Το Λογιστικό Γραφείο ‘’The Team Accounting’’ είναι ένα έμπειρο και δυναμικό γραφείο παροχής λογιστικό-οικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών που δραστηριοποιείται πάνω από 30 χρόνια στην αγορά του Ηρακλείου.

Ιδρύθηκε από την Κονσολάκη Καλλιόπη το 1987. Η Κονσολάκη Καλλιόπη εκτός από οικονομικά έχει σπουδάσει και συστημική ψυχολογία που της επιτρέπει να είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην συμβουλευτική επιχειρήσεων προσεγγίζοντας την κάθε περίπτωση όχι μόνο βάσει των οικονομικών παραγόντων αλλά  και παραγόντων που αφορούν  επιχειρηματικές σχέσεις, συνεργασίες και ιστορικότητα. Βασικά στελέχη της επιχείρησης τα τελευταία χρόνια είναι ο Κασαπάκης Γιώργος, ένας αρκετά έμπειρος επαγγελματίας στον χώρο με πρόσθετες σπουδές στην πληροφορική, καθώς και ο Κασαπάκης Άγγελος με σπουδές και σημαντική εμπειρία στην Αγγλία.

Το γραφείο έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα όνομα που εμπνέει εμπιστοσύνη συνεργαζόμενο με αξιόλογες επιχειρήσεις μικρές και μεγάλες και διεκπεραιώνοντας με συνέπεια υποθέσεις τόσο επαγγελματικές όσο και ιδιωτικές.

Μετάβαση στο περιεχόμενο