Μέντορες

Στα πλαίσια του 1ου μας Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας στη Κρήτη, αναζητάμε επαγγελματίες γυναίκες και άντρες είτε διαδικτυακά από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος είτε διαδικτυακά ζώσης από την Κρήτη, οι οποίοι επιθυμούν να συνεισφέρουν εθελοντικά ως Μέντορες  και να προσφέρουν 1-2 ώρες το μήνα σε μία γυναικεία startup. Στόχος η ανάδειξη νέων επιχειρηματιών και κατ’επέκταση η ενίσχυση της αγοράς.

Τα οφέλη από την συμβουλευτική καθοδήγηση είναι ποικίλα και για τον ίδιο τον Μέντορα, αφού θα αποκτήσει εμπειρία και σημαντικές ηγετικές ικανότητες μέσα από το πρόγραμμα.

Γνωρίστε τους μέντορές μας

Maria Misyri

Μαρία Μισύρη

Life & Business Coach για Γυναίκες και Μητέρες

Μεγάλωσε και σπούδασε Marketing στην Αθήνα. Ασχολήθηκε με τη διδασκαλία Αγγλικής γλώσσας και τη διοίκηση της ξενόγλωσσης εκπαιδευτικής μονάδας στην οποία εργαζόταν και ως εκπαιδευτικός για περίπου 12 χρόνια. Η εμπειρία της όμως με τα παιδιά και οι επιπλέον σπουδές της στην ειδική αγωγή και αναπτυξιακή ψυχολογία την έφεραν πιο κοντά στον κόσμο του life coaching και το nlp το οποίο μελέτησε και μελετά ακόμα με απεριόριστο ενθουσιασμό και ενέργεια.  Αυτό που την κινεί είναι η θέληση της να μεταδώσει το μήνυμα ότι όλες οι γυναίκες σε οποιαδήποτε φάση της ζωής τους κι αν βρίσκονται μπορούν να δημιουργήσουν την πραγματικότητα μέσα στην οποία θέλουν πραγματικά να ζουν με ηρεμία, εσωτερική γαλήνη και όρεξη για δημιουργία και συνεχή μάθηση. Θεωρεί ότι οι γυναίκες εκείνες που θα επενδύσουν στον εαυτό τους και την Προσωπική τους Ανάπτυξη θα αποτελέσουν τα θεμέλια πάνω στα οποία οι επόμενες γενιές θα μεγαλώσουν πιο ελεύθερες, πιο αυθεντικές και αισιόδοξες και με έναν δημιουργικό ενθουσιασμό για ζωή και εμπειρίες. Για τον σκοπό αυτό από τον Μάρτιο του 2019 έχει ιδρύσει τη δική της online επιχείρηση Life & Business Coaching για Γυναίκες και Μητέρες με προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους, τις ανησυχίες τους αλλά και τα όνειρα τους.

Αμαλία Αγάθου

Αμαλία Αγάθου

Entrepreneur and Innovation Consultant

Amalia Agathou has more than 10 years of experience in the European startup ecosystem and the creative industries as an entrepreneur and innovation consultant.

 A firm believer in innovation fuelled by cross-border and and cross-industry collaboration, Amalia has designed and worked on numerous international projects that merge various industries with the world of startups like EDF Energy Awards, Global Fashion Battle and CFE’s Fashiontech accelerator. 

Agathou is an active mentor and advisor at several entrepreneurial communities and accelerator programs like Blooming Founders, NEF and Techstars.

Nikolas Smyrnakis

Νικόλας Σμυρνάκης

Συγγραφέας, Δημιουργός της Φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί, Founder της Ακαδημίας Coaching, IslandofMan

Ο  Νικόλας Σμυρνάκης είναι συγγραφέας, δημιουργός της φιλοσοφίας Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Success Philosophy), ιδρυτής του IslandofMan Success Coaching Academy. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και είναι κάτοχος τίτλου MBA (International MBA – ΑΣΟΕΕ). Για σειρά ετών δίδασκε το μάθημα «Στρατηγική και Καινοτομία» σε ιδιωτικό κολέγιο.

Έργα του κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο. Έχει διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και έχει λάβει δύο βραβεία διαδικτύου (e-awards). Έχει υπάρξει ομιλητής στο TEDx και με τα σεμινάριά του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχει διδάξει τις αρχές επιτυχίας σε χιλιάδες ανθρώπους. Τον εμπιστεύονται μεγάλοι ιδιωτικοί και δημόσιοι οργανισμοί.

Τα βιβλία του Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου  και Να ευτυχήσω για να πετύχω ή να πετύχω για να ευτυχήσω; (εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ) ήταν υποψήφια για τα βραβεία αναγνω­στών το 2017 και το 2019 αντίστοιχα και γρήγορα έγιναν από τα ευπώλητα της κατηγορίας τους. Το τελευταίο του έργο έχει τίτλο Γράψε τη Δική σου Ιστορία.

Όραμά του είναι να βοηθήσει ανθρώπους σε όλον τον κόσμο να βρουν το σκοπό τους και μέσα από δοκιμασμένες στρατηγικές να οδηγηθούν στην καθολική αλλαγή και ανάπτυξη σε όλες τις πτυχές της ζωής τους.

Ο Αχιλλέας Γεωργίου αποφοίτησε το 2007 από την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) της Ελλάδος, με τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού και υπηρέτησε μέχρι το 2013 με τον βαθμό του Υπολοχαγού στην Κύπρο.

Τον Μάιο του 2017 αποφοίτησε με εξαιρετική απόδοση από το IslandofMan Success Coaching Academy. Πριν ακόμη από την αποφοίτησή του, του προτάθηκε συνεργασία από την ομάδα του IslandofMan Success Philosophy και τον δημιουργό της Νικόλα Σμυρνάκη.

Είναι διευθυντής του IslandofMan Success Coaching Academy. Μέσα από τις εκπαιδεύσεις βοηθάει ανθρώπους να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να γίνουν coaches.

Τον Σεπτέμβριο του 2019 επιλέχτηκε από την Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής για 24 ώρες εκπαίδευση coaching σε κρατούμενους στο αγροτικό κατάστημα κράτησης της Αγιάς Χανίων.

Maria Theodoropoulou

Μαρία Θεοδωροπούλου​

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε σε μια υπέροχη οικογένεια! Από μικρή ηλικία ήταν ονειροπόλα και πίστευε στο ανέφικτο.

Το μότο της είναι: Η ζωή σου θα μεταμορφωθεί όταν πάψεις να δίνεις τόση αξία στο ρήμα “είμαι” κι αρχίσεις να επενδύεις στο ρήμα “γίνομαι”.

Οι πρώτες της σπουδές αφορούσαν τα Οικονομικά και καταπιάστηκε με διάφορους τομείς μέχρι να ανακαλύψει το σκοπό της ζωής της: να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να έρθουν σε επαφή με τις απεριόριστες δυνατότητες και τα ψυχικά αποθέματα μέσα τους και να ακολουθήσουν το δικό τους μονοπάτι για μια ζωή γεμάτη αγάπη, χαρά, πρόοδο και πληρότητα!

Αποφοίτησε με εξαιρετικές επιδόσεις από την Ακαδημία του IslandofMan Success Philosophy. Σήμερα είναι συντονίστρια της ομάδας του Ανθρώπου στο ΝηΣί και Head of IslandofMan E-learning Programs. 

Μάγδα Κατόπη

Μάγδα Κατόπη

MSc. Economist | Corporate Affairs Business Communications & PR Strategist Business Advisor | Certified Mentor & Job Developer

I am a Corporate Affairs and Business Communications expert that excels in helping people develop their business, organizations, and strategic market positioning of their company through consultancy and visionary team leadership in multicultural work environments. I offer over two decades of international experience in driving change through the development and planning of effective marketing & communication strategies for multinational entities, government / non-governmental organizations, NGOs, and multi-ethnic groups in diverse private and public sectors.
I have handled critical business setups and have targeted marketing & communication plans to investors, sponsors, the marketplace, employees, stakeholders, and other special groups in Greece, Russia, Europe, Switzerland and China. During my most recent tenure in Greece I help entrepreneurs & professionals, realize their potentials & accelerate results. I planned, directed and executed business development strategies for Agrofood and Tourism/Aviation/Hospitality enterprises; mapping PR activities and event locations, and collaborating with Municipalities, local Agencies and program beneficiaries to communicate entrepreneurship opportunities.

I am also involved in coordinating special events as a co-organizer/curator and moderator to promote social and marketplace awareness at a global scale for local business through Meetings, incentives, conferences and exhibitions.

I encourage diversity in the workplace and ethical behavior and as a H2H marketer, economist and political scientist I combine extensive knowledge of social responsibility with an unparalleled understanding of advancing sustainable development through human rights. My passion for these areas stems from my active community involvement in Greece where I am participating as an empowerment coach/motivator and business mentor to Young & Female Entrepreneurs and socially vulnerable workgroups and migrants

Maria Zarotiadou

Μαρία Ζαρωτιάδου

M.Sc. in Marketing, B.A. in Business Administration

Η Μαρία Ζαρωτιάδου είναι Political Strategy Analyst, Certified Business Coach, Gender Equality specialist, Women’s Entrepreneurship Facilitator και Strategic Marketing Specialist με Bachelor από το University of Staffordshire (BA in Business Administration) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, και Master’s του University of Stirling (MSc in Marketing) στο Marketing. Έχει κατάρτιση στην Γυναικεία Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και είναι κάτοχος της πιστοποίησης WISE4Women του αντίστοιχου προγράμματος επιμόρφωσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έχει διατελέσει ως μέντορας σε νέους επιχειρηματίες στο πρόγραμμα ERASMUS for Young Entrepreneurs , στο πρόγραμμα Mentoring της Women Act αλλά και στο Job Pairs στην Αθήνα. Τα σεμινάρια και τα workshops της παρουσιάζονται μέσα από τις δράσεις του Skywalker και από τα «Μονοπάτια Αναζήτησης Εργασίας» του ανωτέρω φορέα.

Αρθρογραφεί στην Plan of Business ( www.planofbusiness.eu ) και στο Epixeiro  (www.epixeiro.gr )

annawilson

Άννα Γουίλσον

Success & Freedom Business Coach

Η Άννα Γουίλσον είναι Ελληνίδα από την Αθήνα. Το 2014 βρέθηκε διαζευγμένη με ένα παιδί. Μέσα στις δυσκολίες της οικονομικής κρίσης αποφάσισε να μεταναστέψει στην Αγγλία για το καλύτερο μέλλον το δικό της και του γιού της.

Το 2015 δουλεύοντας part time σε ένα καφέ είχε πλέον καταφέρει να σπουδάσει και να γίνει wedding planner δημιουργώντας την δικιά της online επιχείρηση διοργάνωσης γάμων GREEK DREAM PLANNERS για ξένα ζευγάρια από όλο τον κόσμο να κάνουν τον γάμο τους στην Ελλάδα. Μετά την επιτυχία της πρώτης επιχείρησης με αναγνώριση πλέον σε Διεθνή Περιοδικά Γάμου όπως το BRIDES MAGAZINE, DESTINATION WEDDING & HONEYMOON MAGAZINE, PERFECT WEDDING MAGAZINE καθώς και Blogs γάμου της Αγγλίας και Αυστραλίας αποφάσισε να σπουδάσει Life Coaching μέσω της online σχολής του Anthony Robbins με συνέπεια να πάρει ακόμα ένα πτυχίο σε NLP Life Coaching με ειδικότητα και έμφαση στο Online Business Coaching δημιουργώντας την δεύτερη της επιχείρηση τον Απρίλιο του 2019 Anna Wilson Coaching έχοντας πλέον ως αποστολή της και ακολουθώντας το πάθος της στο να βοηθήσει όσες περισσότερες δυναμικές, αποφασισμένες, Ελληνίδες επιχειρηματίες στην Ελλάδα να πετύχουν με την online επιχείρηση τους και να βελτιώσουν την ζωή τους αποκτώντας μεγαλύτερη ισορροπία και χρόνο ανάμεσα σε δουλειά και οικογένειά.

nikolaos-mountakis

Νίκος Μουντάκης

Γενικός Διευθυντής του "Επιχειρηματικού Πάρκου Χανίων"

Ο Νίκος Μουντάκης είναι πτυχιούχος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Σχολή Νομικών, Οικονομικών, Πολιτικών Επιστημών, Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης.

Έχει μεγάλη εμπειρία σε θέματα Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευσης Ενηλίκων κ.λπ. Σε ό, τι αφορά τις τελευταίες επαγγελματικές του εμπειρίες, ασχολήθηκε με την επικοινωνία και τις δημόσιες, παράλληλα με την απασχόλησή του ως στέλεχος ανάπτυξης εργασιών, σύμβουλος επιχειρησιακής εκπαίδευσης και υπεύθυνος σχεδιασμού προώθησης και υλοποίησης προγραμμάτων σε θυγατρικές τραπεζών (Αγροτική, Πειραιώς, Χανίων), καθώς επίσης και σε θέματα αναδιοργάνωσης και ανασυγκρότησης των επιχειρήσεων.

Αυτή τη στιγμή Γενικός Διευθυντής του “Επιχειρηματικού Πάρκου Χανίων” .

maria-dagleri

Μαρία Νταγλέρη

Δημιουργός της Dagleris Coaching&Training

H Μαρία Νταγλέρη είναι δημιουργός της Dagleris Coaching&Training. Δραστηριοποιείται ως Σύμβουλος μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε θέματα οργάνωσης, marketing, πωλήσεων, πρόσληψης, αξιολόγησης και εκπαίδευσης προσωπικού. Κατά την πρόσληψη χρησιμοποιούμε τεστ προσωπικότητάς (ενδεικτικά PPS και DISC) καθώς και ένα online παιχνίδι αξιολόγησης, το οποίο βάση τις απαντήσεις του υποψήφιού αναλύει τις δεξιότητές του -soft skills τους (όπως την ομαδικότητά, ακεραιότητα, ανθεκτικότητα κ.α.). Έτσι, η επιλογή των υποψηφίων, καθίσταται αποτελεσματική, με ελάχιστες αποκλίσεις. Για τους εργαζόμενους, εφαρμόζουμε σε συνεργασία με τη διοίκηση των εταιριών διάφορα συστήματα αξιολόγησης απόδοσης, βασισμένα στις ανάγκες και τους στόχους τους, όπως σύστημα 360 μοιρών.

Είναι μέλος του Συνδέσμου Συμβούλων Επιχειρήσεων Ελλάδος και του European Business Association στη Μεγάλη Βρετανία και προσκεκλημένη ομιλήτρια του Near East University στη Λευκωσία, για μια σειρά σεμιναρίων στο ξενοδοχειακό marketing.

marily-mitropoulou

Μαίριλυ Μητροπούλου

App Partnerships Manager at Google Customer Solutions in Dublin

Η Μαίριλυ Μητροπούλου είναι Marketing Consultant και τα τελευταία 6,5 χρόνια εργάζεται στα κεντρικά γραφεία της Google στο Δουβλίνο για την Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.
 
Σπούδασε Οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και στη συνέχεια ολοκλήρωσε το MBA της στο Ντουμπάι στο EAHM (in academic association with Ecole hôtelière de Lausanne (EHL) in Switzerland).
 
Συμβουλεύει εταιρείες γύρω από θέματα μάρκετινγκ, στρατηγικής, customer service, interview/hiring, design & user experience (με ειδίκευση σε apps). Παράλληλα, υποστηρίζει νέους καθοδηγόντας τους στη δημιουργία βιογραφικού και προετοιμασίας για συνεντεύξεις. 
 
Eίναι facilitator και ambassador για το #IamRemarkable workshop της Google. Ενθαρρύνει γυναίκες και ευαισθητοποιεί γύρω από θέματα diversity & inclusion. Αγαπά τον διαλογισμό και το pilates, τα συμπεριλαμβάνει στην καθημερινότητα της και ταξιδεύει στον κόσμο για να μάθει περισσότερα για αυτά.
nasia filippidi

Νάσια Φιλιππίδη

Entrepreneur and Marketing Strategist in the fashion and hospitality industry

Nasia was born in Aghios Nikolaos in Crete. She is an Entrepreneur and Marketing Strategist in the fashion and hospitality industry. She holds a BSc in Marketing & Communication from Athens University of Economics & Business and an MSc in International Luxury Marketing from Oxford Brookes University. She has lived and worked in multinational organisations as well as startups in London, Milan and Athens.

After years of working in the corporate sector, she decided to follow her passion about fashion, which was influenced by the women clothing shop that her mother used to run for 28 years. So she created her own ethical and sustainable fashion brand called “Musa Collection” which is a premium apparel and accessories collection designed by Nasia and made in Greece by local artisans by using sustainable materials only.

Nasia is also the Founder of FAS.MA (Fashion.Manifesto) magazine which is the First Sustainable Fashion Magazine in Greece, marching for a more sustainable future. The inspiration behind was the covid-19 quarantine that highlighted the need to re-order our priorities and discover further who we are at core.

She loves supporting people and businesses that believe and have passion about what they do. Her motto is: “If you wanna see the change, Be the change.”

Kωσταπάνος Μηλιαρέσης

Kωσταπάνος Μηλιαρέσης

MBA Candidate at Fordham University, Gabelli School of Business, Co-Founder @ ethelon.org

O Kωσταπάνος Μηλιαρέσης χαρακτηρίζεται από το πάθος του για καινοτόμες ιδέες, κοινωνικό αντίκτυπο και την επιχειρηματικότητα. Είναι ενθουσιώδης και πολυπράγμων και απολαμβάνει να ταξιδεύει τον κόσμο με ένα σακίδιο στον ώμο. Είναι συνιδρυτής της ethelon, ενός οργανισμού που έχει ως στόχο να προωθήσει την αξία του εθελοντισμού στην ελληνική κοινωνία, και να δημιουργήσει το κατάλληλο πλαίσιο συνεργασίας, μεταξύ εθελοντών, ΜΚΟ και εταιριών, στοχεύοντας σε μια πιο ίση και δραστήρια κοινωνία. Μέσα από το έργο του, έχει συνεργαστεί με κορυφαίες παγκοσμίως εταιρείες, ενώ έχει λάβει διεθνείς διακρίσεις από το Ashoka Foundation ως Global Changemaker, έχει βρεθεί στην λίστα του Forbes 30 Under 30, στην κατηγορία Social Entrepreneur, ενώ είναι κι ένας από τους Έλληνες υποτρόφους του υπουργείου εξωτερικών των ΗΠΑ. Πλέον, βρίσκεται στην Νέα Υόρκη αναζητώντας τρόπους να αξιοποιήσει αναδυόμενες τεχνολογίες για το κοινωνικό καλό, συνεχίζοντας να ενισχύει την εταιρική κοινωνική ευθύνη ώστε εταιρείες και εργαζόμενοι να μπορούν να προσφέρουν πίσω στην κοινωνία.

Christina Garidi

Christina Garidi

Purpose & Career Coach and TEDx Speaker

Christina Garidi, a Purpose & Career Coach and TEDx Speaker will be leading this workshop. Christina founded Eudaimonia Coaching UK, with a sole purpose to democratise human flourishing. She helps people find their professional purpose and empowers them to realise their full potential, through 1-2-1 coaching or in a group context. She also specialises in creating bespoke career development workshops, for corporate employees, that have a lasting impact. She has spoken in front of 600+ audiences and she has run weeklong intensive entrepreneurship courses in partnership with the American College ALBA Postgraduate Business school. She recently started her second line of 4 (more) business in Property Investment and she enjoys setting up beautiful systems and improving businesses. Christina brings 10 years of business consulting experience in IT, customer services, change management and strategy. She has studied Environmental Sciences at Southampton University and has an MSc in Business Management from Strathclyde Business School. In her spare time, she is writing her book, as part of her mission to help people find their purpose, due to be published next year.

Μαίρη Μαρκάκη

Senior Business Development Manager at Mindspace NPO

Η Μαίρη Μαρκάκη ηγείται του οργανισμού Mindspace, όντας υπεύθυνη για το σχεδιασμό και την υλοποίηση επιχειρηματικών προγραμμάτων για φοιτητές, ενδυναμώνοντας τους να αναπτύξουν μία επιχειρηματική ιδέα από το μηδέν και δημιουργώντας δίκτυα φοιτητών με συμπληρωματικές ικανότητες και γνώσεις. Στόχος είναι η καλλιέργεια της επιχειρηματικής νοοτροπίας σε φοιτητές, η κινητοποίηση και ενεργό συμμετοχή τους στην κοινωνική, πολιτική και οικονομική ζωή, καθώς και η ανάληψη πρωτοβουλιών για την προσωπική και επαγγελματική τους εξέλιξη υπό το πλαίσιο του εθελοντισμού και του επιχειρειν. Πριν ενταχθεί στο Mindspace, η Μαίρη υπήρξε για τρία χρόνια συστατικό μέλος στο τμήμα ανάπτυξης επιχειρήσεων σε μια από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές τεχνολογικές επιχειρήσεις, τη Workable. Επιπλέον, εργαζόταν στο εξωτερικό σε μια συμβουλευτική εταιρεία ως Υπεύθυνος Έργων, αναλαμβάνοντας προγράμματα για startups στο Βερολίνο, όντας εξοικειωμένη με το επιχειρηματικό οικοσύστημα εκεί. Μετά την αποφοίτησή της από το τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, έλαβε μια πλήρη υποτροφία χρηματοδοτούμενη από την ΕΕ για την εκκίνηση της ιδέας της «NutriCons», μίας διατροφικής εφαρμογής που εκπαιδεύει τους καταναλωτές στις διατροφικές ετικέτες, συνδυάζοντας έτσι το ακαδημαϊκό της υπόβαθρο με τις συνθήκες της επερχόμενης «Ψηφιακής εποχής». Είναι επίσης Senior Fellow στο Humanity In Action NPO και αθλήτρια μαραθωνίου.

Συνεργάτες

dimitrisflamouris

Δημήτρης Φλαμούρης

Positive Psychology Coach

Ο Δημήτρης Φλαμούρης PhD σπούδασε μαθηματικά και συνέχισε για μάστερ και διδακτορικό στο Λονδίνο πάνω στα χρηματοοικονομικά μαθηματικά. Εργάστηκε για δέκα χρόνια στις επενδυτικές τράπεζες του City και συμμετείχε σε διεθνή συνέδρια.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εργάστηκε σε εγχώρια χρηματιστηριακή και δίδαξε επί σειρά ετών στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σε μια αποφασιστική στροφή καριέρας σπούδασε εκ νέου ψυχολογία στο University of East London, ειδικευόμενος στη Θετική Ψυχολογία και απέκτησε το Certificate in Coaching από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχει γράψει τα Best Sellers βιβλία «Ψυχο-λογικές Σχέσεις» και «Ψυχο-λογικά Μυστικά (που μακάρι να γνώριζα νωρίτερα)». Το δεύτερο βιβλίο του ψηφίστηκε ανάμεσα στα 3 καλύτερα βιβλία αυτοβελτίωσης για το 2020 στο διαγωνισμό κοινού του Public.

Είναι εκπαιδευόμενος Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, πραγματοποιεί ομιλίες ως καλεσμένων δημόσιων και ιδιωτικών φορέων, διοργανώνει σεμινάρια αυτοβελτίωσης και διατηρεί τη δική του Coaching πρακτική. Παράλληλα ασχολείται με το κρασί και έχει ταξιδέψει σε περισσότερες από 70 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Christina Tripodianaki

Χριστίνα Τριποδιανάκη

Digital Marketing Consultant, Public Relations Specialist, Speaker

Η Χριστίνα Τριποδιανάκη μέσω της ατομικής της επιχείρησης christinatripodianaki.com, προσφέρει υπηρεσίεςdigitalmarketing, δημοσίων σχέσεων & επικοινωνίας,branding,imagemaking,e-consultation&workshopsσε άτομα με ή χωρίς εταιρική ταυτότητα, ομάδες, επιχειρήσεις ή οργανισμούς, ώστε να δομούν μια άρτια επιχειρησιακή και ψηφιακή  εικόνα. Αποφοίτησε από το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, διαθέτει masterστο DigitalMarketingαπό το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδοςκαι διπλωματικές εξειδικεύσεις στην Επικοινωνιακή Διαχείριση Κρίσεων, στο Human Resources Development & στο TourismManagement&Marketing από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ωστόσο φροντίζει να εκπαιδεύεται διαρκώς και να βρίσκεται πάντα up-to-dateμε ό,τι συμβαίνει στον ψηφιακό κόσμο και στην αγορά ΤΩΡΑ. Συνεργάζεται με άτομα από όλο τον κόσμο που επιθυμούν να δομήσουν το προφίλ τους από την αρχή, μέσα από σεμινάρια, ομιλίες, και consultationone-to-one ή online.
Maria Fragkaki

Μαρία Φραγκάκη

Founder @Lemonpie, Digital Marketing Instructor

Η Μαρία Φραγκάκη είναι ιδρύτρια της Lemonpie, ενός Social Media Branding Agency, το οποίο συνεργάζεται με πάνω από 15 freelance επαγγελματίες του χώρου από όλο τον κόσμο. Οι εταιρίες με τις οποίες δουλεύει εδρεύουν στο Λονδίνο, τη Μόσχα, το Άμστερνταμ, τις Βρυξέλλες και την Ελλάδα. Παράλληλα διδάσκει Digital Marketing σε επιχειρήσεις, οργανισμούς, αλλά και όσους ενδιαφέρονται για το αντικείμενο, ενώ συμμετείχε και ως trainer στη σύμπραξη του ΟΑΕΔ με την Google για την Digital Marketing επιμόρφωση 4.000 ανέργων. Με πάνω από 6 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, 40+ ευχαριστημένες εταιρίες, 6+ επιτυχημένα projects, 120+ ώρες διδασκαλίας, 380+ μαθητές και 23+ mentees, η Μαρία επιθυμεί να αναδείξει τη σπουδαιότητα των Social Media, ως ένα μέσο για επαγγελματική, αλλά και προσωπική, πνευματική, κοινωνική εξέλιξη, ενώ παράλληλα να προτείνει ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο απαλλαγμένο από σχέσεις εργοδοσίας.

Μαρία Γιαμπουλάκη

Μαρία Γιαμπουλάκη

Training & Business Development Director @European Progress

Η Μαρία Γιαμπουλάκη έχει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων από το ΤΕΙ Λάρισας, Μεταπτυχιακό στη Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και Diploma στην Επαγγελματική Συμβουλευτική.

Σήμερα είναι  διευθύντρια στην Ευρωπαϊκή Πρόοδο ενώ παράλληλα εργάζεται ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων σε θέματα HR, Επικοινωνία και Management, ενώ εξειδικεύεται στην  προετοιμασία και ενδυνάμωση ατόμων για την αγορά εργασίας και τη συμβουλευτική οργανισμών. 

The Team Accounting

The Team Accounting

Λογιστικό γραφείο

Το Λογιστικό Γραφείο ‘’The Team Accounting’’ είναι ένα έμπειρο και δυναμικό γραφείο παροχής λογιστικό-οικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών που δραστηριοποιείται πάνω από 30 χρόνια στην αγορά του Ηρακλείου.

Ιδρύθηκε από την Κονσολάκη Καλλιόπη το 1987. Η Κονσολάκη Καλλιόπη εκτός από οικονομικά έχει σπουδάσει και συστημική ψυχολογία που της επιτρέπει να είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην συμβουλευτική επιχειρήσεων προσεγγίζοντας την κάθε περίπτωση όχι μόνο βάσει των οικονομικών παραγόντων αλλά  και παραγόντων που αφορούν  επιχειρηματικές σχέσεις, συνεργασίες και ιστορικότητα. Βασικά στελέχη της επιχείρησης τα τελευταία χρόνια είναι ο Κασαπάκης Γιώργος, ένας αρκετά έμπειρος επαγγελματίας στον χώρο με πρόσθετες σπουδές στην πληροφορική, καθώς και ο Κασαπάκης Άγγελος με σπουδές και σημαντική εμπειρία στην Αγγλία.

Το γραφείο έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα όνομα που εμπνέει εμπιστοσύνη συνεργαζόμενο με αξιόλογες επιχειρήσεις μικρές και μεγάλες και διεκπεραιώνοντας με συνέπεια υποθέσεις τόσο επαγγελματικές όσο και ιδιωτικές.

Ευαγγελία Φαρμάκη

Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω

Η Ευαγγελία Φαρμάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από την Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης τον Μάρτιο του 1999 και από τον Ιούνιο του 2001 μέχρι και σήμερα ασκεί μάχιμη δικηγορία διατηρώντας το δικηγορικό της γραφείο στην Θεσσαλονίκη, ενώ αποτελεί ενεργό μέλος της νομικής εταιρίας ENA LAW FIRM. Διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και την επικοινωνία και κρατική πιστοποίηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στις Δημόσιες Σχέσεις και του Εθνικού Καποδιστριακού στο Περιβαλλοντικό και Αθλητικό Δίκαιο. Παρέχει Legal Coaching and Launch Strateging σε επιχειρήσεις και εξειδικεύεται στην σύνταξη συμβάσεων σύμφωνα με τους κανόνες διαπραγμάτευσης. Πρόσφατα πιστοποιήθηκε ως Εισηγήτρια στο Δίκαιο του Καταναλωτή, του ειδικού προγράμματος Consumer Law Ready, που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, και διευθύνεται σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Την υλοποίηση αυτού του εκπαιδευτικού προγράμματος έχει αναλάβει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Καταναλωτών (BEUC), σε κοινοπραξία με το Eurochambres (Εμπορικό Επιμελητήριο στην πόλη των Βρυξελλών, Βέλγιο) και την Ευρωπαϊκή Ένωση Βιοτεχνών και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (UEAPME). Οι εισηγήσεις απευθύνονται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις εντός της ΕΕ . Αποτελεί μέλος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος. Γνωρίζει άριστα την αγγλική και την νοηματική γλώσσα και αντιλαμβάνεται απόλυτα την γλώσσα του σώματος σε κάθε μορφής «πελατειακή» της σχέση, γνώση την οποία απέκτησε μέσα από πλήθος βιωματικών σεμιναρίων. Ανήκει στην ομάδα συμβουλευτικής και mentoring του Οργανισμού Women on Top, ο οποίος εδρεύει στην Αθήνα για την επαγγελματική ενδυνάμωση των εργαζομένων και ανέργων γυναικών και την ισότητα στην αγορά εργασίας. Παρέχει την υποστήριξη της με μηνιαίες συναντήσεις και σεμινάρια στον Οργανισμό Rise Club, ο οποίος εδρεύει στην Αθήνα και ο οποίος εστιάζει στο ολιστικό πρόγραμμα επιστροφής των γυναικών στην εργασία.  el.liafarmaki.com

Ζηνοβία Τσαντρίζου

Co-Founder & CEO SUPER CRETA GAS – KOYMOYLAS AE / Energy & Fuel SUPER CRETA GROUP of Companies / SUPER CRETA SUITES Hotels & Investments

Συνδιοικεί τον όμιλο επιχειρήσεων, στο χώρο των υγρών καυσίμων και λιπαντικών, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης από το 2015 ενώ από το 2019 ασχολείται αποκλειστικά με αυτόν. Η εταιρεία σταδιακά αναπτύσσεται και στον κλάδο της φιλοξενίας / ξενοδοχειακό κλάδο. Σπούδασε Management Science στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι κάτοχος Bachelor Honors από το University of Kent και κάτοχος πτυχίου Οικονομικών με Μεταπτυχιακές σπουδές, MΑ International Economics, Banking and Finance από το Cardiff University. Άσκησε το επάγγελμα του οικονομολόγου και της οικονομικής αναλύτριας επί 19 συναπτά έτη στο τραπεζικό κλάδο. Ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία το 2001, στη γενέτειρα της, στο Ηράκλειο Κρήτης, στην Λαϊκή τράπεζα (Όμιλος Πειραιώς σήμερα) στην ανάλυση των οικονομικών στοιχείων Μεγάλων Επιχειρήσεων (corporate) και αξιολόγηση του πιστωτικού κινδύνου, στην ανάπτυξη πελατολογίου και πώληση χρηματοδοτικών προϊόντων στα πλαίσια της πιστωτικής πολιτικής του Ομίλου. Το 2008 συνέχισε στην ALPHA BANK ως Officer στην ALPHA BANK στη Διεύθυνση Χρηματοδοτήσεων Τουριστικών και Νησιωτικών Επιχειρήσεων, υπεύθυνη για την ανάλυση και αξιολόγηση Τουριστικών Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στις ξενοδοχειακές μονάδες και τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα Νησιώτικων επιχειρήσεων μέχρι και την αποχώρηση της τον Δεκέμβριο του 2019. Διαθέτει ισχυρές επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές δεξιότητες , είναι ομαδική και μεθοδική με αυστηρή προσέγγιση στην παράδοση έργου ενώ διαθέτει εξαιρετικές διαπροσωπικές δεξιότητες και αφοσίωση. Είναι εξωστρεφής χαρακτήρας με σύγχρονη σκέψη και καλή αίσθηση του χιούμορ. Είναι υποψήφια των «Βραβείων για την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα», μετά από αξιολόγηση της ICAP για τις 500 πλέον γυναικείες προσωπικότητες, από τις 8.500 γυναίκες που κατέχουν υψηλόβαθμες θέσεις στο χώρο των επιχειρήσεων, στο πλαίσιο του 6ου “ΔΥΟ FORUM”, θεσμού που σκοπό έχει την έγκριτη ενημέρωση κοινού και επαγγελματιών στα θέματα πρόληψης , ποιότητας ζωής και ευαισθητοποίησης στο περιβάλλον. Συμμετέχει σε συνέδρια και σεμινάρια Business & Self-Development. Είναι μέλος του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου – ΕΒΕΗ και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου -ΣΕΒΠΗ. Μέλος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδας (ΣΕΓΕ) και πρόσφατο μέλος του International Chamber of Commerce -ICC Hellas. Μέλος του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών – ΠΑΣΓ «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ», ενεργή πολίτης που διοικεί με κοινωνική υπευθυνότητα και σταθερά δίπλα στο έργο των Παιδικών Χωριών SOS του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Ηρακλείου. Είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Σταύρο Κουμουλά και έχουν δυο κόρες.

Σύμβουλοι Νομικών & Λογιστικών

Dimitris Theodosoulis

Δημήτρης Θεοδοσούλης

Λογιστής - Φοροτεχνικός

Ο Δημήτρης Θεοδοσούλης είναι λογιστής – φοροτεχνικός. Από το 1998, ο ίδιος και οι συνεργάτες του παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε λογιστικό γραφείο στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου

Νικόλας Φαρσάρης

Νικόλας Φαρσάρης

Δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου

Ο Νικόλας Φαρσάρης αποφοίτησε το έτος 1994 από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ( Α.Π.Θ. ) με βαθμό « λίαν καλώς ».

Από τον Δεκέμβριο του έτους 1996 εργάζεται ως δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου, ασχολούμενος κατά κόρον με αστικές ( ενοχικές, εμπράγματες, οικογενειακές, κληρονομικές, χρηματικές κ.λ.π. ), ποινικές, αυτοκινητικές και εμπορικές υποθέσεις.

Από το έτος 2001 τελεί ως δικηγόρος παρ’ εφέταις.

Επικοινωνήστε
μαζί μας!

Στείλτε μας ένα email, βρείτε μας στα social ή συμπληρώστε τη φόρμα για να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

info@womendobusiness.eu

Ηράκλειο, Κρήτης