να μιλήσουν για όλα τα θέματα που απασχολούν τους γονείς αναφορικά με το παιδί, συμβουλεύοντας παράλληλα τους ίδιους για την προσωπική τους ανάπτυξη.
Η Μαρίνα ξεκίνησε το Project Parenting δύο μέρες πριν το πρώτο lockdown και σε ενάμιση χρόνο κατάφερε με την ομάδα της (η οποία έχει πλέον μεγαλώσει και αποτελείται από 9 άτομα), να έχει τους καλύτερους 100+ επαγγελματίες και οργανισμούς από όλη την Ελλάδα, περισσότερα από 600 αποτελέσματα μέσα στην πλατφόρμα (βίντεο, ebooks, άρθρα), 800+ συνδρομητές και περισσότερους από 100Κ+ γονείς που αλληλεπιδρούν μαζί τους σε κάποια από τις δράσεις τους. 💪🏽
📌 Κάποιες φορές πρέπει να παίρνουμε ρίσκα στην ζωή μας. Μπορεί να μας οδηγήσουν σε κάτι μεγάλο ή κάτι μικρό σίγουρα όμως θα μας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρα μας!

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
10 Νοεμβρίου, 2021
Ώρα:
20:00

Διοργανωτής

Women Do Business
Email:
info@womendobusiness.eu
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής
Μετάβαση στο περιεχόμενο