Women Elevation Programme

Women Elevation Programme

Το Women Elevation Programme είναι ένα διακρατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με κύριο αντικείμενο τη δημιουργία μιας Ακαδημίας που θα προωθήσει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα με επίκεντρο την πράσινη καινοτομία.

Οι εισηγητές της Ακαδημίας μας θα εκπαιδευτούν από τους Νορβηγούς συνεργάτες μας της WIN NETWORK NORWAY AS σε νέες μεθόδους και εργαλεία στον τομέα των επιχειρηματικών μοντέλων, της διεθνοποίησης και των καινοτομιών της πράσινης επιχειρηματικότητας που θα τα μεταδώσουν στους εκπαιδευόμενους τους.

35 γυναίκες από επαρχιακές περιοχές της Ελλάδας θα έχουν την ευκαιρία να εξελίξουν τις επιχειρηματικές τους ικανότητες, να αναπτύξουν soft skills και να ενημερωθούν για την πράσινη επιχειρηματικότητα και τις εφαρμογές της στις δικές τους ιδέες ή στις υφιστάμενες επιχειρήσεις τους. Ταυτόχρονα θα μπορούν να δικτυωθούν όχι μόνο μεταξύ τους αλλά και με τις συνεργαζόμενες στο πρόγραμμα εταιρείες στην Ελλάδα και τη Νορβηγία. Έτσι, οι μελλοντικές συνεργασίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν ακόμη και εκτός συνόρων!

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί online, θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο και οι εισηγήσεις θα ολοκληρωθούν αρχές Απριλίου.

Το Πρόγραμμα είναι χρηματοδοτούμενο από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία μέσω του Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) για την περίοδο 2014-2021, στο πλαίσιο του Προγράμματος “Business Innovation Greece”

Πρόσφατα Άρθρα

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο