Προσωπικό Μήνυμα από τις Founders

Έρη Παυλάκη

Αγαπώ να δημιουργώ!

Μ’αρέσει να έχω μία ιδέα και να της δίνω σάρκα και οστά και παράλληλα η ιδέα αυτή να έχει έναν κοινωνικό αντίκτυπο να επηρεάζει και άλλους ανθρώπους θετικά μαζί με εμένα! Δεν γεννήθηκα “έτσι”, εννόω ον συνεισφοράς, αλλά “εκπαιδευτηκα”. Αφου κουτούλησα ξανά και ξανά στου ίδιους “τοίχους”, δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου, ασχολήθηκα με την Προσωπική Ανάπτυξη κάνοντας διάφορα σεμιναρια (www.metamorfosis.gr) και σιγά σιγά αν θες ωρίμασα συναισθηματικά αλλα συνειδητοποιησα την προσωπική ευθύνη μου και του καθένας μας, συγχρόνως με την δύναμη που έχουμε να αλλάξουμε τον κόσμο. 

Πιστεύω ότι μία ιδέα είναι απλά μία ιδέα χωρίς την ομάδα και τους ανθρώπους που την απαρτίζουν, έτσι είμαι ευγνώμων για την συνεργάτη μου Νατάσα Γρηγοράκη που με γεμίζει πίστη και κατανόηση και την απίστευτη ομάδα εθελοντριών και συνεργατών που αποτελούν το Women Do Business. Θεωρώ 2 από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ζωής μου αυτή την οργάνωση και το εθελοντικό σωματείο “Είμαι Ακόμα Παιδί” που βοηθάει παιδιά κακοποιημένα και άπορα που ζούνε σε ιδρύματα (www.eimaiakomapaidi.gr). Απλώς γιατί νιώθω ότι βάζω ένα ακόμα λιθαράκι. 
 
Το Women Do Business για μένα είναι η δύναμη που μου έλειπε για να αποδείξω ότι μπορώ, ότι αξίζω, ότι είμαι ικανή. Και μέσα από κάθε ιστορία που ακούω , μέσα από κάθε επιχειρηματία που γνωρίζω αλλά και μέσα από κάθε γυναίκα που θέλει να επιχειρήσει και εμπνέεται από την δράση μας νιώθω ζωντανή, ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη!
 
Δεν θέλω να σου πω για τα πτυχία μου άλλωστε δεν είναι μόνο αυτά που καθορίζουν τον άνθρωπο, αλλά θα σου πω ότι έχω κάνει πρωταθλητισμό στο kick boxing ενώ πλέον λατρεύω τα βουνά, την φύση και τις δραστηριότητες εκεί, όπως αναρρίχηση, πεζοπορία και canyoning. 
 
Θα χαρώ να σε γνωρίσω από κοντά! πιστεύω όταν δυο άνθρωποι γνωρίζονται είναι για κάποιον λόγο και πάντα έχουμε να παρουμε πραγματα ο ένας από τον άλλον. 
 
Με αγάπη και έμπνευση,
Έρη Παυλάκη

Νατάσα Γρηγοράκη

Από μικρή πάντα όλοι με λέγανε ρομαντική όσον αφορά την ιδέα ότι μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο.
Ένας “κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη” ακούω συνέχεια.
Έχω αντίθετη όμως γνώμη!

Ξεκινώντας από τον ίδιο μας τον εαυτό μπορούμε να αλλάξουμε σιγά-σιγά και όλο τον κόσμο. Τολμω να πω τη γνώμη μου γνωρίζοντας ακόμα και τις συνέπειες που μπορεί να έχω. Δεν θέλω να βολεύομαι για να μην έρθω αντιμέτωπη με τους φόβους μου. Διεκδικώ και υπερασπίζομαι τα δικαιώματά μου αλλά και τα δικαιώματα των άλλων.

Το Women Do Business για μένα είναι η απόδειξη της γυναικείας πίστης και θέλησης, κόντρα σε οποιαδήποτε περιοριστική πεποίθηση για μία γυναίκα που θα μπορεί να είναι ευτυχισμένη σε όλους της τους ρόλους χωρίς να πρέπει να κάνει συμβιβασμούς και υποχωρήσεις.
Χωρίς όμως και να βολεύεται μέσα από τον εργασιακό της ρόλο παραμελώντας άλλες υποχρεώσεις της.
Είναι η απόφαση για κάθε τόλμημα που θα με κάνει να σκιρτησω ,να κοπιάσω , να μεταλαμπαδευσω αυτά που έμαθα ! Γιατί κάποιος πάντα κάνει μία αρχή!Από παλιά σε όλο τον κόσμο πάντα κάποιοι λίγοι ξεκινάνε και τα υπόλοιπα έρχονται!

Αγαπάω τον άνθρωπο επειδή έχει συναίσθημα και κρίση.
Υπήρξα για χρόνια ιδιωτικη υπαλλήλος ,(γυμνάστρια )περίοδος χρόνων που έκανα τα πρώτα μου 2 παιδιά. Στην πορεία διευθυντικό στέλεχος και σε όλο το εργασιακό μου φάσμα, εντόπιζα το κενό στην στήριξη της εργαζόμενης μητέρας. Το ίδιο κι όταν άνοιξα το franchise καταστημα κινητής τηλεφωνίας «ΓΕΡΜΑΝΟΣ»στο Ηράκλειο με τον άντρα μου και μετά αποκτήσαμε και τον 3ο μας γιο.


Λατρεύω το καλοκαίρι , τη θάλασσα και τον ήλιο γιατί είναι πηγές ζωής. Μ”αρέσει η έκφραση μέσω του χορού και της μουσικής γιατί εκτονώνομαι και αποσυμφορίζομαι. Θέλω να εμπνεύσω και να εμπνευστώ ,να παρακίνησω και να παρακινηθώ, να αλληλουποστηριχτουμε και να δούμε περισσότερες γυναίκες να εξελίσσονται. Έχοντας οικογένεια και 3 παιδιά, δεν είναι πάντα όλα εύκολα όμως η επιτυχία για μένα είναι η διαχείριση όλων όσων σου συμβαίνουν με τον καλύτερο τρόπο.


Έτσι με διαφορετικές ζωές με την συνεργάτιδα μου Έρη Παυλάκη -την οποία ευχαριστω που μπήκε στη ζωή μου και με ξεσήκωσε θετικά -, θέλουμε να σε γνωρίσουμε κι από κοντά και ν” ανταλλάξουμε απόψεις ιδέες και εμπειρίες!

Σ’ ευχαριστώ για τον χρόνο σου!
Νατάσα Γρηγοράκη

Βρες τη δική σου θέση

Θέλεις να συνεισφέρεις με κάποια χορηγία στην πρωτοβουλία μας; Είσαι μέντορας ή business coach και θέλεις να έρθουμε σε επαφή;
Επικοινώνησε μαζί μας στο info@womendobusiness.com

Χορηγός

Μέντορας

Επικοινωνήστε
μαζί μας!

Στείλτε μας ένα email, βρείτε μας στα social ή συμπληρώστε τη φόρμα για να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

info@womendobusiness.eu

Ηράκλειο, Κρήτης

Μετάβαση στο περιεχόμενο