Είμαστε online

Webinars

Online Webinars Wednesday’s : Οι εκπαιδευτικές δράσεις αποτελούν έναν από τους τέσσερις πυλώνες δράσης του Women Do Business. Δυο ή/και τρεις Τετάρτες κάθε μήνα, πραγματοποιούμε δωρεάν online εκπαιδευτικά σεμινάρια διάρκειας 90′, όπου εισηγητές και εισηγήτριες από διάφορους επαγγελματικούς χώρους, προσφέρουν τις πολύτιμες γνώσεις τους επί ποικίλων θεματικών. Μέσα από τα εργαστήρια αυτά στοχεύουμε στην παροχή επαρκούς κατάρτισης που θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες των γυναικών που επιθυμούν να υλοποιήσουν μία επιχειρηματική ιδέα.

Facebook Lives

Μια Τετάρτη τον μήνα, στις 18:00(6 μ.μ.), έχουμε μαζί μας μία γυναίκα επιχειρηματία, η οποία μοιράζεται τις επιτυχίες, τις αποτυχίες και τις εμπειρίες της με το κοινό μας.

Οι ομιλήτριες έχουν 17′ και μετά δέχονται ερωτήσεις από το κοινό, αλλά και από εμάς! Συντοντιστείτε στη σελίδα μας στο facebook και μην τις χάσετε! 

Εσείς ρωτάτε
Εμείς απαντάμε

Κάντε μας ερωτήσεις κι εμείς θα απαντάμε με video στα social media διάρκειας λιγότερο από 1 λεπτό! Στόχος μας είναι να μπορούμε να έρθουμε πιο κοντά σε εσάς, να δούμε τι σας απασχολεί σχετικά με το επιχειρείν, αλλά και να σας δώσουμε χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για να ξεκινήσετε ή να αναπτύξετε την επιχείρησή σας!

Facebook Group

Στο Women Do Business μας αρέσει να συζητάμε και να μαθαίνουμε τη γνώμη σας σχετικά με διάφορα θέματα που αφορούν τη γυναικεία επιχειρηματικότητα. 

Γι’ αυτό το λόγο σας προσκαλούμε να μπείτε στο facebook group μας και να ανοίξετε την πρώτη σας συζήτηση! Σας περιμένουμε!

Τηλεοπτικές Συνεντεύξεις

Μετάβαση στο περιεχόμενο