Τρίμηνο Πρόγραμμα Mentoring - Find Your Mentor

Τρίμηνο Πρόγραμμα Mentoring – Find Your Mentor. Αφορά σε 1 On 1 Mentoring διαδικτυακά για 30 γυναίκες από την Κρήτη και όλη την Ελλάδα, με 30 αντίστοιχα έμπειρους-ες και καταρτισμένους-ες mentors, προκειμένου να λάβουν τη σωστή καθοδήγηση για τα επιχειρηματικά τους βήματα.

Παράλληλα υλοποιούνται υβριδικά εξειδικευμένα workshops σε διάφορες θεματικές όπως.: Business Model Canvas, Marketing, Οικονομικό Management, Γυναικεία Ηγεσία και Success stories. Στόχος: η ενημέρωση, η εκπαίδευση και η παρακίνηση των συμμετεχουσών.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε όσες επιθυμούν να ξεκινήσουν την επιχειρηματική τους πορεία ή και σε εκείνες που επιζητούν να εξελίξουν την ήδη υπάρχουσα επιχείρηση τους.

Σκοπός του Προγράμματος: Η προσωπική και επιχειρηματική ανάπτυξη των mentees και η παρακίνησή τους, έτσι ώστε να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους, να βελτιώσουν την απόδοσή τους ή να οργανώσουν την επιχειρηματική τους ιδέα.

Τι περιλαμβάνει το Τρίμηνο Πρόγραμμα Mentoring – Find Your Mentor.

  •  Τρεις ατομικές συνεδρίες, βραχείας διάρκειας (short term), καθοδήγησης (45-60λεπτά) – δια ζώσης ή διαδικτυακά, με μία συνεδρία mentor-mentee ανά μήνα.
  •  Ο/Η mentor παραμένει διαθέσιμος/η μεταξύ των συνεδριών

 

Σύμβουλος Προγράμματος: Μάγδα Κατόπη, MSc. Economist – Corporate Affairs &
Communications Advisor | Storyteller | Mentoring Coaching Consulting

Μετάβαση στο περιεχόμενο