Μαρία Παπαμιχαήλ

Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Στρατηγικού Σχεδιασμού

Η Μαρία Παπαμιχαήλ έχει σπουδάσει Κλασική Φιλολογία στη Φιλοσοφική Αθηνών και έχει κάνει μεταπτυχιακό στις Διεθνείς σχέσεις και τη Διπλωματία. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πάνω στη γνωστική ψυχολογία και στις τεχνικές πειθούς και διαπραγμάτευσης.

Από το 2002 έως σήμερα έχει εργαστεί ως Επιστημονικός συνεργάτης στον ΟΑΣΕ, στη Διεύθυνση Διεθνών Συμφωνιών στο Υπουργείο Άμυνας. Έχει επιτελέσει υπεύθυνη επικοινωνίας και στρατηγικού σχεδιασμού στο Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας. Επιπλέον έχει εργαστεί στο Παρατηρητήριο Ευρωμεσογειακής Ασφάλειας και Συνεργασίας. Επίσης, εργάστηκε ως Συνεργάτης του Κολλεγίου Αθηνών αλλά και ως διοργανώτρια σεμιναρίων, συνεδρίων και εκδηλώσεων.

Ξεφεύγει πάντα στη φύση, σε ορειβατικές αποστολές και λατρεύει την ασπρόμαυρη φωτογραφία. Έχει λάβει μέρος σε εκθέσεις φωτογραφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και σε διαγωνισμούς αθλητικής φωτογραφίας (3ο βραβείο Camel Trophy).

Για την καλύτερη κατάρτισή της, έχει ολοκληρώσει ειδικά σεμινάρια, που στόχο είχαν την εκπαίδευση στην αντιμετώπιση κρίσεων και χειρισμού της ψυχολογίας της ομάδας. Η Μαρία Παπαμιχαήλ,έχει αποτελέσει μέλος πληθώρας οργανωτικών ομάδων για πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις και διοργανώσεις συνεδρίων.Έχει συνεργαστεί  με φορείς της Αυτοδιοίκησης, εταιρίες (π.χ. την Garmin Hellas) και Πολιτιστικά Ιδρύματα. (Όπως το Πολιτ. Ίδρυμα του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς). Αρθρογραφεί στο marketnews, advendure, κτλ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο