Η Σοφία Αβραμίδου είναι Career Transformation Coach. Υποστηρίζει ανθρώπους που θέλουν να κάνουν την Εργασιακή τους Μεταμόρφωση πραγματικότητα και να κάνουν Στροφή στην Καριέρα τους. Με υπόβαθρο 15 ετών ως Εκπαιδευτικός σε φροντιστηριακούς ομίλους και στο ελεύθερο επάγγελμα, έχει εκπαιδεύσει εκατοντάδες μαθητές, φοιτητές, στελέχη επιχειρήσεων σε Ελλάδα και Εξωτερικό στα Business English, Φιλολογικά και Ελληνικά για ξένους.

Αναγνωρίζοντας η ίδια τις προκλήσεις της Δια βίου Μάθησης αποφάσισε να αναβαθμίσει την καριέρα της και να πιστοποιηθεί ως Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων ΕΟΠΠΕΠ στο ΑΠΘ το 2018. Ξεκίνησε τότε ένα ταξίδι Αυτογνωσίας και Επαγγελματικής εξέλιξης ώστε να κάνει πράξη τις Επιχειρηματικές της ιδέες χωρίς στηρίγματα και σπάζοντας τα κοινωνικά στερεότυπα. Πλέον ως Πιστοποιημένη Coach έχει διοργανώσει τον τελευταίο χρόνο πάνω από 45 Σεμινάρια Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης.

«Μαθαίνω για μένα- Αναβαθμίζω την Καριέρα μου»

Επιπλέον τρέχει το μοναδικό ομαδικό Συνδρομητικό πρόγραμμα στην Ελλάδα με τίτλο «Μαθαίνω για μένα- Αναβαθμίζω την Καριέρα μου». Στόχος: η απόκτηση Δεξιοτήτων απαραίτητων στην Εργασία όπως Αυτοπεποίθηση-Διεκδικητικότητα, Διαχείριση Άγχους, Διαχείριση Χρόνου, Οικονομική Ευφυΐα, Επιχειρηματικότητα

Ως Μέντορας Εκπαιδευτικών, η Σοφία Αβραμίδου δημιούργησε το «Greek Tutor Academy» το πρώτο Business Coaching πρόγραμμα ειδικά για Εκπαιδευτικούς στο ελεύθερο επάγγελμα. Έτσι, έχει εκπαιδεύσει πάνω από 50 καθηγητές-ριες στην Επαγγελματική τους Ενδυνάμωση, στο Personal Branding, στην Οικονομική Ευφυΐα/Ανεξαρτησία και στην εξέλιξη τους σε Online Επαγγελματίες. Παράλληλα ως Πιστοποιημένη Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού παρέχει σε μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενους και εργοδότες το παγκοσμίου φήμης ARISTON Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού και στηρίζει τις ατομικές της συνεδρίες πάνω σε αυτό το ψυχομετρικό εργαλείο.

Σπουδές

Έχει σπουδάσει Ιστορία-Αρχαιολογία στο ΑΠΘ, Πιάνο Αρμονία στο ΔΩΘ, Certificate in Coaching (από το Association for Coaching) και Life Coaching, Brand Marketing, Νευροεπιστήμες και Εκπαίδευση στο Ε.Κ.Π.Α και σε διεθνείς σπουδές Coaching με τους Forbes Coaches Ajit Nawalkha, Neeta Bhushan. Είναι Τακτικό Μέλος HCCMA (Σύλλογος Συμβουλευτικής, Coaching και Mentoring Ελλάδος). Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος της Mentoria καθώς και Εισηγήτρια ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο