Μανόλης-Στρατάκης

Σύμβουλος Καινοτομίας και Καθοδηγητής Προσωπικής Εξέλιξης. Ιδρυτής της Innobatics.

Ο Μανόλης Στρατάκης είναι Σύμβουλος Καινοτομίας και Καθοδηγητής Προσωπικής Εξέλιξης.Έχει ιδρύσει την Innobatics η οποία προσφέρει υπηρεσίες Innovation Coaching και συμβουλευτική καθοδήγηση σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που σκοπεύουν να εισάγουν καινοτομία στις δραστηριότητες τους. Επίσης παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη σε start-ups και επιχειρηματικές ομάδες που υλοποιούν καινοτόμες ιδέες, εκπαιδεύοντας τους στην ανάπτυξη απαραίτητων υποστηρικτικών δεξιοτήτων, όπως κριτική σκέψη, ενσυναίσθηση, ευελιξία, εσωτερική παρακίνηση, ικανότητα γρήγορης επαναφοράς μετά από αποτυχία, δημιουργικότητα και ανθεκτικότητα.

Έχει επίσης ιδρύσει το Γυμναστήριο Ζωής (Lifegym) το οποίο παρέχει καθοδήγηση στη Διαχείριση Ζωής και την Προσωπική Εξέλιξη.

Ο Μανόλης Στρατάκης έλαβε τα πρώτα του πτυχία στην Σχεδίαση Υπολογιστών και στην Επικοινωνία Δικτύων Υπολογιστών. Αργότερα συμπλήρωσε τις σπουδές του με δίπλωμα στην Προπόνηση (Coaching) Στελεχών και Επιχειρήσεων.

Έχει εργαστεί στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας, στο ΤΕΙ, το Πανεπιστήμιο και το Πολυτεχνείο Κρήτης , καθώς και σε άλλα ακαδημαϊκά ιδρύματα στην Ελλάδα και σε χώρες της Ευρώπης. Υπήρξε στέλεχος της Forthnet στους τομείς της Έρευνας, της Καινοτομίας και των νέων τεχνολογιών. Εκεί, είχε την τύχη για περίπου 20 έτη να διοικεί μια εκπληκτική ομάδα ανθρώπων που μαζί υλοποίησαν πλήθος καινοτόμων έργων.Του αρέσει η αφηρημένη ζωγραφική και η μοντέρνα τέχνη, η μαγειρική, τα ταξίδια σε όλο τον κόσμο, το σκάκι, τα παζλ. Μελετάει οτιδήποτε έχει να κάνει με την ανθρώπινη νόηση, τη μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου και τους τρόπους που αυτή μπορεί να εκφραστεί, καθώς και την πολυπλοκότητα και τους κανόνες του παιχνιδιού της ζωής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο