Τρίμηνο Πρόγραμμα Mentoring Find Your Mentor

Τρίμηνο Πρόγραμμα Mentoring -Find Your Mentor.

Το Τρίμηνο Πρόγραμμα Mentoring Find Your Mentor αφορά σε 1 On 1 Mentoring διαδικτυακά για 30 γυναίκες από την Kρήτη και όλη την Ελλάδα, με 30 αντίστοιχα έμπειρους-ες και καταρτισμένους-ες mentors, προκειμένου να λάβουν τη σωστή καθοδήγηση για τα επιχειρηματικά τους βήματα.

Στόχος: η ενημέρωση, η εκπαίδευση και η παρακίνηση των συμμετεχουσών.

Το πρόγραμμα
απευθύνεται

Σε όσες επιθυμούν να ξεκινήσουν την επιχειρηματική τους πορεία ή και σε εκείνες που επιζητούν να εξελίξουν την ήδη υπάρχουσα επιχείρηση τους.

Σκοπός του Προγράμματος

  • Η ενδυνάμωση των γυναικών με διαφορετικό οικονομικό και κοινωνικό υπόβαθρο,
  • Η ενίσχυση των πρωτοβουλιών τους σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο,
  • Η βελτίωση της επαγγελματικής τους απόδοσης,
  • Η οργάνωση και η ωρίμανση της πιθανής επιχειρηματικής τους ιδέας μέσα από την ανάπτυξη των επαγγελματικών αλλά και των προσωπικών δεξιοτήτων τους.

Ταυτόχρονα, το Πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία στους μέντορες να εξελιχθούν και να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους, μέσα από τη συνεργασία τους με τις γυναίκες.

Τι περιλαμβάνει το Τρίμηνο Πρόγραμμα Mentoring – Find Your Mentor.

Τρεις ατομικές συνεδρίες, βραχείας διάρκειας (short term), καθοδήγησης (45-60λεπτά) – δια ζώσης ή διαδικτυακά, με μία συνεδρία mentor-mentee ανά μήνα.
Ο/Η mentor παραμένει διαθέσιμος/η μεταξύ των συνεδριών.

Διάρκεια του Προγράμματος

Η διάρκεια του προγράμματος είναι τρεις (3) μήνες και πραγματοποιείται από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο του 2024.

Στην τελική φάση του έργου, πραγματοποιείται ένα closing networking event, όπου μέντορες και συμμετέχουσες βρίσκονται από κοντά για να γνωριστούν καλύτερα, να μοιραστούν την εμπειρία τους από το πρόγραμμα και να ανταλλάξουν ιδέες.

Φόρμα Εγγραφής

Σύμβουλος του Προγράμματος είναι η Μάγδα Κατόπη, MSc. Economist – Corporate Affairs & Communications Advisor | Storyteller | Mentoring Coaching Consulting.

Τρίμηνο Πρόγραμμα Mentoring -Find Your Mentor.

«Η συμμετοχή της οργάνωσης Women Do Business και η υλοποίηση του έργου Find your mentor υποστηρίζονται από το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το Fondation Chanel, στο πλαίσιο του Προγράμματος Ενδυνάμωσης Φορέων της Κοινωνίας των Πολιτών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ισότητας των φύλων».

Πρόσφερε κι εσυ

Θέλεις να συνεισφέρεις με κάποια χορηγία στην πρωτοβουλία μας; Είσαι μέντορας ή business coach και θέλεις να έρθουμε σε επαφή;

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο