Δρ Μαρία Γιαννιού μέντορες

Empowerment & Leadership Coach, Corporate Trainer,ιδρύτρια του Lead From Within και συνιδρύτρια στην Women Act.

Η Δρ Μαρία Γιαννιού είναι Empowerment & Leadership Coach, Corporate Trainer και ιδρύτρια του Lead From Within. Μέσα από τη δουλειά της υποστηρίζει άτομα και ομάδες να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους, να καθορίσουν το στυλ ηγεσίας τους και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Έχει μακρά επαγγελματική εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων. Σχεδιάζει και παραδίδει διαδραστικά workshop για εταιρείες που επιθυμούν να αυξήσουν την απόδοσή τους και για επαγγελματίες που επιθυμούν να ενισχύσουν τις δεξιότητες αυτοηγεσίας τους. Έχει συνεργαστεί με κρατικούς φορείς, όπως το Υπουργείο Εξωτερικών, διάφορες ιδιωτικές εταιρείες και ακαδημαϊκά ιδρύματα. Είναι συνεργάτης στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ το ακαδημαϊκό της έργο έχει ευρέως δημοσιευθεί.

Η Δρ Μαρία Γιαννιού έχει συνιδρύσει την Women Act, η οποία στοχεύει στην ενδυνάμωση των γυναικών να αγκαλιάσουν πλήρως τις πολιτικές, κοινωνικές, πολιτιστικές και οικονομικές τους δυνατότητες συμμετέχοντας ενεργά στη δημόσια σφαίρα και στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Προσεγγίζει τη δουλειά της εστιάζοντας στην ανθεκτικότητα, την αυτογνωσία και τον σεβασμό της διαφορετικότητας. Μιλάει έξι γλώσσες.

Μετάβαση στο περιεχόμενο