Γιατί κάνουμε 17' talks στα facebook live μας;

Ως Women Do Business ξεκινήσαμε την ανάπτυξη του οργανισμού μέσα από live events γυναικείας επιχειρηματικότητας, τα οποία και σκοπεύαμε να αυξήσουμε σε συχνότητα, έτσι ώστε να καταφέρουμε να έρθουμε πιο κοντά σε εσάς! Η πανδημία, όμως, άλλαξε τα σχέδιά μας, όπως και πολλών άλλων οργανισμών και επιχειρήσεων. Επειδή, όμως, για εμάς κάθε δυσκολία φέρνει καινοτομία και αποτελεί μία νέα ευκαιρία για να μεγαλώσουμε, αποφασίσαμε να συνδεθούμε μαζί σας online!
 
Γι’ αυτό κάθε δεύτερη Τετάρτη κάνουμε τα δικά μας, μοναδικά, facebook lives, τα οποία ονομάζουμε 17′ talks. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ομιλήτρια που καλούμε έχει 17′ για να πει την ιστορία της, τις εμπειρίες της και τα επιχειρηματικά μαθήματα που έχει πάρει. Στη συνέχεια οι ερωτήσεις του κοινού ολοκληρώνουν την online εκδήλωσή μας.
 

Γιατί 17΄ λεπτά θα αναρωτηθεί κάποιος;
  

17 γιατί είναι ο αριθμός που στην αριθμολογία συνδέεται με την ελπίδα και την προστασία κι εμείς θέλουμε να δώσουμε σε όλες τις γυναίκες που έχουν μία ιδέα, ένα όνειρο που δεν τολμούν να το πουν, την ελπίδα να την πραγματοποιήσουν, πάιρνοντας την απόφαση να κάνουν το πρώτο βήμα μπροστά. Ακουγοντας  τις ιστορίες αυτές των 17 λεπτών, στόχο έχουμε να παρακινηθούν,να εμπνευστούν και να ταυτιστούν νιώθοντας την κοσμική προστασία!
 
Επίσης ο αριθμός 17 ως πρώτο άθροισμα του αριθμού 8  1+ 7 = 8  αποκαλύπτει τον αριθμό του απείρου που δίνει θάρρος μπροστά στις δυσκολίες  και πίστη για το μέλλον. Και το 17 συμβολίζει αυτή την μεγάλη δυσκολία που πρέπει να ξεπεραστεί για να καταφέρει κάποιος να ξεκινήσει το ταξίδι που θα τον φέρει  στην επιτυχία, μέσω της  εμπειρικής γνώσης στην οποία αναφέρεται επίσης ο αριθμός.
 
Ακόμα και στη Βίβλο  η Ανάσταση  του Χριστού έγινε τη 17η μέρα του μήνα Nisa. Γνωρίζοντάς το αυτό, ο αριθμός 17 είναι και ένας αριθμός αποκατάστασης κατά την βιβλική έννοια γιατί πραγματικά ο θεός αποκατέστησε την γη στις 17 σε τέλειο τόπο.
 
Όπως βλέπουμε το νούμερο 17 βρίσκεται παντού, γι’ αυτό κι εμείς το επιλέξαμε για τα live μας!
 
Με εκτίμηση,
Women Do Business
 
 
 

Είμαστε online

Βρείτε μας στα social media και συντονιστείτε στη συχνότητά μας!

Επικοινωνήστε
μαζί μας!

Στείλτε μας ένα email, βρείτε μας στα social ή συμπληρώστε τη φόρμα για να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

info@womendobusiness.eu

Ηράκλειο, Κρήτης

Μετάβαση στο περιεχόμενο