Είμαστε on line

Εσείς ρωτάτε
Εμείς απαντάμε

Κάντε μας ερωτήσεις κι εμείς θα απαντάμε με video στα social media διάρκειας λιγότερο από 1 λεπτό! Στόχος μας είναι να μπορούμε να έρθουμε πιο κοντά σε εσάς, να δούμε τι σας απασχολεί σχετικά με το επιχειρείν, αλλά και να σας δώσουμε χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για να ξεκινήσετε ή να αναπτύξετε την επιχείρησή σας!

Webinars

Online Webinars Wednesday’s : Οι εκπαιδευτικές δράσεις αποτελούν έναν από τους τέσσερις πυλώνες δράσης του Women Do Business.

Δυο ή/και τρεις Τετάρτες κάθε μήνα, πραγματοποιούμε δωρεάν online εκπαιδευτικά σεμινάρια διάρκειας 90′, όπου εισηγητές και εισηγήτριες από διάφορους επαγγελματικούς χώρους, προσφέρουν τις πολύτιμες γνώσεις τους επί ποικίλων θεματικών.

Μέσα από τα εργαστήρια αυτά στοχεύουμε στην παροχή επαρκούς κατάρτισης που θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες των γυναικών που επιθυμούν να υλοποιήσουν μία επιχειρηματική ιδέα.

Facebook Group

Στο Women Do Business μας αρέσει να συζητάμε και να μαθαίνουμε τη γνώμη σας σχετικά με διάφορα θέματα που αφορούν τη γυναικεία επιχειρηματικότητα. 

Γι’ αυτό το λόγο σας προσκαλούμε να μπείτε στο facebook group μας και να ανοίξετε την πρώτη σας συζήτηση! Σας περιμένουμε!

Πρόσφερε κι εσυ

Θέλεις να συνεισφέρεις με κάποια χορηγία στην πρωτοβουλία μας; Είσαι μέντορας ή business coach και θέλεις να έρθουμε σε επαφή;

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο