Είμαστε online

Facebook Lives

Κάθε δεύτερη Τετάρτη, στις 19:00, έχουμε μαζί μας μία γυναίκα επιχειρηματία, η οποία μοιράζεται τις επιτυχίες, τις αποτυχίες και τις εμπειρίες της με το κοινό μας. 

Οι ομιλήτριες έχουν 17′ και μετά δέχονται ερωτήσεις από το κοινό, αλλά και από εμάς! Συντοντιστείτε στη σελίδα μας στο facebook και μη  τις χάσετε! 

Εσείς ρωτάτε
Εμείς απαντάμε

Κάντε μας ερωτήσεις κι εμείς θα απαντάμε με video στα social media διάρκειας λιγότερο από 1 λεπτό! Στόχος μας είναι να μπορούμε να έρθουμε πιο κοντά σε εσάς, να δούμε τι σας απασχολεί σχετικά με το επιχειρείν, αλλά και να σας δώσουμε χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για να ξεκινήσετε ή να αναπτύξετε την επιχείρησή σας!

Facebook Group

Στο Women Do Business μας αρέσει να συζητάμε και να μαθαίνουμε τη γνώμη σας σχετικά με διάφορα θέματα που αφορούν τη γυναικεία επιχειρηματικότητα. 

Γι’ αυτό το λόγο σας προσκαλούμε να μπείτε στο facebook group μας και να ανοίξετε την πρώτη σας συζήτηση! Σας περιμένουμε!

Virtual Meetup

Το The Cube, ένας από τους μεγαλύτερους συνεργατικός χώρους στην Ελλάδα, μας κάλεσε στο LadiesPreneurs Night που έκανε για να μοιραστούμε με το κοινό το πώς ξεκινήσαμε, αλλά και το πώς τελικά η ιδέα που είχαμε έγινε πραγματικότητα.

Κατεβάστε δωρεάν την παρουσίασή μας εδώ: Women Do Business Virtual MeetUp

Τηλεοπτικές Συνεντεύξεις

Υπάρχει χώρος για όλους

Tο Women Do Business είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Εξελίσσεται, μεγαλώνει και αναζητά πάντα όσους τον αναζητούν. Είμαστε ανοιχτοί, λοιπόν, να σας γνωρίσουμε και να μας πείτε πώς σας φαντάζεστε μέσα στην ομάδα μας! 

Επικοινωνήστε
μαζί μας!

Στείλτε μας ένα email, βρείτε μας στα social ή συμπληρώστε τη φόρμα για να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

info@womendobusiness.eu

Ηράκλειο, Κρήτης

made with ❤️️ by Maria Fragkaki, mariafragkaki.com ©2019 Women Do Business. All rights reserved