Μετά από πολλά χρόνια εργασιακής εμπειρίας σε πολυεθνικές εταιρείες στον τομέα του Marketing, των βιομηχανικών μηχανημάτων, της ακίνητης περιουσίας και πρόσφατα του CRM σε κορυφαίο παγκόσμιο οργανισμό τηλεπικοινωνιών, η Κατερίνα αποφάσισε να εκπαιδευτεί και να διαπιστευθεί ως επαγγελματίας Coach.

Σήμερα είναι Personal and Executive Coach, με “Diploma in Positivity Coaching” (ICF-ACSTH Accredited) και έχει λάβει την διαπίστευση της ACC (Associate Certified Coach) από την International Coaching Federation (ICF). Ειδικεύεται στην Επικοινωνία & Σχέσεις Coaching και στην Εμπειρία Πελατών (CRM / CEM) και τη Διαχείριση Σχέσεων Πελατών. Είναι επίσης πιστοποιημένη Coach στο μοντέλο DiSC, εργαλείο αξιολόγησης επικοινωνίας.

Επιπλέον, έχει εκπαιδευτεί στην Συμβουλευτική και Θεραπεία για Ζευγάρι και Οικογένεια στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι μέλος της Positivity Global Coaching, όπου προσφέρει Επαγγελματικό Coaching στους σπουδαστές. Έχει δημιουργήσει την Live Your Life μέσα από την οποία προσφέρει υπηρεσίες Coaching Mentoring & Consulting (www.liveyourlife.consulting).

Είναι ACC Credentialed Coach και μέλος της International Coaching Federation (ICF global) και του ΙCF Greek Chapter.

Μετάβαση στο περιεχόμενο