Ζωή Ντελέκου Μέντορες

Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ Senior Marketing executive, Brussels Mentor @manatee-mentor Coach to aspiring corporate females

Η Ζωή Ντελέκου είναι Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ με επιπλέον σπουδές στο marketing τη στρατηγική και το digital transformation. Για 20 χρόνια κατέχει ηγετικές θέσεις σε πολυεθνικές εταιρίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και τα τελευταία 2 χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο του career coaching και του mentoring.

Είναι μέλος της ευρωπαϊκής ομάδας μεντόρων manatee mentor (https://www.manatee-mentor.com/) όπου εθελοντικά και με μεγάλη χαρά και αφοσίωση βοηθά νέους να εισέλθουν στον κόσμο των πολυεθνικών εταιριών και να βρουν τον ρόλο που τους ταιριάζει και είναι ικανός να τους κάνει να νιώσουν πλήρεις και ελεύθεροι! Οι σπουδές της στη μηχανική μαζί με τη σημαντική εμπειρία στη στρατηγική και το marketing συμβάλουν σε μια πρακτική αντιμετώπιση των πραγμάτων είτε πρόκειται για την καριέρα ή το επιχειρείν. Με χαρά έχει αναλάβει start up επιχειρήσεις ως μέντορας ώστε να φέρει αυτή την πρακτική και ρεαλιστική διάσταση στην εφαρμογή της καινοτομίας που πρεσβεύουν οι τελευταίες. Με την ίδια αφοσίωση έχει αναλάβει να εμπνέει φοιτητές του πολυτεχνείου να ψάξουν και να κυνηγήσουν το όνειρο τους, ανεξάρτητα από τις σπουδές τους.Μπορείτε να τη γνωρίσετε μέσα από το facebook group corporate females feeling great και εδώ στο women do business που με χαρά έχει αναλάβει τον ρόλο του μέντορα.Βασική της προσέγγιση είναι η αρχική ιδέα να μεταφραστεί σε ένα πρακτικό πλάνο εφαρμογής με κύριο μέλημα τον αντίκτυπο στην κοινωνία.Μιλάει αγγλικά και ισπανικά, έχει 2 γιους και μεγάλη αγάπη για τη θάλασσα!Συχνά θα την ακούσετε να κάνει την ερώτηση «Ποιο είναι το πρόβλημα που λύνεις με την ιδέα αυτή? Ή με την τακτική αυτή?»

Ρωτήστε την για οτιδήποτε αφορά στρατηγική, μάρκετινγκ, επιχειρείν, επικοινωνία, leadership, work life balance, καριέρα, digital transformation, start up, μαθηματική ανάλυση, coaching, πλάνο