Σχετικά με εμάς

Ποιες είμαστε

Co-founders

Δύο γυναίκες ενώσαμε τις δυνάμεις μας για να αναδείξουμε την πιο δυναμική πλευρά των γυναικών στο επιχειρείν, μέσα από την έμπνευση και την υποστήριξη.

Έρη Παυλάκη

Έρη Παυλάκη

Co-Founder Women Do Business, CEO Star Sleep, Msc Διεθνές Δίκαιο & Ανθρώπινα Δικαιώματα

Νατάσα Γρηγοράκη

Νατάσα Γρηγοράκη

Ιδιοκτήτρια και υπεύθυνη πωλήσεων στο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Αποστολή

Σκοπός μας είναι η προαγωγή της γυναικείας επιχειρηματικότητας, η έμπνευση, παρακίνηση και υποστήριξη των γυναικών που επιθυμούν να υλοποιήσουν μία ιδέα τους ως επιχείρηση. Να αλλάξουμε περιοριστικές πεποιθήσεις και στερεότυπα γύρω από τη γυναίκα μέσα από την ανάδειξή τους στο επιχειρείν.

Όραμα

Ένας κόσμος με γυναίκες που δε φοβούνται να βγουν μπροστά, να μιλήσουν και να επιχειρήσουν, κόντρα σε περιοριστικές πεποιθήσεις και πιστεύω, που ξέρουν ότι έχουν υποστήριξη για την υλοποίηση των ονείρων τους.

Το Women Do Bussiness σε αριθμούς από το 2020... έως και σήμερα.

Process Diagram greek version

Αξίες

team, friendship, group-4529717.jpg

Συνεργασία

Είμαστε ανοιχτές σε νέες συνεργασίες συνεχώς. Πιστεύουμε ότι μόνο με τις συνέργειες μπορούμε να προχωρήσουμε.

connect, connection, collaboration-2777610.jpg

Αμεσότητα

Μας αρέσει η προσωπική σχέση και επαφή, είμαστε άμεσες σαν χαρακτήρες και πραγματοποιούμε δράσεις με τη χρονική αμεσότητα

typewriter, truth, conspiracy-5516924.jpg

Ειλικρίνεια

Motto μας είναι “η αλήθεια πάντα σε βγάζει μπροστά ” θα σου πούμε αυτό που νιώθουμε ή συμβαίνει.

Panoramic,Teamwork,empathy,partnership,And,Social,Connection,In,Business,Join,Hand,Together

Ενσυναίσθηση

Νοιαζόμαστε για τους άλλους, για αυτό που νιώθουν ή θέλουν και είμαστε πάντα εκεί να το στηρίξουμε

open_mind_open_doors

Ανοιχτότητα

Είμαστε ανοιχτές σε νέες επαφές ,συνεργασίες , σχέσεις, με ανθρώπους που μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα.

Close up of a woman s head with black hair. She is standing near a gray wall with a colorful brain sketch surrounded with gears.

Πραγμάτωσις

Είμαστε doers, απλά υλοποιούμε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας δίχως δεύτερη σκέψη.

Τι λένε για εμάς

Δέσποινα Π.

Θαυμάζω τη Νατάσα και την Έρη για το ήθος, την αξιοπρέπεια  αλλά πρωτίστως για την ανθρωπιά τους. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που βρέθηκε στον δρόμο τους και χαίρομαι που ανήκω στους υποστηρικτές του WDB. Εύχομαι κάθε "εγώ" να γίνει πολλές "εμείς"

Μαριάννα Τ.

Με το που πάτησα το πόδι μου στο νησί ήσασταν οι πρώτες που πίστεψαν σε εμένα και μου δώσατε την ευκαιρία να προχωρήσω περισσότερο. Πόσο χαίρομαι που βλέπω όλο αυτό που έχετε δημιουργήσει να μεγαλώνει.

Έλενα Γ.

Επισήμως είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός. Για μένα είναι μια παρέα, μια ομάδα γυναικών. Δεν σταμάτησαν ούτε μια μέρα να κάνουν εκδηλώσεις, έστω και διαδικτυακά, και αυτό με βοήθησε γιατί μου έδωσε θάρρος να πω "θα τα καταφέρω". Μοιράζομαι μαζί τους ό,τι με προβληματίζει και αυτές μου βρίσκουν ή με βοηθάνε να βρω τον δρόμο για τη λύση.

Εύα Β.

Το να είναι κάποιος μέλος σε μια ομάδα όπως το Women Do Business, του δίνει την ευκαιρία να γνωρίσει νέους ανθρώπους και να έρθει σε επαφή με νέους επαγγελματικούς χώρους. Αυτό είναι μια έμπνευση!

Βίκυ Α.

Έκανα αίτηση στο Women Do Business για ένα workshop, και εκεί γνώρισα κι άλλες γυναίκες με τις δικές τους καινοτόμες ιδέες που αναζητούσαν ακριβώς ότι και εγώ: σύνδεση, θετική αλληλεπίδραση και επαγγελματική προσέγγιση. Το Women Do Business ενθαρρύνει τις γυναίκες και προάγει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Αλεξάνδρα Ψ

Μ' άρεσε πολύ η ιδέα του WDB, τη βρήκα πρωτοπόρα και ήθελα να είμαι μέλος της. Αρχικά πίστευα ότι μια γυναίκα δεν το έχει στο επιχειρείν, αλλά μέσω αυτού του οργανισμού άλλαξα γνώμη. Ευχαριστώ που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και θέλω να συνεχίσω να εξελίσσομαι μαζί τους.

Παναγιώτης Ν.

Η επιχειρηματικότητα δεν έχει φύλο, υπάρχει τόσο για τον άνδρα όσο υπάρχει και για τη γυναίκα και είναι άδικο να μην αντιμετωπίζεται έτσι. Βοηθάω όσο μπορώ έτσι ώστε - μέσω αυτού του οργανισμού - αυτό το δικαίωμα να γίνει πράξη

Κατερίνα Τ

Είμαι πολύ ευγνώμων που έχω δίπλα μου τη Νατάσα και την Έρη, είναι πρότυπα έμπνευσης. Έχω μάθει πάρα πολλά μέσα από την ομάδα, πόσο δεμένη είναι και το πόσο πρόθυμοι είμαστε να βοηθήσουμε, εμπνεύσουμε και να περάσουμε ένα μήνυμα.

Αναστασία Κ.

Η αίτησή μου για χρηματοδότηση στον ΟΑΕΔ για νέες επιχειρήσεις εγκρίθηκε! Ξεκινάω κάτι δικό μου και μοιράζομαι την χαρά μαζί σας! Ευχαριστώ που υπάρχετε!

Πρόσφερε κι εσύ

Υποστηρίξε το έργο μας με μια δωρεά

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο