Σχετικά με εμάς

Ποιες είμαστε

Co-founders

Δύο γυναίκες ενώσαμε τις δυνάμεις μας για να αναδείξουμε την πιο δυναμική πλευρά των γυναικών στο επιχειρείν, μέσα από την έμπνευση και την υποστήριξη.

Έρη Παυλάκη

Έρη Παυλάκη

Co-Founder Women Do Business, CEO Star Sleep, Msc Διεθνές Δίκαιο & Ανθρώπινα Δικαιώματα

Νατάσα Γρηγοράκη

Νατάσα Γρηγοράκη

Ιδιοκτήτρια και υπεύθυνη πωλήσεων στο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Αποστολή

Η αποστολή μας είναι να φέρουμε τις γυναίκες της Κρήτης και στη συνέχεια της υπόλοιπης Ελλάδος με έμφαση στις περιφέρειες, πιο κοντά στους επαγγελματικούς τους στόχους μέσω της εκπαίδευσης, της καθοδήγησης, της ενδυνάμωσης και της σύνδεσής τους με ανθρώπους και πρωτοβουλίες.

Όραμα

Να δημιουργήσουμε έναν κόσμο ίσων ευκαιριών που ενθαρρύνει τις γυναίκες να αναδείξουν το δυναμικό τους, να επιχειρήσουν και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους
 

Είμαστε δίπλα σε κάθε γυναίκα που επιθυμεί να ανακαλύψει τη δύναμη που κρύβει μέσα της και να γίνει αυτή που ονειρεύεται!

Το Women Do Business σε αριθμούς

Συμμετέχουσες/οντες στις δράσεις μας συνολικά (εκδηλώσεις, FB lives, και online workshop)
0 +
Νέες Επιχειρήσεις
0
Mentoring Sessions
0 +
Εθελοντές/Εθελόντριες
0 +

Αξίες

Συνεργασία

Συνεργασία

Είμαστε ανοιχτές σε νέες συνεργασίες συνεχώς. Πιστεύουμε ότι μόνο με τις συνέργειες μπορούμε να προχωρήσουμε.

Αμεσότητα

Αμεσότητα

Μας αρέσει η προσωπική σχέση και επαφή, είμαστε άμεσες σαν χαρακτήρες και πραγματοποιούμε δράσεις με τη χρονική αμεσότητα

Ειλικρίνεια

Ειλικρίνεια

Motto μας είναι “η αλήθεια πάντα σε βγάζει μπροστά ” θα σου πούμε αυτό που νιώθουμε ή συμβαίνει.

Panoramic,Teamwork,empathy,partnership,And,Social,Connection,In,Business,Join,Hand,Together

Ενσυναίσθηση

Νοιαζόμαστε για τους άλλους, για αυτό που νιώθουν ή θέλουν και είμαστε πάντα εκεί να το στηρίξουμε

Ανοιχτότητα

Ανοιχτότητα

Είμαστε ανοιχτές σε νέες επαφές, συνεργασίες, σχέσεις, με ανθρώπους που μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα.

Πραγμάτωσις

Πραγμάτωσις

Είμαστε doers, απλά υλοποιούμε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας δίχως δεύτερη σκέψη.

Τι λένε για εμάς

Δέσποινα Π.

Θαυμάζω τη Νατάσα και την Έρη για το ήθος, την αξιοπρέπεια  αλλά πρωτίστως για την ανθρωπιά τους. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που βρέθηκε στον δρόμο τους και χαίρομαι που ανήκω στους υποστηρικτές του WDB. Εύχομαι κάθε "εγώ" να γίνει πολλές "εμείς"

Μαριάννα Τ.

Με το που πάτησα το πόδι μου στο νησί ήσασταν οι πρώτες που πίστεψαν σε εμένα και μου δώσατε την ευκαιρία να προχωρήσω περισσότερο. Πόσο χαίρομαι που βλέπω όλο αυτό που έχετε δημιουργήσει να μεγαλώνει.

Έλενα Γ.

Επισήμως είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός. Για μένα είναι μια παρέα, μια ομάδα γυναικών. Δεν σταμάτησαν ούτε μια μέρα να κάνουν εκδηλώσεις, έστω και διαδικτυακά, και αυτό με βοήθησε γιατί μου έδωσε θάρρος να πω "θα τα καταφέρω". Μοιράζομαι μαζί τους ό,τι με προβληματίζει και αυτές μου βρίσκουν ή με βοηθάνε να βρω τον δρόμο για τη λύση.

Εύα Β.

Το να είναι κάποιος μέλος σε μια ομάδα όπως το Women Do Business, του δίνει την ευκαιρία να γνωρίσει νέους ανθρώπους και να έρθει σε επαφή με νέους επαγγελματικούς χώρους. Αυτό είναι μια έμπνευση!

Βίκυ Α.

Έκανα αίτηση στο Women Do Business για ένα workshop, και εκεί γνώρισα κι άλλες γυναίκες με τις δικές τους καινοτόμες ιδέες που αναζητούσαν ακριβώς ότι και εγώ: σύνδεση, θετική αλληλεπίδραση και επαγγελματική προσέγγιση. Το Women Do Business ενθαρρύνει τις γυναίκες και προάγει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Αλεξάνδρα Ψ

Μ' άρεσε πολύ η ιδέα του WDB, τη βρήκα πρωτοπόρα και ήθελα να είμαι μέλος της. Αρχικά πίστευα ότι μια γυναίκα δεν το έχει στο επιχειρείν, αλλά μέσω αυτού του οργανισμού άλλαξα γνώμη. Ευχαριστώ που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και θέλω να συνεχίσω να εξελίσσομαι μαζί τους.

Παναγιώτης Ν.

Η επιχειρηματικότητα δεν έχει φύλο, υπάρχει τόσο για τον άνδρα όσο υπάρχει και για τη γυναίκα και είναι άδικο να μην αντιμετωπίζεται έτσι. Βοηθάω όσο μπορώ έτσι ώστε - μέσω αυτού του οργανισμού - αυτό το δικαίωμα να γίνει πράξη

Κατερίνα Τ

Είμαι πολύ ευγνώμων που έχω δίπλα μου τη Νατάσα και την Έρη, είναι πρότυπα έμπνευσης. Έχω μάθει πάρα πολλά μέσα από την ομάδα, πόσο δεμένη είναι και το πόσο πρόθυμοι είμαστε να βοηθήσουμε, εμπνεύσουμε και να περάσουμε ένα μήνυμα.

Αναστασία Κ.

Η αίτησή μου για χρηματοδότηση στον ΟΑΕΔ για νέες επιχειρήσεις εγκρίθηκε! Ξεκινάω κάτι δικό μου και μοιράζομαι την χαρά μαζί σας! Ευχαριστώ που υπάρχετε!

Πρόσφερε κι εσύ

Υποστήριξε το έργο μας με μια δωρεά

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο