Ποια είναι η θέση σας στο WDB;

Σας φαντάζεστε μέσα στον οργανισμό; Θέλετε να προσφέρετε στο όραμά μας; Επιζητάτε κι εσείς την ανάδειξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας; Τότε ήρθε η ώρα να δείτε τις επιλογές σας!

Η εθελοντική ομάδα

Οι εθελόντριες-ές του Women Do Business είναι γυναίκες και άντρες που ονειρεύονται έναν καλύτερο κόσμο, με περισσότερες ευκαιρίες, με ίσα δικαιώματα στο επιχειρείν και με μία γυναίκα δυνατή και απαλλαγμένη από στερεοτυπικές πεποιθήσεις.

Αν είσαι θετικός άνθρωπος, με καρδιά για να προσφέρεις, τότε είσαι ήδη ένας/μία από εμάς!”

Μέντορες

Στα πλαίσια του 1ου μας Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας στη Κρήτη, αναζητάμε επαγγελματίες γυναίκες και άντρες είτε διαδικτυακά από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος είτε διαδικτυακά ζώσης από την Κρήτη, οι οποίοι επιθυμούν να συνεισφέρουν εθελοντικά ως Μέντορες  και να προσφέρουν 1-2 ώρες το μήνα σε μία γυναικεία startup. Στόχος η ανάδειξη νέων επιχειρηματιών και κατ’επέκταση η ενίσχυση της αγοράς.

Τα οφέλη από την συμβουλευτική καθοδήγηση είναι ποικίλα και για τον ίδιο τον Μέντορα, αφού θα αποκτήσει εμπειρία και σημαντικές ηγετικές ικανότητες μέσα από το πρόγραμμα.

Ομιλήτριες

Οι ομιλήτριές μας είναι κομμάτι της καρδιάς του οργανισμού, αφού είναι πηγή έμπνευσης, παρακίνησης και γνώσης.

Αν είστε πάνω από 2 χρόνια στο χώρο του επιχειρείν, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και δηλώστε το ενδιαφέρον σας για να είστε ομιλήτρια του Women Do Business είτε στα live events, είτε στα facebook live.

Είμαστε online

Βρείτε μας στα social media και συντονιστείτε στη συχνότητά μας!

Επικοινωνήστε
μαζί μας!

Στείλτε μας ένα email, βρείτε μας στα social ή συμπληρώστε τη φόρμα για να δηλώσετε την επιθυμία σας να συμμετέχετε στην ομάδα μας!

info@womendobusiness.eu

Ηράκλειο, Κρήτης

made with ❤️️ by Maria Fragkaki, mariafragkaki.com ©2019 Women Do Business. All rights reserved