Μαρίνα Χαιρέτη Μέντορες

Oικονομολόγος και Inspirational & Transformational Speaker and Coach.

Η Μαρίνα Χαιρέτη είναι οικονομολόγος πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κρήτης, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων αλλά και βαθιά γνώση και εμπειρία των ελληνικών  οικογενειακών Μ.Μ.Ε.

Έχει εκπαιδεύσει εκατοντάδες στελέχη επιχειρήσεων και επιχειρηματίες, σε συνεργασία με το «Εργαστήρι Ηγετικών Στελεχών» του Νίκου Σκουλά, σε πολύ μεγάλες επιχειρήσεις  όπως «Δ. ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε. – Αλυσίδα Supermarket», «ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε. – Αλυσίδα Supermarket»,  «ΣΥΝ.ΚΑ. ΣΥΝ. ΠΕ. ΧΑΝΙΩΝ – Αλυσίδα Supermarket», καθώς επίσης των Δήμων Ηρακλείου, Χανίων και Πλατανιά.

Είναι εξωτερικός σύμβουλος  σε θέματα οργάνωσης, διοίκησης , ανάπτυξης  ανθρώπινων πόρων και προώθησης πωλήσεων σε τουριστικές  επιχειρήσεις.

Ως Inspirational & Transformational Speaker και Coach δημιουργεί δικά της σεμινάρια, που απευθύνονται σε κάθε άνθρωπο και επαγγελματία, που επιθυμεί να εξελιχθεί και να βελτιώσει τη ΖΩΗ του, όπως το διαδικτυακό σεμινάριο «Πάρε το φόβο σου Αγκαλιά» και το δια ζώσης στο Ηράκλειο Κρήτης «Σχεδίασε την Επόμενη Σημαντική Αλλαγή στη Ζωή σου».

Συνεργάζεται με το διεθνή όμιλο της MyWorld,  που δραστηριοποιείται σε τομείς, όπως η παγκόσμια κατανάλωση, η ψηφιακή οικονομία, το αθλητικό marketing, η διαφήμιση και οι online αγορές, υποστηρίζοντας και συμβουλεύοντας επιχειρήσεις και συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.

Ζει στο Ηράκλειο της Κρήτης και έχει μια υπέροχη πολυμελή οικογένεια με 5 εγγόνια.

Η Μαρίνα Χαιρέτη ακολουθεί πιστά τα όνειρά της,  συνδυάζοντας αρμονικά όλους τους τομείς της  Ζωής της.

Μετάβαση στο περιεχόμενο