Παναγιώτα Γιαπουτζή Μέντορες

Συνιδρυτής και συνιδιοκτήτης της ΚΟΙΝ.ΣΕΠ ΄΄Φροντίδα στο Σπίτι΄΄.

Ονομάζομαι Γιαπουτζή Παναγιώτα, γεννήθηκα στις Σέρρες στις 7/12/1975. Ζω στο Ηράκλειο της Κρήτης από το 2017. Είμαι απόφοιτη του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας, του τμήματος Νοσηλευτικής. Χειρίζομαι άριστα την αγγλική γλώσσα και τους Η/Υ. Έχω πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της νοσηλευτικής, της υγείας και της παροχής κατ΄οίκον παροχής υπηρεσιών. 

Έχω συμμετάσχει σε πολλά εθνικά προγράμματα στους τομείς της μακροχρόνιας περίθαλψης, της φαρμακευτικής χρήσης, της καθοδήγησης, της πρόληψης, της κακοποίησης ηλικιωμένων. Επίσης, συμμετείχα σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα στον τομέα της οικογενειακής νοσηλευτικής υγείας. Είμαι ενεργό μέλος της Ελληνικής Ένωσης Γυναικών Επιχειρηματιών, συνιδρυτής και μέλος διοικητικού συμβουλίου  του Συλλόγου Ελληνικών Νοσηλευτικών Εταιρειών «ELECON».  Επίσης είμαι συνιδρυτής και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Φορέων Κ.ΑΛ.Ο Κρήτης CretanScent. Από το 2017 ως και σήμερα είμαι συνιδρυτής και συνιδιοκτήτης της ΚΟΙΝ.ΣΕΠ “Φροντίδα στο Σπίτι”, στην οποία εργάζομαι και ως Γενική Διευθύντρια. 

Λόγω της ιδιαιτερότητας της φύσης της εργασίας μου, απαιτούνται δεξιότητες διαχείρισης, συντονισμού και άριστης επικοινωνίας. Όπως επίσης και πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας τόσο με πελάτες όσο και με τους λοιπούς συναδέλφους. Ακόμη χρειάζεται ηγετικότατα στο σχεδιασμό, την οργάνωση και τη λειτουργία του γραφείου, όπου εργάζομαι μέχρι και σήμερα. Τέλος,αρκετές φορές στον εργασιακό μου χώρο απαιτήθηκε η διαχείριση κρίσεων και η χρήση των διαπραγματευτικών μου ικανοτήτων για την αποφυγή των συγκρούσεων κ την ιδανικότερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Μετάβαση στο περιεχόμενο